fbpx

Facelift Kerkrade

Overweegt u een facelift Kerkrade en omgeving? Ouder worden gaat vanzelf, daar hoeft u niets voor te doen. Lichamelijke veroudering uit zich onder andere door rimpelvorming in uw gezicht, een afzakkende huid en een afname van bot- en spiermassa. Verslapte weefsels zakken af en dit uit zich in marionetlijnen en eventuele plooien en huidverslapping in de hals. Een facelift in de omgeving van Kerkrade is voor mannen en vrouwen de aangewezen methode om de huid strak te trekken, overtollige huid te verwijderen en onderliggende weefselstructuren te corrigeren. Bent u bang voor een onherkenbaar ‘strakgetrokken’ gezicht? De cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum brengen de correcties subtiel, en passend bij uw gezicht en leeftijd, aan.

Redenen en geschiktheid facelift Kerkrade of omgeving

Het fenomeen van een afzakkende huid en verslapping van spier- en vetweefsels is niet alleen een gevolg van het ouder worden. Ook na groot gewichtsverlies kan er sprake zijn van overtollige huid. Factoren als roken, overmatige blootstelling aan het zonlicht, alcoholmisbruik en een voortdurend gevoel van stress en opgejaagdheid zijn eveneens van invloed op het verouderingsproces. Een facelift op jonge leeftijd wordt niet vaak geadviseerd. Vanaf 35 jaar worden de eerste rimpels en lijntjes zichtbaar. U kunt dan, in overleg met een cosmetisch arts, een facelift techniek bespreken. Bent u jonger dan 35 en wilt u iets laten doen om uw gezicht er jeugdiger uit te laten zien? Niet invasieve ingrepen zoals botox en/of fillerbehandelingen kunnen uitstekende resultaten opleveren. Een facelift in de omgeving van Kerkrade biedt goede resultaten als de gezichtshuid door natuurlijke veroudering en externe invloeden is verslapt en rimpels heeft. Door zowel de huid als de onderliggende weefsels en spieren aan te passen ziet uw gezicht er na ingreep frisser en jeugdiger uit.

Facelift technieken

Om uw gezicht te liften en te verjongen bestaan een aantal technieken. De cosmetisch arts bepaald de techniek op basis van het gedeelte dat u wilt laten liften. De ingreep vindt onder plaatselijke verdoving en/of volledige narcose plaats:

 • MACS-lift. De mini-lift of Minimal Acces Cranial Suspension zorgt ervoor dat de doorgezakte weefsels via minimale incisies worden gelift. Gelijktijdig wordt de overtollige huid verwijderd. De ingreep duurt zo’n 2 uur. Aangebrachte hechtingen worden binnen 10 tot 14 dagen verwijderd.
 • Halslift. Deze ingreep wordt onder narcose uitgevoerd. Achter het oor en in de neklijn worden kleine incisies gemaakt, waardoor het onderhuidse vetweefsels wordt verwijderd. Onderhuidse spier- en bindweefsels worden strakker gehecht.
 • Full-facelift. De full-facelift wordt onder narcose toegepast en wordt met de SMAS techniek toegepast. De Superficial Musculo Aponeurotic System techniek spant zowel de onderhuidse bind- en spierweefsels aan. De incisies bij een full-facelift worden gemaakt in de haarlijn en gaan via de natuurlijk plooien voor en achter uw oren naar het achterhoofd. De SMAS wordt in de juiste richting aangetrokken, waardoor uw huid er strakker uitziet. De overtollige huid wordt verwijderd. De incisies worden zo gehecht dat er later nauwelijks littekens zichtbaar zijn.
Resultaten facelift

Na de ingreep is uw gezicht gezwollen en zijn bloeduitstortingen zichtbaar. Het definitieve resultaat van een facelift in Kerkrade of omgeving wordt zichtbaar vanaf drie maanden na de ingreep. Uw gezicht ziet er jeugdiger en frisser uit. Uw zelfvertrouwen neemt toe en u kijkt weer met plezier in de spiegel. De ervaren cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum streven naar natuurlijke resultaten. Zo wordt uw gezicht niet onnatuurlijk strakgetrokken en heeft u nog steeds zachte, natuurlijke rimpeltjes bij het lachen en praten. De incisies, die zoveel mogelijk in natuurlijke huidplooien zijn aangebracht, worden aan het oog onttrokken. In het begin kan het litteken herkenbaar zijn aan de rode kleur, naarmate de maanden verstrijken neemt het litteken de kleur van de naastgelegen huid aan. Afhankelijk van uw levensstijl en invloeden van buitenaf heeft u zeker 10 tot 15 jaar plezier van de facelift. Het verouderingsproces is echter niet te stoppen, waardoor de bereikte effecten helaas niet voorgoed bewaard kunnen blijven.

Informatief facelift consult

Denkt u na over een facelift in Kerkrade of omgeving? Indien u overweegt om uw gezichtshuid te laten verjongen door middel van een facelift, dan kunt u zich laten voorlichten door een cosmetisch arts. De artsen van Acura Medisch Centrum in Weert passen de verschillende facelift technieken al jaren met succes toe. Tijdens een gratis consult bekijkt een cosmetisch arts uw gezicht en geeft u een behandeladvies. Daarbij wordt onder andere rekening gehouden met uw algemene gezondheid, medische aandoeningen, eerder doorgemaakte operaties, medicatie gebruik en uw wensen en verwachtingen. De arts laat facelift voor en na foto’s zien van ingrepen die in de kliniek zijn uitgevoerd. Een afspraak voor een consult maakt u door telefonisch contact op te nemen via 0495 – 54 78 48.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu