fbpx

Facelift korting

Iedereen wordt ouder, het verouderingsproces is nu eenmaal en helaas iets wat bij het leven hoort. U kunt zich daarbij ergeren aan het ontstaan van rimpels, lijnen en plooien. Met een cosmetische behandeling zoals een facelift kunt u er weer jonger uitzien. De ingreep heeft een behoorlijk prijskaartje en een facelift korting is dan mooi meegenomen.

Facelift korting?
Facelift korting?
Hoe krijgt u facelift korting?

In uw zoektocht naar facelift behandelingen, komt u diverse cosmetisch chirurgen en schoonheidsklinieken tegen waar de ingreep wordt aangeboden. De tarieven zijn persoonlijk en worden deze bepaald door het type facelift en de eventuele combinatie met een andere cosmetische ingreep. Facelift korting of vaste lage prijzen kunnen in sommige gevallen veel geld schelen. In veel gevallen is geen vergoeding van uw zorgverzekeraar van toepassing en alles wat u bespaart is dan welkom. Door de tarieven van de diverse aanbieders met elkaar te vergelijken, creëert u op relatief eenvoudige wijze een facelift korting of kosten besparing.

Facelift korting bij buitenlandse klinieken

De aantrekkingskracht van buitenlandse schoonheidsklinieken vindt de oorsprong in de lagere facelift prijzen, waarmee geadverteerd wordt. Vaak zijn de arbeidkosten in het buitenland lager dan in Nederland en kan een facelift voor een lager tarief worden aangeboden. Veel mensen die een facelift in het buitenland overwegen, richting zich op landen als Turkije, Duitsland en België. Steeds vaker krijgt u facelift korting bij klinieken in Thailand en Cuba. Veel mensen kiezen echter toch liever voor een Nederlandse kliniek, in verband met de betere kwaliteit. Uiteraard kan een aantrekkelijke facelift korting de doorslag geven bij het nemen van een beslissing. Let wel altijd op of u naast de korting ook te maken hebt met kwalitatief hoogwaardige klinieken en behandelaars. Een facelift is een chirurgische ingreep aan het gezicht, waaraan risico’s en kans op complicaties zijn verbonden. Uw gezicht is belangrijk voor uw zelfvertrouwen en u wilt graag zeker zijn van de vakkundigheid van de cosmetisch chirurg die u het vertrouwen geeft om de operatie uit te laten voeren.
Naast het kwaliteit vraagstuk stelt u zichzelf wellicht ook de vraag of de kosten bij de buitenlandse kliniek aan het einde van de rit ook inderdaad een lagere facelift prijs opleveren. Na de ingreep dient u vaak een aantal dagen ter plaatse te blijven. Direct op het vliegtuig stappen wordt afgeraden en is niet bevorderlijk voor het gewenste eindresultaat. Zeker als u een bestemming buiten Europa kiest, heeft u te maken met reis- en verblijfskosten die behoorlijk op kunnen lopen. De facelift korting kan dan al snel duurder uitvallen dan bij een behandeling in eigen land. Ook kan de communicatie in het buitenland met bijvoorbeeld de arts of het medisch team voor mogelijke problemen zorgen.

Facelift korting in Nederland

De Nederlandse klinieken en cosmetisch chirurgen leveren hoogwaardige behandelingen met goed uitgeruste operatie faciliteiten. Acura Medisch Centrum werkt met ervaren chirurgen die gebruik maken van innovatieve behandelmethodes. Hierdoor wordt een facelift minder ingrijpend dan voorheen en is de herstelperiode korter. Wilt u korting ontvangen? Dan kunt u overwegen om samen met meerdere mensen naar de kliniek te gaan en te vragen welke mogelijkheden er zijn om facelift korting te krijgen. Soms kan er korting worden gegeven, als u meerdere behandelingen met elkaar combineert. Tijdens het intakegesprek met de kliniek, waarbij de arts uw huid onderzoekt en luistert naar uw wensen en verwachtingen die u heeft ten aanzien van een facelift, kunt u hier vragen over stellen. De arts doet u een behandelvoorstel, waarbij het soms mogelijk is om een aantal cosmetische ingrepen met elkaar te combineren. Zo wordt een MACS-lift bijvoorbeeld regelmatig uitgevoerd in combinatie met een ooglidcorrectie. U bent uiteraard altijd vrij om te vragen of er een kortingspercentage van toepassing is.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een facelift behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘facelift korting’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:
 • Acura Medisch Centrum locatie Weert
Facelift korting – FAQ

1. Kan ik onderhandelen over facelift chirurgie?
Geen garantie of zekerheid, maar onderhandelen is altijd mogelijk. Plastisch chirurgen zijn niet gebonden aan de tarieven van zorgverzekeraars. Cosmetische ingrepen komen sowieso niet voor een vergoeding in aanmerking. Het is mogelijk om over de prijs te onderhandelen.

2. Hoeveel kost een facelift?
De exacte prijs hangt af van het type facelift en de eventuele combinatie met een andere behandeling. Mensen die een uitgebreide of full facelift laten doen, betalen meer dan wanneer een S-lift plaatsvindt.

3. Is het goedkoper om twee cosmetische ingrepen tegelijk te laten doen?
Door bepaalde chirurgische behandelingen te combineren, is het mogelijk een aanzienlijk bedrag te sparen. U betaalt bijvoorbeeld de anesthesie kosten slechts een keer. Bovendien kan een arts korting geven als u meerdere plastische ingrepen tegelijkertijd laat doen.

4. Wat is de wachttijd tussen cosmetische ingrepen?
Afhankelijk van de gekozen ingrepen varieert de tijd. Een boven- en/of onderooglidcorrectie kan direct met de facelift gebeuren. Bij andere ingrepen geldt een geadviseerde wachttijd van zes tot twaalf weken.

5. Kan een facelift tegelijk met een buikwandcorrectie gebeuren?
Met een gecombineerde ingreep is het mogelijk om een groter deel van uw lichaam in een keer te corrigeren. Afhankelijk van uw situatie en dan vooral uw gezondheid is het mogelijk om een combinatie van een facelift met een borstverkleining, ooglidcorrectie en een buikwandcorrectie te laten doen.

6. Is het voordeliger om van een groepskorting gebruik te maken?
Cosmetische behandelingen en chirurgie worden regelmatig aangeboden in de vorm van een groepskorting. U koopt een coupon voor een facelift met een bepaalde prijs. Of u daadwerkelijk voordeliger uit bent is niet zeker. Een facelift is een persoonlijke ingreep die in uw geval misschien uitgebreider of beperkter is dan bij iemand anders. Vraag bij een consult altijd naar wat bij de ingreep is inbegrepen en wat de totale prijs is.

7. Is een facelift in het buitenland goedkoper?
Landen als Turkije hebben de naam goedkoop te zijn in het aanbieden van cosmetische behandelingen. Ook een facelift wordt goedkoper aangeboden. De bijkomende reis- en verblijfkosten worden nogal eens over het hoofd gezien. Als u meer dan een keer naar Turkije reist, lopen de kosten snel op waardoor het prijsvoordeel verdwijnt.

8. Bestaat een last minute facelift?
U kunt deze mogelijkheid tijdens een consult navragen en bespreken. Sommige cosmetische ingrepen worden met korting uitgevoerd als u zich op de last minute lijst laat opnemen. U weet in dat geval kort vooraf wanneer de facelift plaatsvindt. Als een geplande ingreep wordt afgezegd, krijgt iemand op de last minute lijst de mogelijkheid om deze lege plaats op te vullen.

9. Krijg ik bij een facelift met korting wel de volledige zorg?
Ja. Cosmetisch artsen streven naar een natuurlijk resultaat dat aan uw verwachting voldoet. Een facelift met korting wordt op dezelfde zorgvuldige manier gedaan als elke andere ingreep. Voor aanvang van de ingreep nemen de arts en anesthesist de ingreep met u door en kunt u nog vragen stellen.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu