fbpx

Facelift Maastricht

Overweegt u een facelift in Maastricht of omgeving? Met het ouder worden neemt de elasticiteit van uw huid af. Rimpeltjes, lijntjes en kraaienpootjes zijn natuurlijke verschijnselen die dit zichtbaar maken. Heeft u last van een vermoeide blik? Stoort u zich aan een verouderd uiterlijk? Met een facelift in Maastricht of omgeving krijgt uw gezicht weer een jonge, frisse uitstraling. De storende tekenen van het ouder worden, worden strak en glad getrokken. Een facelift is geschikt voor mannen en vrouwen met een behoorlijk verslapte huid.

Facelift Maastricht.
Facelift Maastricht.
Klassieke facelift in Maastricht of omgeving

De huid die ouder wordt, krijgt vroeg of laat te maken met rimpels. Uw huid kan daarnaast verzakken wat onder meer plooien in zowel het gezicht als uw halsstreek tot gevolg heeft. Veroudering van de huid wordt door diverse externe factoren als roken, overmatig gebruik van alcohol, langdurige blootstelling aan UV-straling en stress in een stroomversnelling gebracht. Tegenwoordig kunnen rimpels en lijntjes met behulp van niet-chirurgische cosmetische behandelingen opgevuld en verminderd worden. Deze behandelingen geven tijdelijke resultaten en dienen regelmatig herhaald te worden. Bent u echter op zoek naar een behandeling met langdurige resultaten, dan kan een facelift uitkomst bieden. Deze chirurgische ingreep wordt door ervaren artsen regelmatig uitgevoerd en kent diverse vormen:

 • Klassieke facelift. De meest bekende vorm van een facelift is de klassieke facelift, ook wel Full facelift genoemd. Bij deze ingreep wordt uw gelaat vanaf de haargrens tot en met uw hals gelift. Zowel de bind- en spierweefsels als de huid worden aangespannen en gecorrigeerd. De overtollige huid wordt weggesneden. De klassieke facelift heeft een verjongend effect op uw hals, kaaklijn en voorhoofd.
 • Mini facelift of MACS-lift. Een mini facelift is minder ingrijpend dan de full facelift. De ingreep kan onder plaatselijke verdoving worden toegepast. Het is een veelgevraagde behandeling om zowel de wangen, kaaklijn als het gedeelte onder uw kin te laten liften.
 • Halslift. De afhangende huid in uw hals wordt tijdens chirurgische ingreep gecorrigeerd. Dit wordt bereikt door verwijdering van het onderhuidse vetweefsel. Tegelijkertijd worden onderhuidse bind- en spierweefsels strakker gehecht.
 • S-lift. Een kleine facelift die geschikt is voor de huid die mild verslapt is. Tijdens de ingreep wordt alleen het huidweefsel van uw wangen en kaaklijn gelift.

Afhankelijk van de mate waarin uw huid is verslapt, kan een ervaren arts u een facelift behandeling adviseren. Dit wordt gedaan tijdens een geheel vrijblijvend intakegesprek bij Acura Medisch Centrum in Weert. Tijdens het consult wordt gekeken en gevraagd naar bepaalde factoren die van invloed zijn bij het advies voor een eventuele facelift:

 • Uw gezondheid en medische achtergrond.
 • Doorgemaakte operaties in het verleden.
 • Roken en alcohol gebruik.
 • Gebruik van medicatie.

Uiteraard wordt ook uw gezicht bekeken. Waar u wellicht denkt dat een klassieke facelift hetgeen is wat u nodig heeft, kan een arts een ander advies geven. Een enkele keer komt het voor dat een arts een alternatieve behandeling voorstelt.

Facelift voor en na

Als u besluit om een facelift te ondergaan dan kunt u zich voorbereiden op de ingreep. Van de arts ontvangt u tips en adviezen die u voor een goed resultaat opvolgt. Dat betekent onder meer dat u een aantal maanden tot weken voor de facelift stopt met roken. Hoe lang van tevoren dit precies is, hangt af van het soort facelift u ondergaat. Roken heeft een nadelige invloed op onder meer de doorbloeding, waardoor uw huid minder goed kan herstellen van de ingreep die u overweegt te ondergaan. Naast roken krijgt u advies over het gebruik van alcohol voor en na de facelift. Gebruikt u medicijnen zoals bloedverdunners? Uw gebruikelijke doseerschema kan in de week voorafgaand aan de facelift worden aangepast. Na de ingreep kunt u uw normale doseerschema weer volgen. Na de ingreep heeft uw huid tijd nodig om te herstellen. Luister naar uw lichaam en overhaast niets. Zwellingen en bloeduitstortingen nemen in de dagen na de facelift af en zullen uiteindelijk volledig verdwijnen. Uw huid ziet er na de facelift en de herstelperiode glad en strak uit. Rimpels die deel uitmaken van uw gezichtsuitdrukking blijven aanwezig. Dit zijn onder meer lach- en praatrimpels. Als u rimpels helemaal wilt laten verdwijnen, kunt u later eventueel voor injectables kiezen. De resultaten die met een facelift bereikt worden zijn langdurig. Wat niet wegneemt dat het huidverouderingsproces ook na de facelift doorgaat.

Gratis consult

De ervaren specialisten van Acura Medisch Centrum nodigen u uit voor een vrijblijvend intakegesprek. De facelift technieken worden nader toegelicht, waarbij wordt gekeken welke methode voor u geschikt is. Een afspraak maakt u door te bellen naar 0495 – 54 78 48 of door een mail te sturen naar consult@acuramedischcentrum.nl.

Gratis en vrijblijvend een facelift consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘facelift Maastricht’ een consult inplannen voor een facelift behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu