fbpx

Facelift Nijmegen

Overweegt u een facelift in Nijmegen of omgeving? Zoekt u informatie over een facelift Nijmegen en omgeving? Ouder worden is van invloed op uw uiterlijk. Mooi oud worden willen we allemaal, de realiteit is vaak net iets anders. De huid krijgt last van rimpelvorming, gaat afzakken en maakt dat u er ouder uitziet dan dat u bent. Niet iedereen stoort zich aan het uiterlijk dat ouder wordt, maar soms is het verslappen van de huid onder uw kin en in het halsgebied een irritatie factor. Stoort u zich aan een zogenaamde kalkoenhals en zoekt u een passende oplossing? Een gespecialiseerde facelift in de omgeving van Nijmegen kan uitkomst bieden.

Hals- of facelift Nijmegen of omgeving

Een facelift kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo bestaat de mini-lift, een minder ingrijpende vorm van een klassieke full-facelift, waarbij de spier- en vetweefsels onbehandeld blijven. Heeft u echter last een kalkoenhals, dan kan een halslift een goede oplossing zijn. De halslift is speciaal ontwikkeld om de afzakte huid-, bind- en spierweefsels in de halsstreek strak te trekken en te liften. De kosten van zowel een facelift als de halslift lopen uiteen. Het prijsverschil heeft verschillende oorzaken. Zo worden bij een halslift andere materialen en technieken gebruikt dan bij een full-facelift. Het is ook mogelijk om een hals- en facelift met elkaar te combineren. Combinatie ingrepen zijn vaak voordeliger dan wanneer u de ingrepen tijdens aparte behandelingen ondergaat. Ook de hals- en facelift kosten per kliniek verschillen. Vooraf vergelijken kan voordelig uitpakken. Vraag bij verschillende klinieken een prijsopgave op en maak kennis bij de klinieken die u het meeste aanspreken. Laat u persoonlijk adviseren over de cosmetische ingreep die het beste aansluit bij de verwachtingen die u heeft. Op deze manier voorkomt u een teleurstelling en bent u op de hoogte van de mogelijkheden.

Verloop en herstel halslift

De halslift wordt niet als ingrijpend gezien of ervaren. De ingreep vindt plaats onder narcose en wordt door de cosmetisch arts vlot toegepast. Om de lift toe te kunnen passen worden incisies achter het oor en in uw nekhaarlijn gemaakt. Afhankelijk van uw verwachting kan ook onder de kin een sneetje worden gemaakt, zodat de arts het onderhuidse vetweefsel kan verwijderen en de spier- en bindweefsels strakker hechten. De halslift duurt 1,5 tot 3 uur. Na de operatie kunt u weer naar huis. Het operatiegebied kan gezwollen zijn en bloeduitstortingen vertonen. De eerste week doet u het rustig aan en overhaast u niets. De zwellingen nemen geleidelijk af en de meeste mensen gaan na een week terug aan het werk. Na een aantal weken tot enkele maanden wordt het eindresultaat zichtbaar. Uw kalkoenhals is verdwenen en de huid in het halsgebied ziet er strakker en jonger uit. Afhankelijk van uw levensstijl blijven de resultaten 10 tot 15 jaar zichtbaar.

Risico’s en complicaties halslift

De halslift is een veilige cosmetische ingreep, mits u deze door een ervaren arts toe laat passen. Net zoals bij iedere andere chirurgische operatie bestaat er een zeker risico op complicaties. De arts licht u hierover uitgebreid in, zodat u weet waar u voor en na de halslift rekening mee moet houden. Zeldzame complicaties die zich voor kunnen doen zijn nabloedingen, infecties in de halsstreek, allergische reacties, slechte wondgenezing en zichtbare littekens. Ernstige complicaties doen zich vrijwel nooit voor. Een enkele keer is er sprake van een verandert gevoel in het behandelgebied, worden de onderliggende bind- of spierweefsels beschadigd en/of voldoet het resultaat niet aan de eerder verwachting. Door de incisies zoveel mogelijk in de natuurlijke huidplooien te maken, vallen de littekens nadat ze zijn genezen nauwelijks op. Een vers litteken heeft gemiddeld 12 maanden nodig om volledig tot rust te komen en te herstellen. Eventueel kunt u in overleg met de cosmetisch arts het gebruik van een littekencrème overwegen.

Persoonlijk advies facelift omgeving Nijmegen

Bent u ontevreden met uw hals en zoekt u een oplossing om de afgezakte huid te laten verwijderen? Een halslift kan een oplossing bieden. Als u woonachtig bent in Nijmegen en omgeving, dan kunt u daarvoor terecht bij de ervaren cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum in Weert. Jaarlijks worden bij de kliniek een groot aantal face- en halslifts toegepast. Tijdens een consult geeft de arts u een persoonlijk behandeladvies. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen en verwachtingen die u heeft, in combinatie met de mate waarin de huid is verslapt en afgezakt. Het eerste consult is gratis en vrijblijvend. Wilt u meer weten over de verschillende facelift technieken? Maak een afspraak bij Acura Medisch Centrum. De kliniek is telefonisch bereikbaar op 0495 – 54 78 48.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu