fbpx

Facelift prijs

Innoverende technieken en behandelmethodes hebben ervoor gezorgd dat er meerdere manieren zijn om gezichtsveroudering tegen te gaan. Als uw gezichtshuid verslapt is, dan kunt u een klassieke facelift overwegen. De ingreep is minder belastend dan een aantal jaren geleden.

Facelift prijs?
Facelift prijs?
Samenstelling facelift prijs

Ondanks de nieuwe mogelijkheden is een klassieke facelift nog altijd een chirurgische ingreep waar een kostenplaatje aanhangt. De facelift prijs die u betaalt, verschilt per kliniek en wordt mede bepaald door de wensen en verwachtingen die u heeft. Een aantal factoren beïnvloeden de facelift prijs:
• De uitgebreidheid en complexiteit van de operatie die uitgevoerd wordt.
• Het feit of de facelift onder algehele narcose of plaatselijke verdoving wordt ondergaan.
• De ervaring en kennis van de cosmetisch chirurg die u de facelift laat uitvoeren.
• De faciliteiten die de kliniek heeft op het gebied van operatie kamers en operatie faciliteiten.
De facelift prijs hangt naast de eerder genoemde factoren ook af van het soort behandeling dat door de cosmetisch chirurg wordt uitgevoerd. Regelmatig worden ook combinatie behandelingen uitgevoerd. Het spreekt voor zich dat combinatie van verschillende soorten behandelingen die u wilt ondergaan, de facelift prijs beïnvloeden.

Type facelift prijs

Naast een klassieke ingrijpende full facelift zijn ook de MACS-lift, mini-lift en S-lift populaire cosmetische ingrepen. Het spreekt voor zich dat een minder ingrijpende operatieve ingreep een lager prijskaartje heeft. De facelift prijs wordt grotendeels bepaald door uw eigen wensen en de mogelijke behandelingen die daar voor in aanmerking komen. Facelift prijzen verschillen per kliniek en het kan interessant zijn om aan prijsvergelijking te doen. Het vergelijken van prijzen is mogelijk als u meerdere persoonlijke facelift prijsopgaves heeft ontvangen. Een facelift is een persoonlijke behandeling op maat, daarom is de behandeling voor iedereen weer anders. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Hals / Kaak€ 3.000
S-Lift (Mini Lift)€ 4.500
MACS-Lift€ 4.500
Gelaats- / halslift€ 7.000
+ Lift bovenooglid€ 1.000 € 725
+ Lift onderooglid€ 1.250 € 835
+ Lift bovenste en onderste ooglid€ 1.560
Wenkbrauwlift (Browlift)€ 2.000
Hoe wordt een facelift prijs voor u persoonlijk bepaald?

Acura Medisch Centrum heeft een ruime ervaring met zowel de full facelift als de minder ingrijpende MACS-lift. Om u een prijsvoorstel te kunnen doen, gaat u voor een kennismakingsgesprek naar de kliniek. Bereid u voor op het gesprek door bijvoorbeeld de vragen die u heeft te noteren en mee te nemen. Het kan soms fijn zijn om iemand mee te nemen naar het gesprek. Van de, onbewuste, zenuwen kunt u belangrijke vragen vergeten. Twee personen vangen automatisch ook meer informatie op dan wanneer u alleen bent. Gedurende het gesprek wordt uw huid bekeken en krijgt u de gelegenheid om uw verwachtingspatroon en wensen op het gebied van een facelift nader toe te lichten. Vergeet mogelijk medicijngebruik niet te vermelden en wees eerlijk over uw medisch verleden en uw huidige gezondheidstoestand. Met de verkregen informatie kan de cosmetisch chirurg u een persoonlijk behandelplan geven met een complete prijs. De facelift prijs die u van Acura Medisch Centrum ontvangt, is inclusief het voortraject, de ingreep zelf en de nazorg nadat de behandeling heeft plaatsgevonden.

Wat verwacht u van een facelift?

Dat een facelift u meer zelfvertrouwen kan geven, zou een reden kunnen zijn om de ingreep te overwegen. Een facelift is echter niet iets waar u te makkelijk over na mag denken. Wees realistisch in het verwachtingspatroon dat u heeft. Geef uw verwachtingen duidelijk aan en laat de chirurg voorbeelden zien van uitgevoerde facelifts bij de kliniek van uw keuze. Komt uw verwachtingspatroon niet overeen met de werkelijkheid en/of de mogelijkheden? Dan zal de cosmetisch chirurg u dit altijd vertellen. Zo kan het zijn dat de chirurg u afraadt om voor een facelift te kiezen en zijn er overige cosmetische behandelmogelijkheden die mogelijk beter bij uw verwachtingspatroon passen. Advisering is naast het uitvoeren van de gewenste behandeling een belangrijk onderdeel van de chirurgische ingreep die u overweegt te ondergaan. Acura Medisch Centrum geeft u altijd een realistische kijk op de te verwachten resultaten en dat is wellicht nog belangrijker dan een aantrekkelijke facelift prijs.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een facelift?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘facelift prijs’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

Voor deze behandeling kunt u terecht bij:
Acura Medisch Centrum locatie Weert

Facelift prijs – FAQ

1. Wat is inbegrepen bij een facelift?
Afhankelijk van het type facelift, omvat de ingreep het optillen van de huid en het aanspannen van de onderliggende spieren en weefsels. Vet in het gezicht en de hals kan worden verwijderd of herverdeeld. De gezichtshuid wordt over de verbeterde contouren van het gezicht gelegd, waarna overtollige huid wordt verwijderd en de incisies gehecht.

2. Worden de kosten van een facelift vergoed?
Nee, een facelift is een cosmetische ingreep. Zorgverzekeraars vergoeden de kosten niet. Ook aanvullende zorgverzekeringen hebben nauwelijks vergoedingsmogelijkheden.

3. Zijn er cosmetische ingrepen die wel vergoed worden?
Cosmetische of plastische chirurgie wordt alleen maar vergoedt als er een medische noodzaak is. Wanneer uw bovenste ooglid/oogleden afhangen, waardoor uw gezicht wordt belemmerd, kan een arts een medische indicatie verstrekken. In dat geval is vergoeding mogelijk, maar bent u meestal wel aangewezen op ziekenhuizen of klinieken waar uw zorgverzekeraar een samenwerkingscontract mee heeft.

4. Waarom is een facelift in Turkije goedkoper?
Cosmetische operaties en behandelingen zijn in Turkije vaak goedkoper. Dit komt doordat de algemene kosten voor personeel en huisvesting in Turkije lager zijn dan in Nederland en andere West-Europese landen. Dit betekent dat plastische en cosmetische chirurgie voor een lagere prijs worden aangeboden.

5. Is een facelift een eenmalige ingreep?
De resultaten van een facelift zijn langdurig. Er is geen echte limiet als het gaat om het aantal facelifts dat u kunt laten toepassen. Ervaren cosmetisch artsen willen ervoor zorgen dat de resultaten zo natuurlijk mogelijk blijven.

6. Zijn de resultaten blijvend?
Een facelift stopt het natuurlijke verouderingsproces niet, maar de resultaten zijn wel blijvend. Dat betekent dat u er tien of vijftien jaar laten nog steeds jeugdig uit kunt zien. Iedereen is uniek en veel in- en externe factoren beïnvloeden de resultaten.

7. Gebeurt een facelift onder narcose?
De full facelift en halslift gebeuren onder narcose, terwijl artsen bij een S-lift kiezen voor plaatselijke verdoving. De verdoving wordt besproken en toegelicht tijdens het consult dat aan de operatie vooraf gaat.

8. Is een facelift de moeite waard?
Een facelift biedt, in vergelijking met niet-chirurgische behandelingen, langdurige resultaten. De meeste chirurgen zeggen dat u zeker tien tot vijftien jaar plezier heeft van de ingreep. Naarmate u ouder wordt, neemt de huidelasticiteit af, waardoor zich nieuwe fijne lijntjes en rimpeltjes kunnen vormen.

9. Kan ik een natuurlijk resultaat verwachten?
Als de ingreep wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg, kunt u natuurlijke resultaten verwachten. U krijgt een verjongd en opgefrist uiterlijk.

10. Wat is beter een facelift of fillers?
Een facelift kan meer doen om zichtbare tekenen van huidveroudering te behandelen, zoals het verbeteren van diepe rimpels en afhangende huid. Fillers helpen de losse huid wat strakker te maken door het toevoegen van volume. Dit kan in sommige gevallen niet voldoende zijn bij het opfrissen van de huid. Fillers moeten regelmatig herhaald worden, terwijl een facelift langdurige resultaten geeft.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu