fbpx

Facelift prijzen

Cosmetische chirurgie en de daaraan verbonden kosten lopen bij de gecertificeerde klinieken sterk uiteen. Overweegt u een full of mini facelift? Dan wilt u graag vooraf een overzichtelijk inzicht in de gangbare facelift prijzen. Naast de prijs zijn ook de geboden (na)zorg en de mate van serviceverlening van belang bij het bereiken van een bevredigend eindresultaat.

Facelift prijzen?
Facelift prijzen?
Hoe zijn facelift prijzen samengesteld?

Een facelift is een complexe chirurgische ingreep waar u niet te licht over na mag denken. Iedere kliniek hanteert eigen tarieven. Facelift prijzen bij Acura Medisch Centrum worden gebaseerd op uw persoonlijke situatie en de combinatie met eventuele andere behandelingen. Andere factoren die meespelen bij het vaststellen van facelift prijzen bij andere klinieken zijn onder meer:
• De aanwezige operatiefaciliteiten in de kliniek, welk type operatiekamer wordt gebruikt.
• Toepassing van algehele narcose of een plaatselijke verdoving al dan niet in combinatie met een kalmerend middel.
• De ervaring van de cosmetisch chirurg, welke de operatieve ingreep uitvoert.
Daarnaast is het op het gebied van facelift prijzen belangrijk om te weten dat een facelift aangevuld kan worden met een ooglidcorrectie. Steeds vaker wordt ook de combinatie van een facelift en een halslift uitgevoerd. Als u bij Acura Medisch Centrum voor een intakegesprek komt dan zal de cosmetisch chirurg uw wensen met u bespreken en u een advies geven voor een behandeling. Het spreekt voor zich dat een combinatie ingreep duurder is dan ‘alleen’ de facelift zelf.

De mogelijkheid om facelift prijzen te vergelijken

Cosmetische ingrepen, waaronder doorgaans ook een full- en/of mini facelift worden in de regel niet door uw zorgverzekering vergoed. Aanvullende verzekeringspolissen hebben daartoe soms mogelijkheden. Het verdient de aanbeveling om uw ziektekostenpolis door te nemen of de vraag voor te leggen aan uw verzekeraar. Het kan lonend zijn om facelift prijzen van meerdere aanbieders met elkaar te vergelijken. Als u niet voor een (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking komt, dan zijn de kosten volledig voor eigen rekening. Facelift prijzen kunt u pas objectief vergelijken op het moment dat u meerdere persoonlijke prijsvoorstellen heeft ontvangen. De meeste klinieken hanteren online een richtprijs, een ingreep verschilt van persoon tot persoon. Veelal wordt een laag tarief gerekend voor een intakegesprek. Bij onze kliniek is een consult altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens het gesprek vraagt de cosmetisch chirurg naar uw wensen en verwachtingen van een facelift. Uw huid wordt bekeken en uw medische achtergrond, inclusief medicijn gebruik, wordt besproken. Aan de hand van het intakegesprek ontvangt u een behandelvoorstel inclusief een pakketprijs. Het is de uiteindelijke prijs die bij het vergelijken van belang is. Daarnaast beschikt u over een overzicht met welke zorg in de gegeven facelift prijzen is inbegrepen. De specialisten van Acura Medisch Centrum geven u na het kennismakingsgesprek een pakketprijs die helemaal compleet is. De kosten voor de voorbereidingsperiode, de operatie zelf, de nazorg en de medische controles zijn inbegrepen. Door te werken met een pakketprijs weet u direct waar u aan toe bent en wordt u achteraf niet geconfronteerd met extra kosten voor geleverde nazorg. Bijkomende kosten worden gespecificeerd weergegeven in het prijsvoorstel. Als u op deze manier verschillende facelift prijzen van diverse aanbieders met elkaar vergelijkt, kunt u een weloverwogen keuze maken. De behandeling is eventueel te combineren met fillers of botox.

Niet alleen facelift prijzen zijn van doorslaggevend belang

Uiteraard wilt u niet onnodig veel betalen voor een kwalitatief hoogstaande operatieve ingreep zoals een facelift. Naast een aantrekkelijk tarief is het belangrijk dat u zich vertrouwd voelt in de kliniek en bij de cosmetisch chirurg van uw keuze. Een facelift is een chirurgische ingreep die onder algehele narcose plaats vindt. Net zoals bij iedere andere operatie zijn er mogelijkheden op onverwachte complicaties en zijn er risico’s aan de ingreep verbonden. Een goed gevoel bij de kliniek die u kiest is dan minimaal net zo belangrijk als een scherpe prijs.

Facelift prijzen FAQ – Veelgestelde vragen

Er zijn bepaalde vragen die vaak terugkomen over de prijzen van een facelift. De meest voorkomende vragen hebben we voor u in het onderstaande overzicht opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Hoeveel kost een facelift bij Acura Medisch Centrum?
De exacte prijs van de facelift hangt af van het soort ingreep dat bij u wordt toegepast. De facelift kan eventueel in combinatie met een ooglidcorrectie worden uitgevoerd. Tijdens een consult bij de cosmetisch arts ontvangt u een persoonlijke prijsopgave.

2. Waarom verschillen de prijzen van een facelift per kliniek?
Iedere kliniek en/of behandelaar is vrij om zelf tarieven vast te stellen. Vaak zijn de locatie van de kliniek, de naamsbekendheid en de ervaring van de cosmetisch arts van invloed op de prijzen die gehanteerd worden. Vergelijken van de facelift prijzen kan interessante voordelen opleveren.

3. Hoe vergelijk ik de prijzen van een facelift?
Om een objectieve vergelijking te kunnen maken, is het belangrijk dat u uitgaat van dezelfde ingreep. Vraag bij meerdere klinieken om een prijs voor bijvoorbeeld een S-lift en vergelijk deze met elkaar. Het is nutteloos om prijzen van een S-lift en een Full facelift met elkaar te vergelijken. U krijgt dan een vertekend beeld, wat uiteindelijk tot een teleurstelling kan leiden.

4. Worden de kosten van een facelift vergoed?
Basisverzekeringen vergoeden dit soort ingrepen vrijwel nooit. Aanvullende zorgverzekeringen bieden een enkele keer vergoedingsmogelijkheden voor cosmetische en plastisch chirurgische ingrepen. De voorwaarden en mogelijkheden staan vermeld in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. U kunt dit ook eenvoudig navragen bij uw zorgverzekeraar.

5. Kan een facelift in termijnen betaald worden?
Ja. Kredietmaatschappijen bieden steeds vaker de mogelijkheid om een cosmetische ingreep te financieren. Of u hiervoor in aanmerking komt, hangt af van uw financiële situatie. Kredietverstrekkers kijken hiervoor aandachtig naar uw maandelijkse inkomsten en uitgaven. Wordt uw aanvraag toegekend, dan betaalt u maandelijkse aflossingstermijnen aan de kredietmaatschappij.

6. Kan ik de kosten van een facelift aftrekken van mijn belastingaangifte?
De Belastingdienst hanteert strikte voorwaarden om medische kosten in mindering te brengen op uw aangifte. Laat u adviseren door een fiscaal adviseur of een belastingconsulent. Hiermee voorkomt u mogelijk problemen en naheffingen van de Belastingdienst.

7. Kan ik korting krijgen op een facelift?
Vragen staat natuurlijk altijd vrij. Klinieken bieden soms korting bij een snelle behandeltermijn of als u kiest voor een flexibele afspraak. In sommige gevallen wordt de mogelijkheid voor korting geboden als u toestemming geeft om uw voor en na foto’s te gebruiken voor publicatie doeleinden. Let bij een kortingsbedrag altijd op de eventuele voorwaarden die van toepassing zijn. Hoe lang mogen de foto’s gebruikt worden en wellicht nog belangrijker, waar vindt publicatie van de beelden plaats?

8. Is een goedkope facelift veilig?
Staar uzelf niet blind op alleen de prijs van een facelift die wordt aangeboden. Een succesvolle ingreep bevat een compleet behandelplaatje. Dat begint met een gedegen voorbereiding, waarbij u kiest voor een ervaren cosmetisch arts die weet hoe in uw situatie de mooiste resultaten bereikt kunnen worden. Lees daarom ook ervaringsverhalen en reviews van anderen. Dit geeft u een beter beeld van de mogelijkheden. Het is overigens niet zo dat een goedkope aanbieding van minderwaardige kwaliteit zou zijn.

9. Waar let ik op als ik een facelift overweeg?
Het spreekt voor zich dat u prijsbewust bent en naar de geboden tarieven kijkt. Vertrouwen in de behandelend arts is eveneens van groot belang. Daarom wordt geadviseerd om bij meerdere klinieken naar een intakegesprek te gaan. Voelt u zich welkom? Worden uw vragen naar behoren beantwoord? De ingreep wordt onder narcose toegepast en voor een goed resultaat is het belangrijk dat u met vertrouwen aan de ingreep begint. Is er geen ‘klik’, kijk dan rustig verder.

10. Is een facelift in het buitenland goedkoper?
Buitenlandse klinieken kunnen meestal goedkopere behandelingen aanbieden. De voornaamste reden hiervoor zijn de arbeidskosten en algemene kliniek kosten die in het buitenland lager zijn dan in Nederland. Waar veel mensen aan voorbij gaan, zijn de kosten die bovenop het behandeltarief komen. Reis-en verblijfskosten zijn hier een goed voorbeeld van. Zeker als u meerdere malen heen en weer reist, kan de uiteindelijke kostprijs hoger uitvallen dan aanvankelijk gedacht.

11. Wat kan ik verwachten van een facelift?
Een facelift is een chirurgische ingreep om huidveroudering op effectieve wijze tegen te gaan. Het is een persoonlijke ingreep die volledig op uw situatie wordt afgestemd en waarmee natuurlijke, langdurige resultaten worden bereikt. De cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de verschillende facelift methodes.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een facelift?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘facelift prijzen’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu