fbpx

Facelift reviews

Zoekt u facelift reviews of facelift ervaringen? Wanneer u de leeftijd bereikt waarop uw wangen er slapper uitzien, uw kin en nek afhangen of uw mond er minder verfijnd uitziet, dan denkt u misschien aan een facelift. Voordat u direct actie onderneemt en een afspraak maakt bij de dichtstbijzijnde plastisch chirurg, raden we aan ervaringen van mensen te bestuderen die een facelift hebben ondergaan. U wilt zo veel mogelijk informatie lezen, voordat u zelf naar een kliniek stapt. Facelift reviews laten zien dat er bepaalde factoren zijn om extra aandacht aan te besteden. Dit maakt het proces minder stressvol.

Facelift reviews en vragen stellen

Veel mensen die hun facelift ervaring delen, zeggen dat ze vooraf meer vragen hadden moeten stellen over de ingreep. Een facelift is een unieke ingreep die op verschillende manieren plaatsvindt. Iedereen heeft andere wensen op het gebied van gezichtsverjonging en het krijgen van een jeugdiger uiterlijk. Als u op internet zoekt naar facelift reviews, krijgt u talloze foto’s van mensen die een facelift hebben ondergaan. Bij het zien van deze beelden, krijgt u meer overtuiging en ligt het maken van een consultafspraak voor de hand. Doe voor het consult bij de plastisch chirurg meer onderzoek en maak een lijstje met vragen die u heeft. Het consult is onder meer bedoeld om antwoorden te krijgen op uw vragen, het beoordelen van uw geschiktheid en het bepalen van een facelift techniek.

Verschillende soorten facelifts

Niet iedereen weet dat er verschillende types facelift zijn. Tijdens een consult legt de plastisch chirurg de verschillende procedures uit, waarbij de focus ligt op de techniek die past bij de verwachting die u heeft. Bij Acura Medisch Centrum heeft u de keuze uit een full facelift, de mini facelift, MACS-lift en de halslift. Kenmerken van de verschillende facelift technieken zijn:

Full facelift

Klassieke facelift techniek onder narcose, waarbij het onderhuidse bind- en spierweefsel wordt aangetrokken. De specialist snijdt overtollige huid weg en hecht de huid zonder dat er teveel spanning op staat.

Mini facelift

Zachter en minder ingrijpend dan een klassieke facelift, vaak onder plaatselijke verdoving. De doorgezakte en afhangende weefsels worden naar boven opgetrokken en overtollige huid weggesneden.

Halslift

Ingreep onder narcose. Specialisten maken incisies achter het oog en in de neklijn. Onderhuids vetweefsel wordt verwijderd en het huid- en spierweefsel strakker gehecht.

Wees minder sceptisch

Veel mensen stellen de resultaten van een facelift voor als onnatuurlijk. Het uiterlijk verandert dan ingrijpend, waardoor iemand niet langer als zichzelf herkenbaar is. Jaren geleden hadden facelifts soms overdreven resultaten tot gevolg. De huid werd weliswaar strakgetrokken, maar de onderliggende gezichtsspieren en andere weefsellagen bleven onveranderd. Tegenwoordig zijn de technieken zo verbeterd dat u de mogelijkheid heeft om een mini facelift te ondergaan die minder ingrijpend is dan andere opties en waarmee uw uitstraling er minder vermoeid en jeugdiger uitziet. Ervaren cosmetisch artsen passen de procedure aan op elke patiënt en geven vooraf een goede voorstelling van de resultaten die u mag verwachten. Natuurlijke en subtiele resultaten zijn belangrijk voor zowel de chirurg als uzelf.

Uitgebreide voorbereiding

Uit facelift reviews blijkt dat het belangrijk is om uzelf goed voor te bereiden op de operatie. Een arts stelt bijvoorbeeld vragen over uw medische geschiedenis, zodat ze weten welke behandeltechniek ze aan kunnen bevelen. Als u dit voor een consult weet, bent u in staat gegevens over uw gezondheid en medisch verleden te verzamelen. Dit is vooral belangrijk als u medicatie gebruikt. Neem zoveel mogelijk mee naar het consult, zodat een cosmetisch arts een goed beeld krijgt van uw gezondheid. De chirurg geeft instructies hoe u voor en na de facelift voor uw huid moet zorgen. Deze instructies kunnen inhouden dat u een aangepast medicatieschema volgt of dat u op de dag van de ingreep nuchter naar de kliniek komt. Afhankelijk van uw unieke situatie, kan de arts ook aanraden om aanvullende procedures toe te voegen of met de facelift te combineren.

Onderschat de ingreep en herstelperiode niet

Plan een facelift niet te kort voor een belangrijke activiteit waar u aan wilt deelnemen. Een facelift is een ingrijpende operatie, waarbij u afhankelijk van de techniek tot een paar weken nodig heeft om te herstellen. Terwijl u herstelt, volgt u de nazorginstructies nauwkeurig op voor een vlot herstel. Dat betekent dat u uw hoofd zo weinig mogelijk belast en de eerste nachten met een extra kussen slaapt. Inspannende activiteiten zoals (contact)sporten en zware lichamelijke arbeid beperkt u gemiddeld twee tot zes weken tot een minimum. Direct na de facelift is uw gezicht gezwollen met blauwe en rode verkleuringen. Het duurt gemiddeld twee weken voordat iemand er weer uitziet zoals eerder. Bij het wegtrekken van de zwellingen en verkleuring worden de resultaten van de facelift zichtbaar. Het kan nog een paar maanden duren voordat het eindresultaat is bereikt.

Grondig vooronderzoek facelift

Uit facelift ervaringen komt regelmatig de opmerking over vooronderzoek naar voren. Betrek uw geliefden, naasten of familie in een eventuele facelift. Bekijk online reviews en zoek zo naar de chirurg die u het meest geschikt acht. Probeer u niet te veel zorgen te make als u het besluit voor een facelift heeft genomen. Dit is de eerste stap van het traject. Neem de tijd om klinieken en specialisten te onderzoeken en met elkaar te vergelijken. Als u overweegt een facelift te ondergaan, zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Acura Medisch Centrum in Weert heeft ervaren plastisch artsen die uitstekende resultaten behalen. De kliniek werkt met moderne apparatuur en staat bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding. Online leest u reviews en ziet u facelift voor en na foto’s.

Gratis facelift consult

Overweegt u een facelift voor een uitgeruste, frisse en jeugdige uitstraling? Maak een afspraak voor een adviesgesprek bij Acura Medisch Centrum. Onze artsen praten met u over de behandelmogelijkheden en stellen een behandelplan op maat samen. Neem relevante informatie over uw gezondheid en/of eventuele chronische aandoeningen of medicatie gebruik mee, dit kan van invloed zijn op de facelift techniek. Een afspraak maakt u door telefonisch contact op te nemen via 0495 54 78 48. U kunt ook het contactformulier invullen of een e-mail sturen. Onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Facelift reviews – FAQ

1. Waar vind ik facelift reviews?
Zowel behandelend klinieken als bepaalde fora geven reviews en ervaringsverhalen met en over een facelift weer. Online vindt u zowel reviews van facelifts die in Nederland als in het buitenland hebben plaatsgevonden.

2. Is elke review interessant?
Nee, een goede review bevat bepaalde punten die belangrijke informatie over de behandeling bevatten. De naam en locatie van de kliniek, de naam en ervaring van de cosmetisch arts, het type facelift, de kosten en resultaten worden in een goede review vermeld.

3. Zijn reviews op de website van een kliniek objectief?
De kliniek vermeld reviews van eerdere facelifts op de website. Dit zijn ervaringsverhalen van mensen die terugblikken op het behandeltraject en de bereikte resultaten. Het zijn objectieve meningen die zowel positief als negatief kunnen zijn.

4. Hoe ervaren mensen een facelift?
Afhankelijk van de verwachting en het type facelift dat is toegepast, zijn de meeste mensen achteraf tevreden met het resultaat. Een cosmetisch arts streeft naar een subtiel, natuurlijk resultaat. U krijgt een frisse, jeugdige uitstraling. Na de ingreep ziet iemand er gemiddeld 10 jaar jonger uit.

5. Waarom plaatsen mensen een facelift review?
Het informeren van anderen over de facelift resultaten is een doelstelling. Maar ook het in beeld brengen van een eigen behandeling is reden voor een review. Deze laatste reviews worden verduidelijkt met foto’s en bewegend beeldmateriaal waarop u de ontwikkeling stap voor stap ziet. Dit geeft een realistisch beeld van dat wat u kunt verwachten. Bij een kliniek ziet u alleen facelift voor en na foto’s.

6. Zijn negatieve reviews interessant?
Een negatieve review bevat soms informatie of aanwijzingen waarom er sprake is van een negatieve ervaring. Het gebrek aan voorbereiding, het blindweg kiezen van de goedkoopste behandelmogelijkheid of het niet opvolgen van nazorginstructies zijn soms aanleiding voor een negatieve ervaring.

7. Kan ik zelf een review schrijven?
Ja, het staat iedereen die een facelift of andere cosmetische ingreep heeft laten toepassen een review te geven. U geeft hier anderen die de ingreep overwegen mogelijk meer inzicht in de facelift techniek en zaken om rekening mee te houden bij het voorbereiden en herstellen van de operatie.

8. Zijn alle reviews gebaseerd op echte gebeurtenissen?
Ja, dit is meestal het geval. De onechte reviews zijn vaak goed te onderscheiden, omdat ze op een bepaalde manier zijn geschreven. Een kliniek heeft er nauwelijks baat bij om onechte reviews te publiceren.

9. Kan ik tijdens een consult vragen naar de ervaring van een cosmetisch arts?
Ja, vragen naar de ervaring van iemand is normaal. Een professionele arts laat u voorbeelden zien van eerdere operaties en vertelt over de ingrepen die hij of zij heeft toegepast.

10. Zijn reviews over facelifts in het buitenland interessant?
Ja. Cosmetische chirurgie is in het buitenland regelmatig goedkoper dan in Nederland. In reviews worden klinieken toegelicht en leest u meer over de uiteindelijke prijs die iemand voor de operatie heeft betaald. Te vaak worden de bijkomende kosten voor reis en verblijf over het hoofd gezien. Ook de communicatie ter plaatse is niet altijd even eenvoudig.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu