fbpx

Facelift Roermond

Overweegt u een facelift in Roermond of omgeving? Het ontstaan van de eerste rimpels en plooien in het gezicht wordt door mannen en vrouwen als vervelend ervaren. Uw gezicht verandert door de jaren heen. Ouder worden doet iedereen, maar dat betekent niet dat u zich ook ouder hoeft te voelen. Huidverslapping treft uw gezicht en hals, waardoor u er al snel ouder uitziet dan dat u werkelijk bent. Wilt u hier graag iets aan laten doen? Dan kan een facelift in de omgeving van Roermond een effectieve, langdurige oplossing bieden. Tijdens de facelift worden uw huid en de onderliggende bind- en spierweefsels verstrakt en, indien nodig, overtollig vet verwijderd. Het resultaat van een facelift is een jong en stralend gezicht, waardoor u weer lekker in uw vel zit.

Facelift Roermond.
Facelift Roermond.
Grote of kleine facelift in Roermond of omgeving

De facelift heeft diverse mogelijkheden en varianten die elk eigen resultaten bieden. Afhankelijk van uw wensen en de mate waarin de huid is verslapt kan de arts u een behandeladvies geven. De meest toegepaste facelift methodes:

 • S-lift. De minst ingrijpende facelift. Uw huid wordt via een S-vormige insnede bij de wang gelift. Het betreft alleen de huid van uw wangen die wordt gelift. De onderliggende huid- en spierweefsels worden buiten beschouwing gelaten.
 • MACS-lift. In tegenstelling tot de S-lift, wordt bij een MACS-lift ook het onderliggende huid- en spierweefsel gelift.
 • Face-halslift, ook wel full facelift genoemd. Uitbreide facelift ingreep die onder narcose wordt toegepast. Via een insnede achter uw oor worden niet alleen uw huid en onderliggende bind- en spierweefsels gelift en strakgetrokken. Ook uw hals wordt bij een full facelift gelift.
 • Halslift. U kunt ook alleen uw hals laten liften. Het komt geregeld voor dat door het ouder worden een zogenaamde kalkoenhals ontstaat. Dit wordt met een halslift gecorrigeerd.

Welke facelift bij u de beste resultaten biedt, wordt tijdens een intakegesprek bij een cosmetisch arts bekeken en geadviseerd. U kunt aangeven waar u zich precies aan stoort en wat u zou willen veranderen. Daarnaast wordt uw algemene gezondheid besproken, waarbij uiteraard de nodige aandacht wordt besteed aan eventueel medicatiegebruik en eerder doorgemaakte operaties. Uw gezicht en halsstreek worden aandachtig bekeken en de arts stelt de meest geschikte facelift techniek voor. Met behulp van een spiegel kan worden toegelicht hoe de techniek eruit ziet en welk eindresultaat u kunt verwachten. Indien u dat wenst worden facelift voor en na foto’s getoond van behandelingen die de arts in het verleden heeft bereikt. De uitgebreidheid van het consult, maakt dat u een weloverwogen beslissing voor een facelift kunt nemen.

Risico’s en complicaties facelift

De facelift is een regelmatig toegepaste ingreep en daardoor een relatief veilige cosmetische behandeling. Het betreft echter een chirurgische ingreep waar nu eenmaal risico’s en complicaties aan verbonden zijn. Als u in goede gezondheid verkeert en de adviezen van de behandelend arts op volgt is de kans op complicaties uiterst klein. Zeker als een ervaren arts de facelift uitvoert worden is het risico erg klein. Mogelijke risico’s en bijwerkingen zijn:

 • Zwellingen en bloeduitstortingen in het behandelde gebied.
 • Nabloedingen en slechte wondgenezing.
 • Infecties.
 • Gevoelsverandering in het behandelde gebied.
 • Blijvend zichtbare littekens.
 • Teleurstellende resultaten.

In uitzonderlijke gevallen kan zich een allergische reactie voordoen op de gebruikte verdovings- en/of desinfectiemiddelen. Doorgaans zijn bijwerkingen zoals zwellingen en bloeduitstortingen van tijdelijke aard. Tien tot veertien dagen na de facelift zijn deze verschijnselen zo goed als verdwenen. Heeft u last van aanhoudende nabloedingen en/of ontstoken wondjes waar pus uitkomt? Neem dan altijd contact op met de behandelend arts.

Resultaten facelift

Na de facelift in Roermond of omgeving zijn uw gezicht en/of hals gezwollen en zijn bloeduitstortingen zichtbaar. Het is dan ook een ingreep waarvan u niet direct zichtbare resultaten mag verwachten. Na de operatie heeft uw huid tijd nodig om te herstellen. De eerste tien tot veertien dagen valt het enorm op dat u een facelift heeft ondergaan. Met het verstrijken van de dagen nemen zowel de zwellingen als de verkleuringen af. Het duurt enkele weken tot een paar maanden voordat het resultaat optimaal is. Uw gezicht ziet er jonger uit, maar het verouderingsproces is niet gestopt. De huidveroudering gaat ook na een facelift verder. Gemiddeld zijn de effecten van een facelift vijf tot vijftien jaar zichtbaar. Dit is afhankelijk van de facelift techniek die wordt toegepast, daarna kunt u eventueel een volgende ingreep ondergaan.

Gratis consult inplannen

Stoort u zich aan uw verouderde gezichtsuitdrukking en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt een afspraak maken voor een gratis consult bij Acura Medisch Centrum. De artsen nemen graag de tijd om uit te leggen welke effecten een facelift bij u kan hebben. Bel met 0495 – 54 78 48 of stuur een mail naar consult@acuramedischcentrum.nl.

Gratis en vrijblijvend een facelift consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘facelift Venlo’ een consult inplannen voor een facelift behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu