fbpx

Facelift Roosendaal

Bereidt u zich voor op een facelift Roosendaal en omstreken? Met behulp van een facelift worden plooien en rimpels van uw gezichtshuid strakgetrokken. De overtollige huid wordt verwijderd en de dieper gelegen bind- en spierweefsels worden gecorrigeerd. Een facelift in Roosendaal en omgeving wordt gemiddeld vanaf 35 jaar uitgevoerd, waarbij een cosmetisch arts diverse technieken kan toepassen. Een van de mogelijkheden is een mini- of MACS-facelift.

MACS- of minilift omgeving Roosendaal

De mini-lift wordt ook wel Minimal Acces Cranial Suspension of MACS-lift genoemd. Het is een gezichtsverjongende ingreep die minder ingrijpend is dan een klassieke full-facelift. De arts maakt kleine incisies en het herstelproces is aanmerkelijk korter dan bij een uitgebreide facelift. In tegenstelling tot de full-facelift wordt de MACS-lift over het algemeen met plaatselijke verdovingen uitgevoerd. Het is een populaire, veel gevraagde cosmetische ingreep die zowel bij mannen als vrouwen wordt toegepast. De minilift wordt doorgaans tussen het 40e en 50e levensjaar overwogen. Via de incisies aan de voorzijde van uw oorschelp wordt het onderhuidse gezichtsweefsel aangespannen, waarvoor de arts een speciale draad gebruikt. De overtollige huid wordt weggesneden en de arts hecht de wonden en verbind uw gezicht met speciaal verband. Het stretchverband gaat zwellingen en bloeduitstortingen tegen en geeft ondersteuning. De hechtingen die aangebracht worden, worden 10 tot 14 dagen na de facelift verwijderd. Uw gezicht is dan nog niet volledig vrij van zichtbare zwellingen en bloeduitstortingen, deze trekken langzaam weg. Door de incisies in natuurlijke huidplooien en in de haarlijn te maken, vallen de littekens na herstel nauwelijks op. De MACS-lift heeft effect op hamsterwangen, uw kaaklijn en de hals. Een facelift heeft langdurige resultaten, het verouderingsproces wordt echter niet tot stilstand gebracht. Tien tot vijftien jaar na de ingreep zijn de resultaten nog steeds zichtbaar, maar kan de elasticiteit van de huid opnieuw afnemen. U kunt dan een nieuwe facelift overwegen.

Plaatselijke verdoving of narcose

Een mini-lift is ingrijpend, maar niet extreem uitgebreid. Het merendeel van de mannen en vrouwen die deze facelift techniek ondergaan, kiest daarbij voor plaatselijke verdovingen. Indien gewenst kan een plaatselijke verdoving in combinatie met een roesje gegeven worden. De ingreep wordt dan nog makkelijker ondergaan, zonder dat u volledig onder narcose gaat.

 • Plaatselijke verdoving. Het operatiegebied wordt met enkele prikjes verdoofd. De injecties zijn niet pijnlijk, maar kunnen als ongemakkelijk ervaren worden. Het duurt even voordat de vloeistoffen zijn ingewerkt. Het voordeel van een plaatselijke verdoving is dat u minimaal belast wordt en dat het herstel vlot verloopt.
 • Volledige narcose. Nadat een infuus, in uw hand, is aangelegd worden slaapmiddelen toegediend en wordt uw ademhaling overgenomen door beademingsapparatuur. Een anesthesist is voortdurend bij u en controleert uw vitale functies. Na het afronden van de facelift wordt u wakker gemaakt en ademt u zelfstandig. Het voordeel van een narcose is dat u de ingreep niet bewust meemaakt. In tegenstelling tot bij een plaatselijke verdoving duurt het herstel iets langer.

U wordt voor een MACS-facelift in Roosendaal of omgeving niet in de kliniek opgenomen. Nadat u bent bijgekomen en/of goed wakker bent, mag u de kliniek verlaten en kunt u in uw vertrouwde omgeving herstellen.

Frisse uitstraling na facelift Roosendaal en omstreken

Ondanks het feit dat een MACS-lift niet zo ingrijpend is als een klassieke full-facelift worden duidelijke verbeteringen gezien:

 • De overtollige huid boven uw kaaklijn wordt verwijderd.
 • De onderhuidse vetweefsels en de huid van uw wangen krijgen een verbeterd positie.
 • De onderliggende spierlaag van uw gezicht, de mondbodem en hals wordt verstevigd.
 • Fijne rimpels in de opperhuid verminderen zichtbaar.
 • Onderhuids vetweefsel onder uw kin wordt verwijderd.

Een enkele keer kan alleen een meer uitgebreide facelift verbetering bij u brengen en stelt de cosmetisch arts in plaats van een mini-lift een andere techniek voor. Een MACS-lift, en andere facelift technieken, kunnen gecombineerd worden met een botox- of fillerbehandeling, een ooglidcorrectie en/of een wenkbrauwlift. De mogelijkheden worden afgestemd op de wensen en verwachtingen die u heeft van een cosmetische ingreep.

Gratis consult facelift Roosendaal en omstreken

Bent u benieuwd of en hoe een mini-lift wordt toegepast en woont u in de omgeving van Roosendaal? Maak dan een afspraak voor een gratis consult bij Acura Medisch Centrum in Weert. Tijdens een consult wordt uw huid bekeken en beoordeelt een cosmetisch arts welke facelift techniek bij u de beste resultaten biedt. U kunt vragen stellen en voorbeelden bekijken van facelifts die eerder bij de kliniek zijn uitgevoerd. Het gesprek is vrijblijvend. Meer weten of direct een afspraak maken? Acura Medisch Centrum is telefonisch bereikbaar via 0495 – 54 78 48. U kunt ook het online contactformulier invullen.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu