fbpx

Facelift Rotterdam

Heeft u interesse in een facelift Rotterdam en omgeving? Ergert u zich aan de opvallende rimpels in uw gezicht? Ziet u er ouder uit dan uw feitelijke leeftijd en wilt u de klok enkele jaren terugdraaien? Een facelift biedt deze mogelijkheid. De chirurgische ingreep heeft uitstekende resultaten, maar kent een behoorlijke kostprijs. Zoekt u een betaalbare facelift, waarbij u niet inlevert op zowel zorg, service als kwaliteit? Acura Medisch Centrum in Weert kan u helpen.

Waarom en hoe kan een facelift helpen?

Ouder worden doet iedereen. Vanaf het 30e – 35e jaar worden de eerste tekenen van veroudering zichtbaar. Kleine rimpeltjes en fijne lijntjes. U staat er niet direct bij stil en uw leven gaat verder. Naarmate de jaren voorbijgaan, kunt u zich gaan storen aan de rimpels die steeds opvallender in uw gezicht aanwezig zijn. Als dan ook de huid gaat hangen en uw gezicht minder vol lijkt dan voorheen dan kan uw zelfvertrouwen daar onder gebukt gaan. De afname van de huidelasticiteit en het verslappen van bind- en spierweefsels kunnen een onderkin, hamsterwangen en een kalkoenhals tot gevolg hebben. Dit mist uiteraard het effect op uw uitstraling niet. Het lichamelijke verouderingsproces wordt daarnaast versnelt door externe factoren. Hierdoor wordt de ene mens al sneller oud dan de ander. Dit is het gevolg van uw levensstijl. Onder invloed van roken, stress, alcohol gebruik en langdurig zonnebaden veroudert de huid sneller. Uw gezicht krijgt een verouderde uitstraling en mensen in uw omgeving vragen vaker waarom u moe bent en/of u niet goed heeft geslapen. Bent u op jongere leeftijd geneigd om de rimpels op te laten vullen met botox of fillers? Er komt een bepaald moment dat u op zoek gaat naar een langdurige oplossing. Een facelift biedt deze mogelijkheid. Met een facelift worden rimpels en huidplooien strakgetrokken. Dit gebeurt door middel van kleine incisies in uw haargrens, voor of achter het oor en/of onder de kin. Vanuit deze posities lift een cosmetisch arts de huid, de bind- en spierweefsels. Overtollige huid wordt verwijderd. Een facelift kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. De omvang van de ingreep hangt af van uw wensen en de mate waarin uw huid is afgezakt. Afhankelijk van de facelift techniek die wordt toegepast worden verschillende prijzen in rekening gebracht. Als u een facelift in de omgeving van Rotterdam overweegt, kunt u de diverse klinieken en tarieven met elkaar vergelijken.

Goedkope facelift vergelijken

U denkt goed na voordat u een facelift laat toepassen. Het aanbod is divers en vergelijken loont de moeite. Waar let u op bij het vergelijken van de tarieven?

 • De facelift techniek die wordt toegepast.
 • Combinatie van de facelift met bijvoorbeeld een voorhoofds- en/of wenkbrauwlift.
 • De ervaring van de cosmetisch arts.
 • De naamsbekendheid van de kliniek.
 • Aantoonbaar bereikte resultaten van de behandelend arts.
 • Consult, nazorg en controles.

Een van de belangrijkste invloeden op de prijs van een facelift is de uitgebreidheid van de ingreep. Een klassieke full facelift is duurder dan een kaaklift. Bij een uitgebreide facelift worden de verschillende zones van het gezicht en/of de hals strakgetrokken, terwijl u ook een voorkeur kunt hebben om een mini-lift of S-lift te ondergaan. De mindere ingrijpende facelifts zijn voordeliger, maar minder uitgebreid dan een full-facelift. Vaak wordt bij kleinere ingrepen alleen de huid strakgetrokken en blijven de onderliggende bind- en spierweefsels onbehandeld. Het is dus belangrijk om u goed voor te laten lichten, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Prijs-kwaliteit facelift Rotterdam of omgeving

Facelifts worden in binnen- en buitenland aangeboden en toegepast. U kunt een voorkeur hebben voor een op het eerste gezicht goedkope facelift in het buitenland. Maar vaak vergeten mensen daarbij te kijken naar de reis- en verblijfkosten. Na de facelift moet u een aantal keer naar de kliniek voor nazorg en controles, dit is bij een buitenlandse kliniek niet altijd even makkelijk of vanzelfsprekend. Telt u alle kosten bij elkaar op dan is een betaalbare facelift in Nederland vaak veiliger en voordeliger. Acura Medisch Centrum in Weert werkt met vakbekwame, ervaren cosmetisch artsen. Jaarlijks worden mannen en vrouwen bij de kliniek met een facelift behandelt. De resultaten zijn langdurig en u geniet 10 tot 15 jaar van een frisse, jeugdige uitstraling. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Hals / Kaak€ 3.000
S-Lift (Mini Lift)€ 4.500
MACS-Lift€ 4.500
Gelaats- / halslift€ 7.000
+ Lift bovenooglid€ 1.000 € 725
+ Lift onderooglid€ 1.250 € 835
+ Lift bovenste en onderste ooglid€ 1.560
Wenkbrauwlift (Browlift)€ 2.000

Tijdens een consult bespreekt u met de arts uw wensen en verwachtingen. U kunt aangeven waar u zich aan stoort en de arts stelt een facelift techniek voor die aansluit bij uw verwachting. Het eerste consult bij de kliniek is gratis. Een afspraak maakt u door telefonisch contact op te nemen met 0495-431716.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu