fbpx

Facelift Sittard

Overweegt u een facelift in Sittard of omgeving? Met behulp van een facelift worden plooien en rimpels in uw gezicht en hals gecorrigeerd, waardoor u weer een jeugdige uitstraling heeft. De chirurgische ingreep rekent af met een vermoeide gezichtsuitdrukking door het strak trekken van zowel uw huid als de onderliggende spier- en bindweefsels. Eventueel overtollige huid wordt verwijderd. Na een korte herstelperiode ziet u er jaren jonger uit en kijkt u weer met genoegen naar uw spiegelbeeld. De mogelijkheden van een facelift in de omgeving van Sittard worden met u besproken door de ervaren artsen van Acura Medisch Centrum.

Facelift Sittard.
Facelift Sittard.
Oorzaken huidveroudering

Het verouderingsproces is een natuurlijk proces dat niet gestopt en/of voorkomen kan worden. Met het verstrijken van de jaren verliest uw huid elasticiteit en stevigheid, waardoor huidschade kan ontstaan.

 • Huidverslapping. Zowel het verslappen van de huid als de onderliggende bind- en spierweefsels zijn een zichtbaar gevolg van het ouder worden. U kunt dit zien aan de huid die afhangt rondom uw kaaklijn en een slapper wordende hals. Sommige mensen krijgen door het verouderingsproces een zogenaamde ‘kalkoenhals’.
 • Afname van vetweefsels. Het klinkt vreemd, maar door het verouderingsproces kan vetverlies optreden. Dit heeft effect op de huid. Met behulp van een facelift kan dit deels gecorrigeerd worden. Vaak wordt gekozen voor een combinatie met lipofilling.

Wist u trouwens dat het huidverouderingsproces door diverse externe factoren in een stroomversnelling terecht komt? Hierbij kunt u onder meer denken aan langdurige en onbeschermde blootstelling aan de zon, maar ook roken en het gebruik van alcohol laten zichtbare sporen na. Een facelift stopt dit verouderingsproces helaas niet. Het biedt echter wel de mogelijkheid om de tijd zichtbaar een beetje terug te draaien, waardoor u weer een jonge uitstraling heeft. De ruime ervaring van de cosmetische artsen van Acura medisch Centrum zorgt ervoor dat u lange tijd geniet van een natuurlijk eindresultaat. De rimpels in uw huid worden verminderd en uw huid wordt strak getrokken. Plooien en vetophopingen verdwijnen waardoor uw gezicht er minder oud en vermoeid uitziet. Voor iedere facelift wordt een persoonlijk behandelplan samengesteld, dit gebeurt tijdens een intakegesprek.

Vrijblijvend consult facelift in Sittard of omgeving

Een facelift is een ingrijpende cosmetische ingreep die vooraf wordt gegaan door een uitgebreid intakegesprek bij een cosmetisch arts. Wat kunt u van zo’n gesprek verwachten? Naast het bespreken van uw algehele gezondheid, uw wensen en verwachtingen wordt gekeken naar uw medische achtergrond. Gebruikt u medicatie? Heeft u in het verleden eerdere operaties doorgemaakt? Maak melding van alles wat van invloed kan zijn op de ingreep die u overweegt te ondergaan. De arts stelt aan de hand van de verstrekte informatie een behandelplan op. Er wordt een bepaalde facelift techniek voorgesteld. Dit kan zowel een full facelift, een MACS-lift of een halslift zijn. Eventueel kan ook een combinatie met bijvoorbeeld een ooglidcorrectie geadviseerd worden. Vindt de arts dat een alternatieve behandeling beter past bij uw situatie? Dan krijgt u ook daarover een eerlijk advies. Afhankelijk de eventuele medicatie welke u gebruikt, geeft de arts u een aangepast doseerschema voor de periode voor en kort na de facelift. Volgt u dit aangepaste schema op. Na afloop van de ingreep kunt alle medicatie weer nemen zoals u dat gewend bent. Tijdens het consult zal de arts u vragen naar uw leefgewoonten. Denk hierbij onder meer aan roken en het gebruik van alcohol. Indien van toepassing zal geadviseerd worden om ruim voor de geplande facelift te stoppen met roken. Roken kan het herstel en dus het resultaat negatief beïnvloeden. Kunt u niet zelfstandig stoppen? Dan is het wellicht mogelijk om dit te doen met behulp van beschikbare hulpmiddelen zoals pleisters en/of kauwgom.

Kosten en betalingsmogelijkheden facelift

Na afloop van het consult overhandigt de behandelend arts u een persoonlijk behandelplan, met een overzichtelijke prijsopgave. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Hals / Kaak€ 3.000
S-Lift (Mini Lift)€ 4.500
MACS-Lift€ 4.500
Gelaats- / halslift€ 7.000
+ Lift bovenooglid€ 1.000 € 725
+ Lift onderooglid€ 1.250 € 835
+ Lift bovenste en onderste ooglid€ 1.560
Wenkbrauwlift (Browlift)€ 2.000

Combinaties met andere cosmetische correcties zijn eveneens mogelijk. Vergoedingen van zorgverzekeraars zijn bij een cosmetische facelift doorgaans niet van toepassing. Als er sprake is van afwijkingen en/of verminkingen kan vergoeding toegezegd worden. Overweegt u de facelift in termijnen te voldoen? Maak dit tijdens het gesprek kenbaar. Acura Medisch Centrum werkt samen met een kredietmaatschappij gespecialiseerd in het financieren van cosmetische behandelingen. Aan de hand van uw inkomsten en uitgavenpatroon, en financieel verleden kan de kredietmaatschappij u een krediet verlenen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een facelift die bij u passen? Wilt u weten wat een facelift bij Acura Medisch Centrum in uw situatie precies kost? Neem dan contact op via 0495 – 54 78 48 of consult@acuramedischcentrum.nl. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek.)

Gratis en vrijblijvend een facelift consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘facelift Sittard’ een consult inplannen voor een facelift behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu