fbpx

Facelift tape

Wilt u meer weten over facelift tape? Mooi ouder worden willen we allemaal, maar in realiteit krijgen veel mensen te maken met een slappe gezichtshuid en ouderdomsrimpels. Hoewel er talloze behandelopties zijn, zoals een chirurgische facelift, botox injecties en een facelift met draadjes, zoeken mensen nog altijd naar een minder invasieve en goedkopere optie om het gewenste resultaat te bereiken. Er is veel vraag naar facelifts en facelift gerelateerde behandeling om een jeugdiger uiterlijk te herstellen. Facelift tape is een betaalbare oplossing en verjongt de huid zonder het gebruik van pijnlijke injecties en/of schadelijke chemicaliën.

Wat houdt facelift tape in?

Facelift tape is bekend als gezichtstape en een pleisteroplossing voor gezichtsverjonging. Het is in feite niets anders dan een eenvoudige tape die de huid terugtrekt en de illusie geeft van een strakkere huid en betere gezichtscontouren. Dikwijls is het hypoallergene tape van medische kwaliteit. Deze niet-chirurgische ‘facelift’ optie geeft het idee van een mini facelift. Rimpels en fijne lijntjes verdwijnen en een verouderd gezicht krijgt een glad en strak uiterlijk. De laatste jaren heeft de tape snel aan populariteit gewonnen en is het een gemakkelijke thuisoplossing geworden voor iedereen die zich stoort aan de vroege tekenen van huidveroudering.

Eenvoudig gebruik gezichtstape

Facelift tape is niet alleen eenvoudig in gebruik, het is goedkoop en geeft direct resultaat. Als u niet klaar bent voor een chirurgische ingreep of als u het gebruik van chemicaliën niet ziet zitten, is een risicovrije thuisoplossing een uitstekend alternatief. De gezichtstape laat uw huid er jonger, frisser en steviger uit zien. Het gebruik van de tape is risicovrij. Aan de uiteinden van de tape zijn dikwijls elastische draadjes bevestigd, deze kunt u onder uw haar verbergen. De tape is bedoeld voor eenmalig gebruik en het is mogelijk om ze de hele dag te gebruiken. Tape voor de facelift wordt geleverd met een gedetailleerde gebruiksomschrijving. Volg de instructies voor effectieve, natuurlijke resultaten. Het aanbrengen van de gezichtstape lijkt in het begin lastig, maar na wat oefenen is praktisch gebruik mogelijk. Facelift tape is op verschillende manieren te gebruiken:

Met elastische draden

Bij het gebruik van facelift tape met elastische draden, plak dan het uiteinde van de tape op de huid direct naast uw oren. Dit doet u aan beide kanten, waarna u de elastische draad terugtrekt en deze aan de achterkant van uw hoofd vastknoopt. Hierdoor krijgt uw huid een opgetrokken uitstraling. Pas uw kapsel aan waardoor u direct een frisse, jeugdige uitstraling krijgt. Zodra u de tape op de huid heeft vastgemaakt, tilt of trekt u de draadjes over het hoofd. Maak ze vast en zie in de spiegel hoe uw gezichtshuid er strakker en frisser uitziet.

Zonder elastische draden

Facelift tape zonder elastische draden werkt anders. U plakt het ene uiteinde van de tape op de huid bij uw oor en vervolgens ontspant u uw gezicht. Met de vrije hand trekt u de wangen naar achteren om een strakker uiterlijk te krijgen en plakt u het andere uiteinde van de tape op de huid. Breng uw haar zo in model dat de tape onzichtbaar en verborgen is.

Voordeel gezichtstape

Is een facelift tape effectief bij het liften van uw gezichtshuid? Waarom kiest u voor een gezichtstape in plaats van een echte chirurgische ingreep? Het gebruik van gezichtstape heeft een aantal interessante voordelen:

 • U verandert een verouderde uitstraling snel door het onmiddellijk verminderen van rimpels en lijntjes.
 • Gezichtstape is effectief in het gladstrijken van lijntjes rond de ogen en het verstevigen van de kaaklijn.
 • Goedkoper dan een chirurgische facelift en vaak voordeliger dan dure gezichtscrèmes die rimpels tegengaan.
 • Geen schadelijke chemische stoffen of ingrediënten.
 • Pijnloze behandeltechniek.
 • Veilige methode is altijd en overal toegepast kan worden.
Nadeel gezichtstape

Net zoals andere cosmetische behandelingen en producten heeft facelift tape niet alleen voordelen, maar ook een paar nadelen:

 • Het is een tijdelijke oplossing. Wanneer u de tape verwijdert, krijgt uw huid de oorspronkelijke staat en vorm terug.
 • Het is niet altijd makkelijk om de gezichtstape op de juiste manier aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat de tape niet altijd goed zit, waardoor een gezicht een onnatuurlijk uiterlijk heeft.
 • Verbergen van zowel de tape als de elastische draden onder en/of met het haar is soms moeilijk, waardoor de mogelijkheden voor haarstyling beperkt zijn.
 • Bij dagelijks gebruik op langere termijn lopen de kosten op, omdat de tape alleen maar voor eenmalig gebruik is.
Punten van aandacht facelift tape

Hoewel gezichtstape relatief goedkoop en veilig in gebruik is, is het belangrijk om de tape te kiezen die het beste bij u past. Zorg ervoor dat u bij het kopen en gebruiken van facelift tape let op enkele belangrijke punten:

 • Producten zijn milieuvriendelijk en veilig in gebruik.
 • Hypoallergeen, transparant en ademend.
 • Medisch keurmerk.
 • Waterbestendig met een aanbevolen dikte van 0,01 mm – 0,02 mm.
 • Gebruikerservaringen.
 • Stop met het gebruiken van de tape als u huidirritaties ontwikkelt of last hebt van roodhuid.
Alternatieven voor gezichtstape

Zoekt u een tijdelijke en snelle oplossing voor een verslapte gezichtshuid? Facelift tape is het antwoord. De behandelmethode is kosteneffectief, vrij van bijwerkingen en direct. Zoekt u echter een blijvende oplossing dan is facelift tape niet de aangewezen oplossing. Het gebruik van een antirimpelcrème of een chirurgische ingreep is in dat geval beter. Alternatieven voor het behandelen van verslapte huid zijn chemische peelings, een laserbehandeling, botox, fillers, gezichtsmassages en natuurlijke gezichtsmaskers.

Informatie alternatief facelift tape

Rimpels gladstrijken of de gezichtscontouren verbeteren? Wanneer een tijdelijke oplossing zoals het gebruik van gezichtstape u niet aanspreekt, maak dan eens een afspraak voor een adviesgesprek bij Acura Medisch Centrum. Een cosmetisch arts geeft u informatie over de verschillende facelift methodes en laat voorbeelden zien van eerder uitgevoerde ingrepen. De behandelmethodes worden toegelicht en de arts laat zien welke resultaten mogelijk zijn. Naast uitleg over de techniek, gaat er aandacht naar uw gezondheid en eerdere ingrepen die u heeft doorgemaakt. Op basis van het gesprek en uw verwachting geeft een arts een behandeladvies. Wilt u meer weten over de verschillen tussen facelift tape en een chirurgische facelift? Maak een afspraak voor een consult. De kliniek is telefonisch bereikbaar op 0495 54 78 48.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu