fbpx

Facelift Utrecht

Bent u op zoek naar informatie over een facelift Utrecht en omgeving? Wilt u er ook als u ouder wordt jeugdig uitzien, maar verstoord een vermoeid spiegelbeeld uw uitstraling? Rimpels, lijntjes of een afgezakte huid geven u een oudere gezichtsuitdrukking en leiden regelmatig tot een afname van het zelfvertrouwen. Met een facelift in de omgeving van Utrecht worden de rimpels en plooien strakgetrokken en de overtollige huid verwijderd. Een facelift is een veel toegepaste cosmetische ingreep waarover u online reviews en ervaringen kunt lezen.

Ervaringen facelift Utrecht of omgeving

Waar botox- en fillerbehandelingen tijdelijke methodes zijn om uw gezichtsuitdrukking op te frissen, biedt een facelift langdurige resultaten. Er zijn verschillende behandeltechnieken om een facelift toe te passen. In de regel geldt dat tijdens een chirurgische ingreep uw huid samen met de onderliggende bind- en spierweefsels wordt strakgetrokken. De ingreep wordt onder narcose of met plaatselijke verdovingen uitgevoerd en duurt 1 tot 3 uur. U wordt niet in de kliniek opgenomen en kunt na afloop van de ingreep en een eerste controle door de arts naar huis. Afhankelijk van het soort facelift worden er kleine incisies gemaakt achter uw oren, in uw haargrens en/of onder de kin. Dit is doorgaans genoeg om de huid en de onderliggende weefselstructuren strak te trekken. In tegenstelling tot wat nogal eens wordt gedacht, wordt bij een facelift alleen het onderste gedeelte van uw gezicht gelift. Wilt u ook dat uw voorhoofd opgefrist wordt? Eventueel kan de arts een combinatie met een voorhoofds- en/of wenkbrauwlift voorstellen. Als u wilt weten hoe anderen een facelift in omgeving Utrecht hebben ervaren kunt u zoeken naar facelift ervaringen. Ervaringen van anderen geven u inzicht in de behandelend artsen, maar ook krijgt u inzicht in de kosten die een facelift met zich meebrengt. Een facelift is geen goedkope cosmetische ingreep en afhankelijk van de techniek die wordt toegepast bent u een groot bedrag. Een manier op om de kosten te besparen is door het aanbod te vergelijken. Zoekt u naar de beste prijs-kwaliteitverhouding? Ook daarbij kunnen facelift ervaringen en reviews waardevolle informatie verschaffen.

Facelift kosten en vergoedingsmogelijkheden

De kosten voor een facelift worden sporadisch en dan nog gedeeltelijk vergoed. Zorgverzekeraars zien de facelift in Utrecht en omgeving als een cosmetische ingreep en de basisverzekering vergoed deze behandelingen niet. Een vergoeding voor plastische chirurgie is alleen mogelijk wanneer u een medische indicatie heeft en de behandeling voldoet aan een aantal voorwaarden en eisen, zoals:

 • De lichamelijke klachten en/of de verminking moeten door de facelift minder worden.
 • De gekozen behandeling mag, in vergelijking met alternatieve mogelijkheden, niet onnodig duur zijn.

Wanneer u denkt aanspraak te kunnen maken op een kostvergoeding en/of in aanmerking komt voor een medische indicatie overleg dan altijd eerst met zowel uw huisarts als uw zorgverzekeraar, voordat u de ingreep laat toepassen. Het overgrote merendeel van de facelifts betreft cosmetische ingrepen zonder vergoedingsmogelijkheden. Om niet te veel te betalen en zeker te zijn van ervaren artsen en een kwalitatief hoogwaardige ingreep kunt u vooraf de tarieven met elkaar vergelijken. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Hals / Kaak€ 3.000
S-Lift (Mini Lift)€ 4.500
MACS-Lift€ 4.500
Gelaats- / halslift€ 7.000
+ Lift bovenooglid€ 1.000 € 725
+ Lift onderooglid€ 1.250 € 835
+ Lift bovenste en onderste ooglid€ 1.560
Wenkbrauwlift (Browlift)€ 2.000

Bij de gespecialiseerde kliniek bent u verzekerd van ervaren cosmetisch artsen, moderne behandelruimte, state-of-the-art apparatuur, toepassen van verschillende facelift technieken en een prima prijs-kwaliteitverhouding. U kunt rekenen op persoonlijke begeleiding en professionele nazorg.

Wel of geen facelift?

Twijfelt u of u iets aan uw sombere gezichtsuitdrukking wilt laten doen? Is een facelift te ingrijpend? Laat u adviseren over de mogelijkheden die een facelift in Utrecht en omgeving te bieden heeft. De artsen van Acura Medisch Centrum lichten zowel de facelift als de alternatieve, niet-chirurgische, behandelmogelijkheden toe. Tijdens een consult kunt u voorbeelden zien van de facelift, maar ook alternatieven zoals botox, fillers, een liquid facelift en een threadlift worden getoond. Op basis van uw wensen en verwachting geeft de cosmetisch arts aan welke behandeling daar het beste bij past. Dit kan een facelift zijn, maar ook een combinatie van een full-facelift met een voorhoofdslift kan voorgesteld worden. Bekijk foto’s van eerder uitgevoerde operaties en stel de vragen die u heeft. Het eerste consult is gratis. U vindt Acura Medisch Centrum in het centrum van Weert. De kliniek is goed bereikbaar en zowel de artsen als de zorgmedewerkers begeleiden u tijdens het behandeltraject. Meer weten of een afspraak maken voor een facelift consult? U kunt de kliniek telefonisch bereiken op 0495 – 54 78 48. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen en/of een e-mail te sturen, u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu