fbpx

Facelift Valkenswaard

Overweegt u een facelift in Valkenswaard of omgeving? Ouder worden zonder er oud te zien. Het is een bekend gegeven dat naarmate u ouder wordt de huid minder soepel wordt en af gaat zakken. Uw gezicht verliest de jeugdige uitstraling en in plaats daarvan heeft u te maken met een vermoeide blik die u ouder doet lijken dan dat u daadwerkelijk bent. Met een facelift in de omgeving van Valkenswaard worden zowel uw huid als de onderliggende spier- en bindweefsels strakker getrokken, waardoor u weer een natuurlijke, frisse uitstraling krijgt. Na een facelift is de vermoeide uitstraling verdwenen en ziet u er weer uit zoals u zich voelt: jaren jonger.

Facelift Valkenswaard.
Facelift Valkenswaard.
Jeugdige uitstraling na facelift

Niet alleen opmerkingen van anderen, maar ook uw spiegelbeeld kunnen irritaties opwekken. Zeker als u na de zoveelste vraag of u niet goed heeft geslapen in de spiegel kijkt en een vermoeid, somber gezicht ziet, kan dat aanleiding zijn om een passende behandeling te zoeken. Als u niet veel ziet in een botox behandeling of het opvullen van rimpels en afgezakte wangen met fillers, kan een facelift in Valkenswaard of omgeving een oplossing zijn. Een facelift biedt de beste resultaten op het moment dat uw huid nog wat elasticiteit heeft. De gemiddelde leeftijd om voor een facelift te kiezen ligt zowel bij mannen als vrouwen tussen de 40 en 60 jaar. Dat neemt niet weg dat u ook op oudere leeftijd uitstekende resultaten heeft na de ingreep. De jongere huid daarentegen is wel verslapt, maar meestal niet voldoende om een facelift te adviseren. Tijdens een intakegesprek bij een van de ervaren artsen van Acura Medisch Centrum wordt uw huid bekeken en geeft de arts u een advies voor een behandeling. Het komt soms voor dat een andere of alternatieve behandeling geadviseerd wordt. Wat kunt u verwachten van een facelift?

 • Een facelift geeft uw gezicht een frisse, strakke, jeugdige uitstraling. De resultaten zijn langdurig. Verwacht echter geen ander gezicht. Maak kenbaar wat uw wensen en verwachtingen zijn ten aanzien van het resultaat. Een ervaren arts kan deze, indien noodzakelijk, bijstellen naar hetgeen realistisch gezien haalbaar is.
 • Het betreft een chirurgische ingreep die onder plaatselijke, soms volledige, verdoving wordt uitgevoerd. Laat uzelf vakkundig voorlichten voordat u een beslissing neemt om een facelift te ondergaan. De cosmetische behandeling verdient een zekere voorbereiding, zodat u weet wat u kunt verwachten.
Veilige facelift in Valkenswaard of omgeving

De facelift is populair en behoort tot de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen in Nederland. Wilt u er zeker van zijn dat de ingreep op de juiste manier en in een veilige omgeving wordt toegepast? Kies dan voor een ervaren arts en een daartoe ingerichte kliniek. De artsen van Acura Medisch Centrum zijn gespecialiseerde professionals. Regelmatig worden workshops, trainingen en bijscholingsmomenten gevolgd. Zo is uw arts altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. Bij Acura ondergaat u een veilige facelift, waarbij er ondanks alle voorzorgsmaatregelen een kleine kans op bijwerkingen en risico’s bestaat. Algemene complicaties, die zich bij iedere chirurgische ingreep voor kunnen doen, zijn onder meer:

 • Slechte wondgenezing en eventueel nabloedingen.
 • Infecties en ontstekingen.
 • Trombose.
 • Bloeduitstortingen en zwellingen.
 • Gewijzigde gevoelssensatie in het behandelde gebied.

Om de kans op complicaties te verkleinen en te voorkomen, wordt geadviseerd om minimaal 6 weken voor geplande ingreep te stoppen met roken. De eerste 2 weken na de ingreep is roken ook niet bevorderlijk voor het herstel. Als u te maken heeft met aanhoudende koorts, pijn, langdurig nabloeden, ontstoken wonden met pus of vies wondvocht, is het belangrijk om direct contact op te nemen met de behandelend arts.

Kosten facelift

Overweegt u een facelift en vergelijkt u daarvoor de kosten van diverse behandelaars? U zult al snel zien dat de kosten behoorlijk uiteen lopen. Wat u uiteindelijk betaalt voor de gewenste facelift hangt af van de soort ingreep die wordt toegepast. Als er sprake is van een facelift in combinatie met bijvoorbeeld een ooglidcorrectie (bovenooglidcorrectie en/of onderooglidcorrectie) zijn vaak andere tarieven van toepassing. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Hals / Kaak€ 3.000
S-Lift (Mini Lift)€ 4.500
MACS-Lift€ 4.500
Gelaats- / halslift€ 7.000
+ Lift bovenooglid€ 1.000 € 725
+ Lift onderooglid€ 1.250 € 835
+ Lift bovenste en onderste ooglid€ 1.560
Wenkbrauwlift (Browlift)€ 2.000

Welke ingreep past bij uw situatie wordt bekeken en geadviseerd tijdens een gratis intakegesprek in Weert. Het gesprek vindt plaats in de moderne privékliniek, waarbij u alle gelegenheid heeft om vragen te stellen. De behandelend arts zal u facelift voor en na foto’s laten zien van eerder bereikte resultaten. Ook worden zowel de ingreep als de risico’s nader toegelicht. Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid om een facelift in termijnen te betalen? Maak dit al bij het intakegesprek kenbaar. De arts kan u in contact brengen met een gespecialiseerde kredietverstrekker. Direct een afspraak maken? Bel met 0495 – 54 78 48.

Gratis en vrijblijvend een facelift consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘facelift Valkenswaard´ een consult inplannen voor een facelift behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu