fbpx

Facelift Venlo

Overweegt u een facelift in Venlo of omgeving? Gezichtsveroudering wordt uiteindelijk bij iedereen zichtbaar. Rimpels, plooien en vetophopingen doen zich vroeg of laat voor. Bij de één zijn de eerste tekenen van het ouder worden vroeger zichtbaar dan bij de ander. Ziet uw gezicht er vermoeid uit? Vindt u dat u bijvoorbeeld een ontsierende kalkoenhals heeft gekregen? Wellicht dat u baat heeft bij een facelift in de omgeving van Venlo. Diverse technieken geven uw gezicht en hals een frisse uitstraling. Met een subtiele ingreep ziet u er jaren jonger uit.

Facelift Venlo.
Facelift Venlo.
Wanneer kiest u voor een facelift?

Een facelift is iets waar u waarschijnlijk grondig over nadenkt. Zeker bij de eerste tekenen van het ouder worden, is het vaak niet noodzakelijk om direct een ingrijpende facelift te overwegen. Met behulp van onder meer botox en injectables kunnen rimpels en lijntjes uitstekend behandeld worden. Deze tijdelijke oplossingen dienen echter wel regelmatig herhaald te worden. Heeft u geen zin om op regelmatige basis een filler behandeling te ondergaan? Dan kan een facelift in Venlo of omgeving een goede optie zijn. Zowel mannen als vrouwen die door natuurlijke veroudering als door invloed van de zon, stress, roken en drinken te maken hebben met een verslapte gezichtshuid kunnen een facelift overwegen. De meeste facelift behandelingen worden toegepast bij mensen tussen de 40 en 70 jaar. Dat neemt niet weg dat u ook op latere leeftijd voor deze veilige cosmetische ingreep kunt kiezen. Jongere mensen wordt vaak geadviseerd om toch eerst een minder ingrijpende behandeling, zoals fillers, te kiezen. Tijdens een facelift wordt niet alleen uw huid strakgetrokken. Vaak worden ook de dieper gelegen bind- en spierweefsels behandeld en vetophopingen verwijderd. Dat geldt zowel voor uw gezicht als halsstreek. Afhankelijk van uw situatie en de wensen die u heeft ten aanzien van een ingreep kan een facelift gecombineerd worden met andere correcties. Hierbij kunt u denken aan een ooglidcorrectie, andere rimpelbehandelingen en/of een wenkbrauwlift.

Veilige facelift in Venlo

De facelift is een procedure die u in verschillende fasen kunt verdelen.

 • Voorbereiding op de facelift. De ingreep wordt alleen toegepast bij mensen die in goede gezondheid verkeren. Eventueel medicatiegebruik, met name bloedverdunners en aspirines, gebeurt in de weken en dagen voorafgaand aan de facelift volgens een aangepast doseerschema. Dit wordt tijdens het intakegesprek met u doorgenomen. Na de ingreep kan het normale doseerschema hervat worden. Rookt u? Dan wordt geadviseerd om ruim voor de facelift te stoppen met roken en dit tot enkele weken na de ingreep vol te houden. Tabaksproducten kunnen de wondgenezing verstoren.
 • De facelift zelf. Afhankelijk van het soort facelift dat bij u wordt toegepast, vindt de ingreep onder plaatselijke verdoving of volledige narcose plaats. Het is een ingreep die met uiterste nauwkeurigheid wordt toegepast en meerdere uren duurt. Na het losmaken van de huid en het behandelen van de onderliggende weefsellagen kan de huid opnieuw worden aangetrokken. Overtollige huid wordt weggesneden. Indien met u besproken wordt ook overtollig vet dat zich heeft opgestapeld in bijvoorbeeld uw halsgebied weggehaald. De incisies dit gemaakt zijn, worden in gehecht. Vaak gebeurt dit op plaatsen die na het herstel onzichtbaar zijn, zoals achter uw oren en/of in de haargrens.
 • De herstelperiode. Bij Acura Medisch Centrum vindt de facelift op poliklinische basis plaats. Gaat het na de ingreep goed met u? Dan geeft de behandelend arts toestemming om de kliniek te verlaten. U krijgt adviezen en tips mee om het herstel te bevorderen. Het behandelde gebied kan gezwollen zijn met bloeduitstortingen. Goed koelen en de eerste nachten op een extra hoofdkussen liggen worden aanbevolen. De eerste week na de facelift zijn tillen en/of bukken niet toegestaan. Het is belangrijk om druk op het hoofd te vermijden. Na tien tot veertien dagen zijn de zwellingen en blauwe plekken zo goed als verdwenen. De meeste mensen hervatten op dat moment ook weer de normale werkzaamheden en dagelijkse activiteiten.
Consult facelift Venlo of omgeving

Een facelift geeft langdurige resultaten. Het is echter niet zo dat het verouderingsproces van de huid wordt gestopt. Ervaren artsen draaien de tijd wat terug, zodat u een frisse uitstraling heeft. Verwacht echter niet dat de rimpeltjes die zijn ontstaan door onder meer praten en lachen zijn verdwenen. Dit is wat uw gezicht een eigen, unieke uitstraling geeft. Datzelfde geldt voor voorhoofdsrimpels. Wilt u deze laten behandelen? Dan is daar doorgaans een andere behandeling zoals een voorhoofdslift voor nodig. Laat u vrijblijvend adviseren door de artsen van Acura Medisch Centrum. Het eerste consult is gratis en geheel vrijblijvend. Meer weten of direct een afspraak maken voor een intakegesprek? U kunt de medewerkers bereiken via 0495 – 54 78 48 of door een e-mail te sturen naar consult@acuramedischcentrum.nl.

Gratis en vrijblijvend een facelift consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘facelift Venlo’ een consult inplannen voor een facelift behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu