fbpx

Facelift Venray

Overweegt u een facelift in Venray of omgeving? Ouder worden, zonder dat dat van invloed is op uw gezichtsuitstraling? Met het verstrijken van uw leeftijd verliest de huid op natuurlijke wijze elasticiteit en wordt deze slapper. De eerste tekenen van het ouder worden zijn voorhoofds- en fronsrimpels, kraaienpootjes en fijne lijntjes. Dit proces wordt onder invloed van onder andere de zon, roken, alcohol gebruik en stress versneld. Cosmetische of plastische chirurgie kan het verouderingsproces niet stoppen. Een behandeling als een facelift in de omgeving van Venray kan de klok op subtiele wijze echter wel wat terugdraaien. Geniet weer van een frisse uitstraling, zonder die storend vermoeide gezichtsuitdrukking.

Facelift Venray.
Facelift Venray.
Persoonlijk maatwerk is een facelift

Uw keuze voor een facelift neemt u niet zomaar. U denkt hier waarschijnlijk lange tijd over na, zoekt actief naar informatie en wellicht leest u ook ervaringsverhalen van mensen die reeds een facelift hebben ondergaan. Het is een chirurgische ingreep die meerdere toepassingsmethodes kent.

 • Traditionele full facelift. Dit is tegelijkertijd de meest ingrijpende behandeling, met een behoorlijke herstelperiode. De klassieke facelift wordt onder volledige narcose uitgevoerd. De betreffende huid wordt losgemaakt, waarna eventueel overtollig vet wordt verwijderd en het spierweefsel wordt verstrakt. Uw huid wordt strakgetrokken en gehecht. Na de ingreep is uw gezicht gezwollen en zijn bloeduitstortingen zichtbaar. De eerste weken na een klassieke facelift doet u het rustig aan, zodat uw lichaam optimaal kan herstellen.
 • MACS-facelift. Een minder belastend alternatief voor de klassieke facelift is de MACS-lift. Niet alleen is de ingreep minder ingrijpend, de hersteltijd is korter en de behandeling kan onder plaatselijke verdoving worden uitgevoerd. Zowel uw gezicht als hals kunnen met een MACS-facelift worden behandeld. Het voorhoofd kan niet behandeld worden met deze ingreep. De resultaten zijn natuurgetrouw. U ziet er jong en fris uit.
 • Halslift. Bij de klassieke facelift wordt de hals eveneens gelift. Het is echter ook mogelijk om een afzonderlijke halslift te ondergaan. De huid van uw hals veroudert vaak sneller dan uw gezichtshuid. De losser wordende huid leidt in combinatie met vet dat zich ophoopt tot een zogenaamde ‘kalkoenhals’, iets waar u zich behoorlijk aan kunt storen. Afhankelijk van uw wensen en verwachtingen kan een halslift ook gecombineerd worden met het strakker maken van uw kaakrand. Het herstel duurt minder lang dan bij een full facelift.

De facelift in Venray of omgeving wordt door een uitgebreid intakegesprek bij een ervaren cosmetisch arts voorafgegaan. Deze bekijkt uw gezicht, hals en huid aandachtig. Aan de hand van uw verhaal, wensen en verwachtingen wordt een behandeling geadviseerd. De resultaten die bereikt worden, worden getoond met behulp van facelift voor en na foto’s. Aangezien het een persoonlijke ingreep betreft zal de arts u tevens wijzen op de eventuele bijwerkingen en risico’s die aan een chirurgische ingreep, zoals een facelift, zijn verbonden. De artsen van Acura Medisch Centrum passen moderne operatie technieken toe, waardoor de facelift op een veilige manier verloopt. Bijwerkingen komen zelden voor. U kunt te maken hebben met trage wondgenezing, infecties, nabloedingen en trombose. In enkele gevallen ontstaan koorts, pijn en is er sprake van pus en/of vies vocht dat uit de wond komt. Twijfelt u over de bijwerkingen die ontstaan? Neem dan altijd contact op met de cosmetisch arts.

Kosten facelift in Venray of omgeving

Een facelift is een persoonlijke behandeling. Geen gezicht is hetzelfde en ook de wensen die mensen ten aanzien van een cosmetische ingreep hebben verschillen. Mede daarom is een intakegesprek belangrijk. Tijdens het gesprek licht de arts de verschillende behandeltechnieken toe en wordt gekeken welke facelift in uw situatie de beste resultaten biedt. De kosten voor een facelift hangen af van de techniek die wordt toegepast, de verdoving welke wordt gebruikt en de eventuele combinatie met andere cosmetische behandelingen zoals een bovenooglidcorrectie of onderooglidcorrectie. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Hals / Kaak€ 3.000
S-Lift (Mini Lift)€ 4.500
MACS-Lift€ 4.500
Gelaats- / halslift€ 7.000
+ Lift bovenooglid€ 1.000 € 725
+ Lift onderooglid€ 1.250 € 835
+ Lift bovenste en onderste ooglid€ 1.560
Wenkbrauwlift (Browlift)€ 2.000

Vergelijken van tarieven en bij meerdere klinieken een prijsopgave opvragen is vaak erg interessant. Als u facelift tarieven vergelijkt, wordt geadviseerd om identieke behandelingen te vergelijken.

Afspraak maken voor een gratis consult

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die een facelift u te bieden heeft? Acura Medisch Centrum is in 2018 door Weekblad Elsevier tot Beste Kliniek van Nederland verkozen. De privé kliniek ligt in het centrum van Weert en staat bekend om de hoge mate van zorg- en dienstverlening. De ervaren artsen zijn BIG-geregistreerd en volgen regelmatig workshops en trainingen zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van cosmetische chirurgie. Meer weten of direct een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek? U bereikt Acura Medisch Centrum via consult@acuramedischcentrum.nl of door te bellen naar 0495 – 54 78 48.

Gratis en vrijblijvend een facelift consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘facelift Venray’ een consult inplannen voor een facelift behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu