fbpx

Facelift Waalwijk

Heeft u interesse in een facelift Waalwijk en omgeving? De huid die ouder wordt verliest elasticiteit en soepelheid. Rimpelvorming, hamsterwangen en een kalkoenhals zijn gevolgen van het ouder worden. Deze ouderdomsverschijnselen zijn in principe geen groot probleem, maar u kunt er wel vermoeider en ouder uitzien dan dat u zichzelf voelt. Hier kan met een facelift in de omgeving van Waalwijk wat aan gedaan worden.

MACS- of mini-lift Waalwijk of omgeving

Een van de mogelijkheden om uw gezicht weer een jeugdige, frisse uitstraling te geven is door middel van een MACS-lift. Een Minimal Access Cranial Suspension-lift, ook wel mini-lift genoemd is tegenwoordig een van de populairste facelift technieken. Bij deze, chirurgische, ingreep worden zowel de verslapte huid als de onderliggende weefsels strakgetrokken. De overtollige huid wordt verwijderd. Een MACS-lift geeft uw gezicht een frisse, jongere uitstraling. Het voordeel van een facelift in Waalwijk en omgeving is dat het een oplossing biedt bij storende rimpelvorming en een afgezakte gezichtshuid. Naast de mini-lift zijn er andere technieken die toegepast kunnen worden om de gezichtshuid te liften. Een cosmetisch arts kan u de verschillende mogelijkheden toelichten, en op basis van een consult adviseren welke techniek het beste bij u past. Wat houdt een MACS-lift precies in? De mini-lift is een geavanceerde techniek om de rimpelvorming te behandeling. De ingreep is gericht op uw wangen, de kaaklijn en uw hals. Het is een chirurgische ingreep die minder ingrijpend is dan een klassieke full-facelift. De MACS-lift wordt onder plaatselijke verdoving, eventueel in combinatie met een roesje, uitgevoerd. De incisies worden gemaakt aan de voorzijde van uw oorschelp. Vervolgens trekt de arts met een speciale inwendige draad de huid strak en naar boven toe. Eventueel overtollig huidweefsel wordt direct verwijderd, waarna de incisies gehecht worden. Tijdens de MACS-lift worden beide zijden van uw gezicht op dezelfde manier behandeld. Het is een relatief eenvoudige behandeling die circa 1,5 uur duurt. Eventueel wordt onderhuids een drain aangebracht om het wondvocht en bloed af te voeren. Uw hoofd wordt met drukverband verbonden. U kunt de kliniek dezelfde dag verlaten.

Nazorg en herstel facelift in Waalwijk of omgeving

Uw gezicht is de eerste dagen en weken gezwollen. Voldoende rust is nodig om het herstelproces te optimaliseren. De dag na de ingreep worden de drains verwijderd en draagt u gedurende een week een stretchverband. Hechtingen worden 10 tot 14 dagen na de facelift verwijderd. Iedereen herstelt op eigen tempo van de ingreep. Geadviseerd wordt om het rustig aan te doen, zolang de hechtingen niet zijn verwijderd. De zwellingen nemen geleidelijk aan af en ook eventuele beursheid vermindert vanzelf. De meeste mensen die een mini-lift ondergaan, gaan een week later terug aan het werk. Dit is wel afhankelijk van het soort werkzaamheden u verricht. Sporten, zwemmen en sauna bezoeken doet u de eerste weken niet. Gun uw lichaam tijd om te herstellen. Het duurt 3 tot 6 maanden voor het eindresultaat wordt bereikt. Risico’s en complicaties doen zich zelden voor, toch moet u daar rekening mee houden. Het kan gebeuren dat zich in de dagen na de facelift weefselvocht ophoopt. Als dit gebeurt is het noodzakelijk om contact op te nemen met de kliniek, zodat de arts dit kan verhelpen. Een enkele keer is er sprake van nabloedingen, infecties en een slechte wondgenezing. Mis daarom geen enkele controle, zodat een arts uw herstel van dichtbij kan volgen.

Resultaat facelift omgeving Waalwijk

Als gevolg van de facelift is uw gezicht de eerste dagen en weken gezwollen. Op het moment dat de zwellingen beginnen af te nemen, worden de resultaten steeds beter zichtbaar. Afhankelijk van uw eigen herstelvermogen duurt het 3 tot 6 maanden, voordat u samen met de cosmetisch arts het eindresultaat kunt beoordelen. Facelift resultaten zijn langdurig. Gemiddeld heeft u 10 tot 15 jaar plezier van deze cosmetische ingreep. Het natuurlijke verouderingsproces laat zich niet stoppen, waardoor uw huid en de onderliggende weefsels opnieuw kunnen verslapen. Factoren als UV-straling, roken, alcohol gebruik en stress zijn hierop van invloed en kunnen de veroudering doen versnellen.

Veilige facelift behandeling inplannen?

In Nederland zijn verschillende klinieken en ziekenhuizen waar facelift ingrepen worden uitgevoerd. Als u woonachtig bent in de omgeving van Waalwijk, en op zoek bent naar een veilige, betaalbare facelift dan kunt u zichzelf voor laten lichten door de artsen van Acura Medisch Centrum in Weert. Jaarlijks worden in de kliniek een groot aantal facelifts uitgevoerd. De cosmetisch artsen werken met moderne behandeltechnieken en geavanceerde apparatuur. Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een gratis consult? Neem dan telefonisch contact op via 0495 – 54 78 48.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu