fbpx

Facelift Weert

Zoekt u informatie over een facelift Weert? Rimpeltjes en lijntjes in het gezicht, zijn vaak de eerste tekenen van het ouder worden. Ook afgezakte wangen en hals plooien zijn een gevolg van lichamelijke veroudering. Een facelift in Weert kan de contouren van uw gezicht en hals herstellen, waardoor u er jonger en frisser uitziet. Er zijn verschillende manieren om een facelift toe te passen. Tijdens een consult bij de cosmetisch arts van Acura Medisch Centrum wordt gekeken of een facelift bij u kan worden toegepast en welke techniek daarbij het beste resultaat biedt.

Jeugdige uitstraling na facelift in Weert

Wanneer u ouder wordt dan heeft dat effect op uw huid. De elasticiteit en soepelheid van de huid en de onderliggende spieren neemt af. Het gevolg hiervan zijn fijne rimpeltjes en lijntjes rondom bijvoorbeeld uw mond en ogen. Gaat de huid verzakken dan kunnen er ook plooien in de halsstreek ontstaan. Het lichamelijke verouderingsproces gaat vanzelf, maar kan versneld worden door factoren als zonlicht, stress, alcohol en roken. Wilt u er jonger en frisser uitzien? Een facelift kan een oplossing bieden. Alhoewel een facelift niet aan een bepaalde leeftijd is gebonden, worden de meeste ingrepen toegepast bij mensen tussen de 40 en 70 jaar. Zolang uw gezondheid goed is, kunt u ook op latere leeftijd een facelift overwegen. Een facelift is een effectieve ingreep waarmee rimpels en plooien worden glad getrokken. In overleg met een cosmetisch arts worden uw verwachtingen en wensen besproken, waarbij de arts onder andere informeert naar:

 • Uw algemene gezondheid.
 • Eventueel eerder doorgemaakte operaties of medische ingrepen.
 • Medicijngebruik.
 • Allergieën.
 • Roken en het gebruik van alcohol.

Ook wordt uw gezicht aandachtig bekeken. Op deze manier kan een ervaren arts bepalen hoe het beste resultaat kan worden bereikt en/of dat een alternatieve cosmetische ingreep wellicht meer mogelijkheden biedt. Bent u geschikt voor een facelift en besluit u in te gaan op het behandelvoorstel dat de arts u geeft? Dan zal een arts het advies geven om al 6 tot 4 weken voor de geplande ingreep te stoppen met roken. Het genezingsproces verloopt daardoor beter, waardoor een mooier resultaat wordt bereikt. Vindt u het moeilijk om op eigen kracht te stoppen met roken? Tegenwoordig worden diverse hulpmiddelen vanuit de basisverzekering vergoed, waardoor stoppen makkelijker wordt.

Verloop facelift in Weert

Een facelift kan onder plaatselijke verdoving of volledige narcose worden toegepast. De manier waarop de ingreep bij u wordt uitgevoerd, wordt tijdens het consult besproken. Gedurende de ingreep worden zowel de huid als de onderliggende weefsels losgemaakt, strakgetrokken of ingekort en opnieuw vastgezet. Om een natuurlijk resultaat te krijgen wordt uw huid niet al te strak getrokken. Ervaren cosmetisch artsen weten hoe de mooiste resultaten bereikt worden. Incisies worden zoveel mogelijk in de huidplooien in de haargrens en bij uw oren gemaakt. Afhankelijk van de uitgebreidheid van de ingreep heeft een facelift enkel effect op het onderste gezichtsgedeelte. Wilt u ook uw voorhoofd laten liften dan kan een combinatie tussen een facelift en een voorhoofds- en/of wenkbrauwlift worden overwogen. De facelift is een ingreep die met nauwkeurigheid en aandacht wordt uitgevoerd. De behandelduur is ongeveer 3 uur. Nadat u bent bijgekomen van de ingreep kunt u de kliniek verlaten. U kunt niet zelfstandig autorijden, daarom wordt geadviseerd om iemand mee te nemen naar de kliniek die u naderhand veilig thuis kan brengen.

S-lift, MACS lift, halslift en facelift

De manier waarop een facelift wordt toegepast loopt uiteen. U kunt een voorkeur hebben voor een kleine ingreep, maar het is ook mogelijk om ingrepen met elkaar te combineren. Er worden verschillende vormen van liftende cosmetische ingrepen onderscheiden:

 • S-lift, een kleine lift waarbij de huid van uw kaaklijn en wangen wordt gelift.
 • Halslift, een lift van de huid en eventueel onderliggende weefsels in de halsstreek.
 • MACS-lift, een uitgebreidere versie van de S-lift, waarbij naast de huid ook de onderliggende spieren gelift worden.
 • Facelift, lift van zowel de huid en onderliggende weefsels bij de wangen, kaaklijn en hals.

Na de ingreep wordt uw gezicht met een drukverband verbonden, waardoor zwellingen worden tegengegaan. Afhankelijk van het soort hechting dat is gebruikt, worden deze 10 tot 14 dagen later verwijderd. Uw gezicht is de eerste dagen gezwollen en er zijn bloeduitstortingen zichtbaar. De eerste dagen doet u het rustig aan en geeft u uw lichaam tijd om te herstellen van de ingreep. Het duurt 2 tot 3 maanden voor het resultaat definitief is.

Consult facelift Weert

Bent u benieuwd naar de kostprijs van een facelift in Weert? Maak dan een afspraak voor een consult bij Acura Medisch Centrum. De kliniek is bereikbaar op 0495 – 54 78 48.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu