fbpx

Fillers Amsterdam

Overweegt u fillers in Amsterdam? Iedereen wil er graag zo lang mogelijk jong uit blijven zien. Dankzij fillers Amsterdam kunnen onder andere storende frons- en lachrimpels behandeld worden. Rimpels en lijntjes laten u ouder lijken en kunnen een negatieve stempel op uw zelfbeeld drukken. Is een facelift net een stap te ver? Met fillers krijgt u uw jeugdige uitstraling terug.

Fillers Amsterdam.
Fillers Amsterdam.
Frisse uitstraling met fillers Amsterdam

Bent u op zoek naar een veilige cosmetische behandeling om uw rimpeltjes, lijntjes of kraaienpootjes op te vullen? Hyaluronfillers of synthetische fillers in Amsterdam zijn voor veel mensen een geschikte behandeling. Fillers herstellen het volume van uw gezicht en maken uw lippen en mond mooier. Fillers geven uw gezicht een natuurlijke uitstraling en kennen nauwelijks bijwerkingen of risico’s. Als u een filler behandeling overweegt en daarbij streeft naar een bevredigend resultaat, laat de fillers dan inbrengen door een ervaren cosmetisch arts. Vergelijken van de behandelingen, prijzen en resultaten loont zeker de moeite. Het aantal klinieken die filler behandelingen in Amsterdam aanbieden is groot. De prijzen voor een behandeling variëren en zijn afhankelijk van diverse factoren. Bij het vergelijken van de kosten is het belangrijk om op te letten wat u precies vergelijkt. Welke gebied wordt behandeld? Welke filler wordt gebruikt? Hoeveel filler wordt er gebruikt? Acura Medisch Centrum heeft een privékliniek in Amsterdam en in Weert. De kliniek is goed bereikbaar, waarbij u altijd kunt rekenen op ervaren artsen en professionele medewerkers.

Pijnloze fillers?

Fillers worden door middel van kleine injectie, met fijne naalden, geïnjecteerd op de afgesproken behandelgebieden. De behandeling wordt uitgevoerd zonder plaatselijke verdoving. Het gevoel kan vergeleken worden met kleine, korte speldenprikjes. De meeste mensen die fillers laten aanbrengen, ervaren doorgaans geen pijn. De fillers die worden ingebracht zorgen dat uw huid weer volume krijgt en laten rimpels en lijntjes verdwijnen. Acura Medisch Centrum werkt met de fillers van Stylage, Juvéderm en Juvenus. Daarnaast kan de cosmetisch arts u ook de Ellansé filler adviseren. Welke fillers worden gebruikt, hangt onder andere af van de te behandelen gebieden, de hoeveelheid filler en uw wensen en verwachtingen. De duur van de behandeling bedraagt gemiddeld 15 à 20 minuten en hangt voornamelijk af van het gebied dat u laat behandelen met filler. Na de ingreep kan de huid gevoelig en rood zijn. Het ontstaan van blauwe plekjes kan eveneens voorkomen. De verschijnselen zijn van korte duur en verdwijnen in de uren en dagen die volgen op de behandeling. U kunt uw gewone activiteiten en/of werkzaamheden hervatten. Uw cosmetisch arts kan instructies en/of adviezen meegeven die de resultaten positief laten ontwikkelen. Groot voordeel van fillers bij Acura Amsterdam, is dat u direct zichtbare resultaten waar kunt nemen. Acura Medisch Centrum gebruikt tijdelijke fillers. Deze worden na verloop van tijd door uw lichaam afgebroken. De effecten zijn gemiddeld 6 tot 12 maanden zichtbaar. Hoelang de effecten zichtbaar zijn, hangt af van persoon tot persoon. Ondergaat u regelmatig een filler behandeling? Dan zullen de effecten langer aanhouden.

Populaire cosmetische filler behandeling in Amsterdam

Fillers behoren tot de meest populaire en vaakst uitgevoerde cosmetische behandelingen van Nederland. Zeker als u nog niet toe bent aan een facelift en toch iets wilt laten doen aan rimpeltjes of vollere lippen wilt, is een filler behandeling een uitstekende oplossing. Fillers worden met behulp van een aantal kleine injecties aangebracht. Storende lijntjes en kraaienpootjes worden op eenvoudige, pijnloze manier opgevuld. Een filler behandeling geeft u uw jeugdige uitstraling terug, zonder dat daar weken of maanden van herstel bij komen kijken. De behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen. Overweegt u fillers voor een frisse uitstraling? Laat u adviseren en informeren door de ervaren cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum. De artsen staan voor u klaar. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek worden uw ‘klachten’, wensen en verwachtingen besproken. Met behulp van onder meer een spiegel legt de arts hoe fillers voor opvulling van rimpels en lijntjes kunnen zorgen. Naast de mogelijkheden en voordelen van fillers wordt ook uw gezondheid besproken. Voor de arts is het belangrijk om inzicht te krijgen in uw medische achtergrond en eventueel medicijngebruik. Alleen door open en relevante informatie te verstrekken kan het gewenste resultaat bereikt worden. In sommige situaties en/of bij sommige ziektes kan een alternatieve behandeling voorgesteld worden. De arts streeft samen met u naar het gewenste resultaat, waarbij uw gezondheid altijd op de eerste plaats komt. Wilt u weten welke resultaten de artsen van Acura Medisch Centrum in het verleden bereikt hebben met filler behandelingen? Overweegt u een filler behandeling om lippen voller te laten maken? Maak dan een afspraak bij de moderne Acura kliniek in Amsterdam. U bent van harte welkom voor een intakegesprek.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een filler behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘fillers Amsterdam’ een consult inplannen voor een filler behandeling of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu