fbpx

Fillers België

Overweegt u fillers in België? Ouder worden gaat gepaard met lichamelijke en uiterlijke veranderingen. Uw huid verliest elasticiteit en het volume van het onderliggende bindweefsel neemt af. Het ontstaan van rimpels, lijnen en invallende wangen kan uw zelfbeeld negatief beïnvloeden. Ziet u er ouder uit dan dat u werkelijk bent of hoe u zich voelt? Een behandeling met fillers is een veilige ingreep die uw gezicht er jeugdig en stralend uit laat zien. De cosmetische behandeling kan zowel in Nederland als in België worden uitgevoerd. In dit artikel leggen we uit wat fillers in België of Nederland voor voor- en nadelen met zich meebrengen.

Fillers België.
Fillers België.
Goedkopere fillers België?

Een toenemend aantal mensen overweegt een cosmetische behandeling. Fillers behoren tot de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen ter wereld. Met fillers worden op een veilige, snelle en relatief eenvoudige manier rimpels en lijntjes opgevuld, wangen en lippen voller gemaakt. De prijzen voor fillers variëren, iedere kliniek hanteert namelijk zijn eigen tarieven. Overweegt u fillers aan te laten brengen? U kunt dan de tarieven van fillers in België naast die van Nederlandse aanbieders leggen. Tot een aantal jaren geleden gingen Nederlanders regelmatig naar Belgische cosmetische klinieken om een behandeling te ondergaan. De reden hiervoor waren voornamelijk de lagere tarieven. Verschillende cosmetische behandelingen zoals fillers hadden aanmerkelijk lagere kosten in vergelijking met Nederland. De kwaliteit van de zorg in België is daarnaast vaak behoorlijk goed, met daarbij succesvolle resultaten. Het prijsverschil is tegenwoordig een stuk minder groot. Toch kan een fillers België behandeling een optie zijn. Zeker als u in de grensstreek woont, loont het vaak de moeite om de tarieven van diverse Nederlandse en Belgische aanbieders met elkaar te vergelijken.
Iedere cosmetische ingreep vraagt een goede voorbereiding. Dat geldt zowel voor een behandeling in Nederland als in het buitenland. Fillers in België behoort tot één van de meest veilige cosmetische behandelingen. Toch zijn er een aantal punten van aandacht als u in België een fillers behandeling overweegt. Hoe staan de kliniek en de behandelend arts bekend? Kunt u ervaringen van anderen vinden? Welke resultaten en effecten zijn in het verleden bereikt? Het internet is een handig hulpmiddel waar u allerhande artikelen en informatie over onder meer Belgische klinieken kunt vinden. Zeker als u Belgische en Nederlandse aanbieders met elkaar vergelijkt, is het belangrijk om niet alleen naar de prijzen te kijken. Welk soort filler wordt gebruikt en in welke hoeveelheid? In Nederland is het gebruik van permanente fillers voor cosmetische doeleinden bij wet verboden. De effecten en bijwerkingen op lange termijn zijn onzeker. Nederlandse klinieken, zoals Acura Medisch Centrum, werken met goedgekeurde tijdelijke fillers die op natuurlijke wijze door uw lichaam worden afgebroken. Ervaren cosmetisch artsen zullen u de verschillende behandelingen met fillers graag toelichten. Afhankelijk van de behandelgebieden kan een arts het gebruik van een synthetische of een hyaluronzuur filler adviseren. Hyaluronfillers bevatten het lichaamseigen hyaluronzuur, terwijl een synthetische filler als Ellansé de aanmaak van natuurlijk collageen stimuleert. Beide fillers geven natuurgetrouwe resultaten. De duur waarin de effecten zichtbaar zijn, kunnen wel variëren.

Resultaten fillers België

Fillers zijn doorgaans een uitstekend alternatief voor ingrijpende chirurgische behandelingen. De eerste tekenen van het ouder worden zijn vaak fijne lijntjes, het ontstaan van lach- en fronsrimpels en minder volle lippen en wangen. Met behulp van tijdelijke fillers in België krijgt uw gezicht een jeugdige uitstraling. Zeker als u zich stoort aan rimpels en uw gezicht een vermoeide indruk heeft, zijn fillers het overwegen waard. Met fillers kan ook bijvoorbeeld een lipvergroting worden gerealiseerd. Na het aanbrengen van de fillers, zijn de resultaten meteen zichtbaar. De behandeling duurt gemiddeld 15 tot 30 minuten, afhankelijk van het gebied dat u laat behandelen. Deze behandeling wordt zonder verdoving uitgevoerd. U kunt na het aanbrengen van de fillers wat last hebben van rode verkleuringen en/of blauwe plekjes. Maakt u zich hierover geen zorgen. Deze verschijnselen verdwijnen in de dagen na de behandeling vanzelf. Tijdens een intakegesprek geeft de cosmetisch arts aan hoe lang de effecten ongeveer zichtbaar zullen zijn. U kunt rekenen op zo’n 6 tot 12 maanden indien hyaluronfillers gebruikt worden. Synthetische fillers, zoals Ellansé, zijn vaak langer zichtbaar. Voorafgaand aan de behandeling adviseert de arts welke soort filler in uw situatie de beste resultaten geeft.

Fillers België of Nederland?

Bereidt u zich voor op een filler behandeling en bekijkt u de diverse aanbieders in de grensstreek? Acura Medisch Centrum heeft een moderne vestiging in Weert. U bent hier van harte welkom voor onder meer een intakegesprek voor fillers. De artsen zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties binnen het vakgebied. U bent in vertrouwde, vakkundige handen. De resultaten die bereikt worden, zijn zeer natuurgetrouw. Uw gezicht heeft na een filler behandeling mooie contouren en een frisse uitstraling. Meer weten? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek. Het gesprek verplicht u tot niets en na afloop weet u precies wat u van de filler behandeling kunt verwachten.

Gratis en vrijblijvend consult inplannen voor een fillers behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘fillers België’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu