fbpx

Fillers billen

Heeft u online gezocht op ‘fillers billen’, omdat u uw billen op een veilige manier meer volume wilt geven? Zou u graag iets vollere billen willen, maar vindt u een operatieve bilvergroting iets te drastisch? Het mooie en bijzondere van fillers voor de billen is dat uw billen er beter uit zullen zien, zonder ingrijpende operatie. Direct na de fillers behandeling voor de billen zijn de resultaten en effecten zichtbaar. U kunt de ingreep bij Acura Medisch Centrum uit laten voeren door ervaren cosmetisch artsen.

Fillers billen.
Fillers billen.
Meer volume dankzij bil fillers

Fillers voor de billen is een geschikte behandeling voor mannen en vrouwen die ontevreden zijn met hun billen. Fillers kunnen worden aangebracht voor meer volume en/of het corrigeren van de vorm van uw billen. Ouder worden heeft niet alleen een zichtbaar effect op uw gezicht. Uw huid verliest volume en elasticiteit. Dat geldt ook voor de huid van uw billen. Billen kunnen daardoor gaan hangen en platter worden. Bil fillers zijn geschikt als oplossing en correctiemogelijkheid als u nog niet toe bent aan een meer ingrijpende, operatieve, cosmetische behandeling. Artsen maken gebruik van tijdelijke fillers, waarbij de hoeveelheid afhankelijk is van uw verwachtingen. Tijdens een intakegesprek kan de arts nauwkeurig aangeven wat u van een fillers voor de billen kunt verwachten en welke filler gebruikt wordt. Het gebruik van permanente fillers als cosmetische toepassing is in Nederland al enkele jaren verboden. Tijdelijke synthetische en hyaluronfillers geven uitstekende resultaten. Synthetische fillers, zoals Ellansé, stimuleren de aanmaak van lichaamseigen collageen. De effecten van Ellansé, dat effecten heeft zoals Radiesse, houden soms zelfs langer dan een jaar aan. Dit is afhankelijk van het type Ellansé dat wordt gebruikt. Hyaluronfillers bevatten hyaluronzuur, dat eveneens een stof is die van nature in het lichaam voorkomt. De effecten van deze fillers zijn gemiddeld 6 tot 12 maanden zichtbaar. Afhankelijk van het te behandelen gebied, de verwachtingen en de mogelijkheden zal de arts u een bepaalde filler adviseren.

Behandeling en effecten billen fillers

Het aanbrengen van fillers met behulp van fijne naaldjes is geen pijnlijke behandeling. Soms wordt gekozen om de billen eerst plaatselijk te verdoven, voordat de fillers worden aangebracht. U kunt dit overleggen met de arts die de behandeling bij u uitvoert. Een billiftende of bilvergrotende behandeling met fillers heeft direct resultaat. Na het afronden van de behandeling laat de arts u het resultaat zien. Een fillers behandeling voor de billen duurt meestal niet langer dan ongeveer 45 minuten, dit is echter wel onder andere afhankelijk van de hoeveelheid die wordt gebruikt. De resultaten van fillers zijn natuurlijk. Uw billen hebben een verbeterde vorm en voelen zacht aan. Het kan zijn dat uw billen kort na de behandeling wat gevoelig en licht gezwollen zijn. Ook roodheid en blauwe plekjes komen voor. Het zijn normale verschijnselen na een filler behandeling. Pas als de zwellingen langere tijd aanhouden is het belangrijk de behandelend arts te raadplegen. De fillers behandeling is een veilige behandeling, waarbij u direct na afronding de kliniek mag verlaten en uw werkzaamheden kunt hervatten. Soms wordt geadviseerd om de sauna en erg warme temperaturen de eerste paar weken na de behandeling te vermijden.

Alternatieve bilvergroting

Fillers in de billen kunnen gezien worden als een veilig alternatief voor een ingrijpende bilvergroting, zoals een Braziliaanse billift. Een bilvergrotende operatie heeft een grotere kans op bijwerkingen en complicaties. Bovendien is de herstelperiode langer en intensiever. Zowel mannen als vrouwen kunnen een behandeling met fillers overwegen. Laat u vooraf door een deskundige informeren. Het is en blijft immers een cosmetische behandeling met een zeker prijskaartje. De tarieven voor fillers lopen uiteen en het kan de moeite lonen om meerdere aanbieders met elkaar te vergelijken. Nederland kent meerdere aanbieders van dergelijke behandelingen. Acura Medisch Centrum, met vestigingen in Amsterdam en Weert, werkt met ervaren cosmetisch artsen en deskundige medewerkers. Filler behandelingen worden uitgevoerd met goedgekeurde tijdelijke fillers van Stylage, Ellansé, Juvéderm en Juvenus. Naast de veiligheid van de behandeling is ook het directe resultaat een voordeel. De tijdelijke fillers worden op natuurlijke wijze door uw lichaam afgebroken. Op het moment dat de effecten zijn verdwenen kunt u een volgende behandeling met fillers overwegen. Een bilvergroting met eigen vet is ook mogelijk, dit wordt gedaan door middel van lipofilling.

Een afspraak maken

Bent u ontevreden met de vorm en/of het volume van uw billen? Een ingrijpende, operatieve bilvergroting is niet meteen noodzakelijk. Tijdelijke fillers geven uw billen meer volume en een mooiere vorm. Overweegt u een cosmetische behandeling aan uw billen? De artsen van Acura Medisch Centrum informeren u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden. Tijdens een intakegesprek kunt u aangeven waar u zich precies aan stoort en wat uw verwachtingen zijn van een behandeling met fillers. U krijgt uitleg over de fillers die passen bij uw situatie, daarbij horen een persoonlijk behandelplan en een overzichtelijke prijsopgave.

Gratis en vrijblijvend consult inplannen voor een fillers behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘fillers billen’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu