fbpx

Fillers bovenlip

Overweegt u fillers voor de bovenlip? DIt wordt ook wel een lipvergroting genoemd. Rimpeltjes aan de bovenkant van uw lippen worden ook wel rokerslijntjes genoemd. Deze rimpeltjes kunnen een grote bron van ergernis zijn. Ze laten u er vaak ouder uitzien dan u daadwerkelijk bent. Rimpels op de bovenlip komen niet alleen voor bij rokers. Ook als u nooit gerookt heeft, kunt u last krijgen van dit soort rimpels. Met fillers voor de bovenlip zijn de rimpels op een eenvoudige manier te verhelpen. Bovenlip fillers laten u weer lachen en met vertrouwen in de spiegel kijken.

Fillers bovenlip.
Fillers bovenlip.
Rimpels opvullen met fillers voor de bovenlip

Verticale rimpeltjes op uw bovenlip kunnen uiteraard ontstaan door roken. Deze zogenaamde rokerslijntjes treffen echter bijna net zoveel niet-rokers. De naam rokerslijntjes is enigszins misplaatst. Vrijwel alle mannen en vrouwen krijgen vroeg of laat te maken met volumeverlies van bindweefsels en een afname van de elasticiteit van de huid. Dit leidt tot het ontstaan van rimpels en lijntjes. Waar komt dan de naam rokerslijntjes vandaan? Rokers tuiten veelvuldig de lippen, waardoor de rimpels op een meer zichtbare manier aanwezig zijn. Met fillers in de bovenlip worden de rimpels snel en effectief opgevuld. Een filler behandeling is veilig en biedt direct zichtbare resultaten. Met behulp van een dunne naald worden de fillers in de huid geïnjecteerd. In de meeste gevallen wordt de huid vooraf niet verdoofd. Het betreft een relatief eenvoudige cosmetische behandeling, waarbij doorgaans geen pijn wordt ervaren. De filler behandeling voor de bovenlip duurt tussen de 15 en 30 minuten, waarna u de kliniek mag verlaten. Acura Medisch Centrum werkt met de tijdelijke fillers van Stylage, Ellansé, Juvéderm en Juvenus. De fillers worden in kleine hoeveelheden in de bovenlip geïnjecteerd, zodat de rimpeltjes opgevuld worden en uw lipcontouren op natuurlijke wijze verbeteren. Als de fillers geïnjecteerd zijn, voelt het zacht aan. Hiermee wordt voorkomen dat uw mond en lippen er onnatuurlijk of te vol uitzien.

Direct zichtbare resultaten fillers bovenlip

Kort na de behandeling met fillers in uw bovenlip, kan uw huid enigszins rood verkleurd zijn. Blauwe plekjes en lichte zwellingen kunnen zich voordoen op de plaatsen waar de fillers zijn geïnjecteerd. Het zijn normale bijwerkingen van een filler behandeling die vanzelf verdwijnen. Tijdens het intakegesprek dat u heeft met de behandelend arts, worden de eventuele bijwerkingen en risico’s nader toegelicht. Voorafgaand aan de behandeling wordt uw verwachtingen besproken. Indien u onrealistische of verkeerde verwachtingen heeft, zal een cosmetisch arts deze daar waar mogelijk bijsturen naar haalbare resultaten. De effecten van fillers verschillen per behandeling, omdat iedereen op zijn of haar eigen manier reageert op de ingreep. Resultaten zijn direct zichtbaar. De rimpeltjes zijn opgevuld en uw mond heeft mooie contouren. De tijdelijke fillers in de bovenlip bevatten hyaluronzuur of hebben in geval van synthetische fillers een collageen stimulerend effect. Beide filler soorten worden op natuurlijke wijze door uw lichaam afgebroken. Effecten houden 6 tot 12 maanden aan, daarna kan de behandeling eventueel worden herhaald.

Unieke fillers voor de bovenlip

Geen cosmetische behandeling is hetzelfde. Fillers zijn beschikbaar in diverse soorten en worden geïnjecteerd in uiteenlopende hoeveelheden. Bij het bekijken van de mogelijkheden van een filler behandeling zult u zien dat de aanbieders uiteenlopende tarieven hanteren. Daarnaast zijn er tegenwoordig steeds meer aanbiedingen voor goedkope filler behandelingen. Waar let u op als u fillers voor rimpels in de bovenlip overweegt en hoe maakt u een keuze voor een behandeling? Het spreekt voor zich dat u uw voordeel kunt halen door tarieven met elkaar te vergelijken. Zeker als u zich nog niet eerder heeft verdiept in de filler behandeling voor de bovenlip, is het belangrijk om te letten op de inhoud van een prijsopgave. Besteed aandacht aan het soort filler dat gebruikt wordt en de hoeveelheid die geïnjecteerd zal worden. Vergelijkt u verschillende fillers en hoeveelheden met elkaar? Dit kan leiden tot teleurstellende resultaten en kosten die uiteindelijk hoger liggen dan in eerste instantie gedacht werd. Bij Acura Medisch Centrum ontvangt u een prijsopgave na het intakegesprek. Het intakegesprek is zowel voor de behandelend arts als voor uzelf van belang. Er wordt gesproken over uw gezondheid en medische achtergrond. De arts bekijkt de rimpels en bepaald welke fillers bovenlip de mooiste effecten geven. U heeft de gelegenheid om vragen te stellen, waardoor u goed voorbereid aan de behandeling kunt beginnen. Voor een succesvolle behandeling is het belangrijk dat u zich welkom voelt bij de kliniek en dat u bovendien vertrouwen heeft in de arts welke de behandeling uitvoert. Neem ontspannen plaats in de behandelstoel en na afloop van de fillers behandeling verlaat u de kliniek met een mooi gevormde mond. Meer weten of wilt u direct een afspraak maken bij Acura Medisch Centrum? De kliniek is telefonisch en via e-mail bereikbaar.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een filler behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘fillers bovenlip’ een consult inplannen voor een filler behandeling of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu