fbpx

Fillers Eindhoven

Overweegt u fillers in Eindhoven of omgeving? Cosmetische ingrepen hebben een enorme groei doorgemaakt. Van alle behandelingen die jaarlijks in Nederland worden uitgevoerd, zijn botox en filler behandelingen verreweg het meest populair. Fillers zijn gekend voor het opvullen van fijne, matige en diepe plooien en rimpels. Fillers verstevigen bovendien uw huid en accentueren de gezichtscontouren. Wat minder bekend is dat een behandeling met fillers in de omgeving van Eindhoven ook toegepast kan worden als kincorrectie of ter verjonging van uw decolleté.

Fillers Eindhoven.
Fillers Eindhoven.
Filler toepassingen

Fillers kunnen worden gebruikt als niet operatieve rimpelbehandeling en het verbeteren van het volume in uw wangen. Minder bekend is het gebruik van fillers om uw neus te corrigeren en uw handen te verjongen. Zelfs het vergroten van andere lichaamsdelen met fillers is tegenwoordig soms mogelijk! Regelmatig toegepaste fillers behandelingen in het gezicht zijn:

 • Het aanbrengen van meer volume in de wangen en jukbeenderen.
 • Het verminderen van wallen onder de ogen.
 • Verminderen van voorhoofds- en fronsrimpels.
 • Verstrakken van de kaaklijn.
 • Het liften van de wenkbrauwen.
 • Het geven van meer volume aan het voorhoofd.

De artsen van Acura Medisch Centrum werken uitsluitend met tijdelijke fillers. Het merendeel van de fillers is op basis van zowel hyaluronzuur als andere lichaamseigen stoffen. De werking en de tijdsduur waarin de bereikte effecten zichtbaar zijn, verschillen per filler. Welke filler in uw situatie wordt gebruikt, bepaalt een van de ervaren artsen tijdens een vrijblijvend intakegesprek. Tegenwoordig zijn lip fillers om lippen op te vullen ook erg populair.

Huidverjonging met veilige fillers

Uw huid ondergaat met het verstrijken van de tijd veranderingen die zowel zichtbaar als onzichtbaar zijn. De elasticiteit van de huid neemt af, waardoor rimpels en plooien zichtbaar worden. Niet iedereen maakt zich hier druk om, het is immers een natuurlijk proces. Daar staat tegenover dat u zich kunt storen aan de rimpeltjes en kraaienpootjes die steeds beter zichtbaar worden. Tel daar dan de opmerkingen over uw vermoeide gezichtsuitdrukking bij op en u gaat zich mogelijk oriënteren op een rimpelbehandeling. De keuze voor een chirurgische facelift is wellicht wat te drastisch en u overweegt een niet operatieve filler behandeling. Tijdelijke fillers vullen het natuurlijke volume aan en verminderen de zichtbare rimpels. Uw gezicht ziet er na een behandeling direct een stuk jonger en frisser uit. De fillers die door Acura gebruikt worden zijn wetenschappelijk bewezen, veilig in gebruik en bieden natuurlijke resultaten. Ondanks dat is een filler behandeling een cosmetische ingreep waar altijd een kans op complicaties aan is verbonden. Bijwerkingen die zich na een filler behandeling voor kunnen doen zijn onder meer:

 • Zwellingen, roodheid en blauwe plekjes op de injectieplaatsen.
 • Jeuk en irritatie op de injectieplaatsen.
 • In uitzonderlijke gevallen doet zich een allergische reactie voor.

De bijwerkingen zijn allemaal van tijdelijke aard. De geïnjecteerde fillers worden door uw lichaam afgebroken en verlaten uiteindelijk het lichaam. De kans op allergische reacties is overigens zeer klein. Aangezien de meeste fillers een hyaluronzuur basis hebben en/of andere lichaamseigen stoffen bevatten. Heeft u andere klachten of bijwerkingen na een filler behandeling? Breng de behandelend arts hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte.

Tijdelijke effecten met fillers in Eindhoven

Hoe lang de effecten van een filler aanhouden is afhankelijk van het soort filler dat wordt geïnjecteerd. Ook het behandelde gebied en uw stofwisseling zijn hierbij nauw betrokken. Bij de meeste fillers zijn de effecten direct na het injecteren zichtbaar. Dit met uitzondering van de Ellansé fillers. Ellansé is een innovatief middel om onder meer rimpels te corrigeren. Het stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen. Pas zes weken na de behandeling met een Ellansé filler kunnen de effecten beoordeeld worden. De gemiddelde duur waarin de effecten zichtbaar blijven schommelt bij de fillers, zoals gebruikt door Acura Medisch Centrum, tussen de 9 maanden en 3 jaar. De tijdelijkheid van de effecten maakt dat bij een nabehandeling uw gezichtsvormen gevolgd kunnen worden. Uw gezichtsstructuur verandert met de jaren. U hoeft na een filler behandeling niet bang te zijn voor een tegenvallend resultaat of een emotieloze gezichtsuitdrukking. Wilt u de behandeling ongedaan laten maken? Dan hoeft u niet te wachten tot de filler volledig door het lichaam is afgebroken. Met behulp van hyaluronidase worden geïnjecteerde hyaluronzuur fillers direct afgebroken en de effecten van de behandeling ongedaan gemaakt.

Gratis filler consult aanvragen

Oriënteert u zich op een veilige rimpelbehandeling in Eindhoven of omgeving? Heeft een behandeling met tijdelijke fillers uw voorkeur boven een chirurgische ingreep? Laat u dan vrijblijvend door onze ervaren artsen voorlichten tijdens een intakegesprek. U vindt onze moderne privé kliniek in het centrum van Weert, op slechts 32 km van Eindhoven. Het gesprek vindt plaats in een rustige omgeving, waarbij u alle tijd heeft om vragen te stellen. Een afspraak maken kan zowel door een mail te sturen naar consult@acuramedischcentrum.nl als door te bellen met 0495 – 54 78 48.

Gratis en vrijblijvend een fillers consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘fillers Eindhoven’ een consult inplannen voor een behandeling met injectables? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu