fbpx

Fillers Helmond

Overweegt u fillers in Helmond of omgeving? Wilt u snel af van de ontsierende rimpels in uw gezicht? Zoekt u een behandeling waarmee u er direct jonger uitziet, zonder dat uw gezicht een onnatuurlijke uitstraling heeft? Een behandeling met fillers in de omgeving van Helmond geeft uw gezicht minder rimpels, vollere contouren en meer volume. Zonder ingrijpende chirurgische operatie, maar met een kortdurende behandeling worden natuurlijke effecten bereikt. Fillers zijn een ideale oplossing voor een frisse uitstraling.

Fillers Helmond.
Fillers Helmond.
Wat zijn fillers?

Fillers of injectables worden onderhuids geïnjecteerd. Ze hebben als doel rimpels te verminderen, de huid te herstellen en te verjongen. Filler behandelingen worden regelmatig toegepast als en/of bij:

 • Herstel van het volumeverlies in uw gezicht.
 • Het opvullen van rimpels, plooien en lijntjes.
 • Volume verbetering van de lippen.
 • Neus- en kincorrectie.
 • Hand- en decolletéverjonging.
 • Verbeteren van de gezichtscontouren.

Acura Medisch Centrum werkt met tijdelijke fillers onder meer op basis van hyaluronzuur. Deze lichaamseigen stof geeft de huid elasticiteit en stevigheid. Op het moment dat u ouder wordt, gaat uw lichaam minder hyaluronzuur aanmaken. Met behulp van fillers die hyaluronzuur bevatten, worden de rimpels verzacht en krijgt uw gezicht meer volume. Welke filler wordt gebruikt om in uw situatie een optimaal effect te bereiken, hangt onder meer af van het gebied dat wordt behandeld. Een ervaren arts bespreekt en adviseert de mogelijkheden tijdens een persoonlijk en vrijblijvend intakegesprek.

Voor- en nadelen van fillers in Helmond of omgeving

Een niet operatieve rimpelbehandeling, zoals het laten injecteren van fillers, heeft voor- en nadelen. Overweegt u iets aan uw voorhoofds- of fronsrimpels te laten doen? Bekijk dan de diverse behandelmogelijkheden en vergelijk de voor- en nadelen met elkaar.
Voordelen filler behandeling:

 • Direct effect. De meeste fillers geven direct zichtbare resultaten. In geval van Ellansé kan het resultaat pas 6 weken na de behandeling beoordeeld worden. De arts licht dit tijdens het intakegesprek nader toe.
 • Niet operatieve, vrijwel pijnloze behandeling. Een filler behandeling wordt meestal niet als pijnlijk ervaren. Bent u gevoelig of ziet u op tegen het gebruik van naalden? Bespreek dit met de arts, wellicht dat u de huid voorafgaand aan de filler behandeling met een verdovende crème in kunt smeren. U merkt dan vrijwel niets van de injecties die gegeven worden.
 • Frisse uitstraling. Fillers geven uw gezicht een jeugdig uiterlijk. Van een norse of vermoeide uitstraling is geen sprake meer. De resultaten zijn natuurlijk en bovendien subtiel.
 • Veilige cosmetische behandeling. Acura Medisch Centrum werkt uitsluitend met effectief bewezen, tijdelijke fillers.

Nadelen filler behandeling:

 • Complicaties en bijwerkingen. Cosmetische ingrepen hebben altijd een zekere kans op bijwerkingen. Na een filler behandeling kan de behandelde huid licht gezwollen zijn, roodheid en blauwe plekjes vertonen. Deze verschijnselen zijn tijdelijk en nemen meestal snel af.
 • Effecten zijn tijdelijk. De resultaten die bereikt worden met een filler behandeling zijn tijdelijk. De geïnjecteerde fillers worden door uw lichaam op natuurlijke wijze afgebroken. Na 9 maanden tot 3 jaar zijn de effecten verdwenen en kunt u een nieuwe behandeling laten toepassen.
 • Teleurstellend resultaat. Het komt een enkele keer voor dat iemand niet tevreden is met het bereikte effect. Dit kan zijn omdat er te veel filler wordt ingespoten, waardoor het resultaat niet natuurlijk is. Resultaten kunnen ongedaan gemaakt worden met behulp van hyaluronidase. Laat voor een goed en natuurlijk resultaat een filler behandeling uitvoeren door een ervaren arts.
Fillers gezicht ervaringen

De ervaringen die met fillers beleefd worden, zijn meestal positief. Oriënteert u zich op een rimpelbehandeling met fillers in Helmond of omgeving? Online vindt u diverse ervaringsverhalen met fillers. Lees zowel positieve als negatieve filler ervaringen. Hiermee vermijdt u dezelfde ‘fouten’ als die anderen hebben gemaakt en staart u zich niet blind op een bepaalde behandeling. Het spreekt voor zich dat een cosmetische behandeling persoonlijk is. Het hele ervaringsproces bevat dan ook meer dan de behandeling. Uw ervaring begint al tijdens het kennismakingsgesprek bij de behandelend arts en vervolgt zich verder tot de laatste controle bij de behandelend arts. Heeft u bij een eerste bezoek aan een kliniek geen goed gevoel? Voelt u zich niet begrepen of worden uw vragen naar uw idee niet of onvoldoende beantwoord? Kijk dan rustig verder. Het is belangrijk om met vertrouwen een filler behandeling te kunnen ondergaan. Bent u ontspannen? Dan worden de meest optimale resultaten bereikt.

Prijs fillers

Acura Medisch Centrum is in 2018 door Weekblad Elsevier verkozen tot Beste Kliniek van Nederland. Jaarlijks passen onze artsen honderden filler behandelingen toe. U bent bij ons in ervaren en vertrouwde handen. Wilt u een afspraak maken voor een gratis consult? Bent u benieuwd naar de prijs van een filler behandeling? Bel ons op 0495 – 54 78 48 of stuur en mail naar consult@acuramedischcentrum.nl.

Gratis en vrijblijvend een fillers consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘fillers Helmond’ een consult inplannen voor een behandeling met injectables? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu