fbpx

Fillers in de kin

Overweegt u fillers in de kin, een kincorrectie zonder operatie? Stoort u zich aan een slappe kaaklijn of een teruggetrokken kin? Door veroudering neemt het volume van bindweefsels en de elasticiteit van uw huid af. Lokale fillers in de kin bieden verbetering, zonder dat u een chirurgische operatie hoeft te ondergaan. Uw gezicht krijgt strakkere contouren en u heeft een jeugdige, frisse uitstraling.

Fillers in de kin.
Fillers in de kin.
Corrigerende fillers in de kin

De neus, kaak en kin bepalen de vorm en uitstraling van uw gezicht. Niet iedereen is gezegend met een symmetrische, ideale of perfecte gezichtsverhouding. Met het natuurlijke verouderingsproces wordt uw huid bovendien slapper en kan deze uiteindelijk meer gaan hangen. Samen met lijntjes, rimpeltjes, deukjes en een te korte of juist te kleine kin kunt u zich ongelukkig voelen. Waar vroeger een ingrijpende operatieve ingreep nodig was om uw kin te corrigeren, is dat tegenwoordig niet langer nodig. Tijdelijke fillers in de kin vullen uw kin op en geven uw gezicht duidelijke contouren. Uw kin is in verhouding met de rest van uw gezicht. Fillers in de kin worden aangebracht door een cosmetisch chirurg tijdens een korte durende behandeling van ongeveer 15 tot 30 minuten. Tijdelijke fillers in de kin hebben onder andere hyaluronzuur als werkzaam bestanddeel. Dit is een natuurlijke, lichaamseigen stof, zodat van allergische reacties nauwelijks sprake is. Het gebruik van fillers in de kin is relatief veilig. De behandeling kent slechts een uiterst kleine kans op bijwerkingen. De kleine cosmetische behandeling heeft duidelijk corrigerende effecten die gemiddeld 6 tot 12 maanden aanhouden. Hyaluronzuurfillers worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken. Nadien kan de behandeling herhaald worden.

Behandeling fillers in de kin

Met behulp van fijne naalden worden fillers in de kin aangebracht. De fillers hebben een liftend effect en de bestanddelen verbeteren bovendien de huidstructuur. Effecten zijn al direct na de behandeling zichtbaar. Het aanbrengen van de injecties kan kleine blauwe plekjes en in uitzonderlijke gevallen lichte zwellingen veroorzaken. Deze verdwijnen vanzelf weer. Van pijn is zowel tijdens als na de behandeling geen sprake, er wordt dan ook geen gebruik gemaakt van een verdoving. Uw dagelijkse werkzaamheden en sportieve activiteiten kunt u veelal meteen na de behandeling hervatten. Het exacte verloop van fillers in de kin wordt tijdens een intakegesprek toegelicht. Het is een persoonlijke cosmetische behandeling die iedereen anders ervaart. Niet iedereen heeft dezelfde wensen en verwachtingen van een kin filler behandeling. Ook het soort filler dat gebruikt wordt, verschilt vaak van persoon tot persoon.

Tarieven fillers in de kin

Cosmetisch artsen en klinieken hanteren uiteenlopende tarieven voor filler behandelingen. U kunt aardig op de fillers kosten besparen door tarieven voor fillers in de kin nauwkeurig met elkaar te vergelijken. De tarieven zijn vaak opgebouwd uit diverse factoren. Zo spelen de naam van de kliniek en van de behandelend arts een rol. Ook het gebied dat u laat behandelen, het soort filler en de hoeveelheid filler die wordt gebruikt, zijn van belang. Let bij de prijsopgave die u ontvangt op of er sprake is van dezelfde producten. Is een prijsopgave niet duidelijk? Vraag dan altijd om uitleg. Een cosmetische behandeling, hoe veilig ook, is niet iets waar u te makkelijk over na mag denken. Hyaluronzuurfillers zijn veilig in gebruik en kennen weinig tot geen bijwerkingen. Maak kennis met de kliniek en de behandelend arts van uw voorkeur. Voelt u zich begrepen? Heeft u vertrouwen in de arts? Het speelt allemaal mee bij uw uiteindelijke beslissing. Hoe aantrekkelijk een aanbieding voor de gewenste filler behandeling ook kan zijn, als u geen klik heeft met de betreffende arts, is het beter om verder te kijken.

Informatie over fillers in de kin

Overweegt u ‘iets’ aan uw kin te laten doen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Fillers zijn een prima alternatief voor een ingrijpende chirurgische correctie. De behandeling corrigeert uw kin en de contouren van uw gezicht op subtiele wijze. Acura Medisch Centrum werkt met fillers van onder andere Stylage, Juvéderm en Juvenus. Fillers zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Uw geschiktheid voor een behandeling wordt door de cosmetisch arts bekeken tijdens een intakegesprek dat voorafgaand aan de ingreep plaatsvindt. Het kan voorkomen dat een arts u een andere behandeling of toch een chirurgische ingreep adviseert. Voorbeelden van resultaten van filler behandelingen vindt u online. Daarnaast laat een arts u voor en na foto’s zien van behandelingen die in de kliniek hebben plaatsgevonden. Wilt u meer weten over een filler behandeling of een afspraak maken bij een van de Acura Medisch Centrum klinieken? U kunt onze ervaren medewerkers zoals telefonisch als via e-mail benaderen. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een filler behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘fillers in de kin’ een consult inplannen voor een filler behandeling of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu