fbpx

Fillers jukbeenderen

Overweegt u fillers voor de jukbeenderen of een jukbeen lift? Jukbeenderen zijn mede bepalend voor de uitstraling van uw gezicht. Hoge, geaccentueerde jukbeenderen of opgevulde jukbeenderen geven u vaak een zachtere uitdrukking. Jukbeenderen fillers is een populaire ingreep om uw gezicht op te frissen. De cosmetische filler behandeling is veilig en biedt uitstekende resultaten.

Fillers jukbeenderen.
Fillers jukbeenderen.
Verzorgende fillers voor de jukbeenderen

Jukbeenderen bepalen de vorm van uw gezicht. Met make-up kunt u uw jukbeenderen accentueren. Als dat niet langer lukt, dan kunt u eventueel een cosmetische behandeling overwegen. U hoeft niet direct voor een ingrijpende operatieve ingreep te kiezen. Met fillers voor de jukbeenderen worden natuurgetrouwe resultaten bereikt, die uw gezicht laten stralen. Fillers verbeteren de gezichtscontouren en laten u er jonger uitzien. De behandeling zelf wordt altijd voorafgegaan door een eerste consult bij de cosmetisch arts. U kunt bij Acura Medisch Centrum terecht in de vestigingen in Amsterdam en Weert. Tijdens het intakegesprek worden uw wensen en verwachtingen besproken. Het spreekt voor zich dat de arts naar uw jukbeenderen kijkt en advies geeft voor het soort fillers dat gebruikt kan worden. Verschillende behandelmogelijkheden zijn beschikbaar. U kunt behandeld worden met hyaluron fillers, synthetische fillers of fillers met eigen vet. De cosmetisch chirurg legt de mogelijkheden uit en zal dit verduidelijken door voor en na foto’s te laten zien van reeds uitgevoerde behandelingen. Om de behandeling onder optimale omstandigheden uit te voeren, vraagt de arts naar uw algemene gezondheid, uw medische geschiedenis en eventueel medicijngebruik. Een behandeling met fillers voor de jukbeenderen is veilig, maar heeft altijd een kleine kans op bijwerkingen en complicaties.

Behandeling fillers jukbeenderen

De filler behandeling duurt doorgaans niet langer dan 15 tot 30 minuten. Het is afhankelijk van het soort filler dat gebruikt wordt en in welke hoeveelheid. Als u behandeld wordt met synthetische of hyaluron fillers is er van een verdoving geen sprake. Met behulp van kleine naaldjes wordt de filler in de huid geïnjecteerd. U kunt een gevoel van speldenprikjes ervaren. Na het aanbrengen van de fillers mag u uw dagelijkse werkzaamheden en activiteiten hervatten. Soms geeft de arts adviezen en/of instructies mee waar u zich een aantal dagen aan dient te houden. Normale verschijnselen na de fillers behandeling zijn rode verkleuringen en kleine blauwe plekjes. Van ernstige complicaties is bij fillers doorgaans geen sprake. Acura Medisch Centrum werkt met goedgekeurde tijdelijke fillers, die op natuurlijke wijze door uw lichaam worden afgebroken. De resultaten zijn doorgaans 6 tot 12 maanden zichtbaar. Wordt u behandeld met een synthetische filler, zoals bijvoorbeeld Ellansé? Dan geniet u 1,5 tot 4 jaar van zichtbare effecten.

Resultaten jukbeenderen filler behandeling

Ondanks het intakegesprek en de goede voorbereiding op de ingreep kan het voorkomen dat u het resultaat teleurstellend vindt. Teleurstellende resultaten vinden hun oorsprong vaak in een verkeerd of onjuist verwachtingspatroon. De artsen van Acura Medisch Centrum zijn geïnteresseerd in uw verwachtingen van een filler behandeling. Is de verwachting dat met een behandeling uw gezicht een onnatuurlijke en te volle uitstraling krijgt, dan zal de arts u dit eerlijk vertellen. De arts kan dit verduidelijken met behulp van onder meer een spiegel. De mooiste resultaten worden bereikt als uw verwachtingen realistisch zijn. Kies voor een natuurlijke uitstraling, waarbij uw jukbeenderen in verhouding zijn met de rest van uw gezicht.

Tarieven fillers jukbeenderen

De prijzen voor een filler behandeling variëren. Klinieken hanteren eigen tarieven die gebaseerd zijn op diverse factoren. Naast de naam en bekendheid van zowel de kliniek als de behandelend cosmetisch arts, wordt de prijs bepaald door het soort en de hoeveelheid filler die gebruikt wordt. Het kan de moeite lonen om een aantal prijsopgaves met elkaar te vergelijken. Objectief vergelijken kan alleen als de prijsopgaves hetzelfde uitgangspunt hebben. Let daarom op over welke filler wordt gesproken en welke hoeveelheid geïnjecteerd wordt. Ervaren cosmetisch artsen geven u graag een gerichte prijsopgave. Om zo nauwkeurig mogelijk te kunnen werken is het vaak noodzakelijk om voor een consult naar de kliniek te komen. De arts kan dan uw situatie persoonlijk bekijken. Aan de hand daarvan kan een prijsopgave gedaan worden. Met de toenemende populariteit van de filler behandeling kunt u ook steeds vaker scherpe aanbiedingen vinden. Uiteraard is er niets mis met een aanbieding, maar let wel altijd op waar een aanbieding op gebaseerd is. Daarnaast is het misschien wel net zo belangrijk om te kijken wie de aanbieding doet en waar de behandeling plaatsvindt. Aanbiedingen voor permanente fillers voor de jukbeenderen slaat u natuurlijk meteen af. Het gebruik van permanente fillers is immers niet toegestaan. Kies voor een veilige behandeling en voor ervaren cosmetisch artsen. De artsen van Acura Medisch Centrum hebben ruime ervaring met filler behandelingen. U bent van harte welkom.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een filler behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘fillers jukbeenderen’ een consult inplannen voor een filler behandeling of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu