fbpx

Fillers kaaklijn

Overweegt u fillers voor de kaaklijn? De kaaklijn is bepalend voor de vorm van uw gezicht. Een mooie, strakke kaaklijn bepaalt voor een groot gedeelte uw uitstraling. Naarmate u ouder wordt, slinkt het kaakbot. Hierdoor verslapt uw kaaklijn en kunnen hamsterwangen ontstaan. Bent u niet tevreden met uw kaaklijn? Met fillers voor de kaaklijn is het niet ingewikkeld om uw kaaklijn te herstellen. Geef uw gezicht de frisse, jeugdige uitstraling terug, zonder een ingrijpende operatie te hoeven ondergaan.

Fillers kaaklijn.
Fillers kaaklijn.
Fillers kaaklijn behandeling

Hoe jonger u bent, hoe strakker uw kaaklijn is. Overweegt u al om op jonge leeftijd een fillers kaaklijn behandeling? Dan zal minder filler nodig zijn om het gewenste effect te bereiken. Het verouderingsproces verloopt bij iedereen anders. Mannen en vrouwen krijgen te maken met de effecten van het ouder worden. Waar de een zich niet stoort aan de zichtbare veranderingen die bij de leeftijd passen, kunt u zich ongelukkig voelen met een minder mooie kaaklijn en/of ingevallen wangen. Een filler behandeling is een eenvoudige cosmetische ingreep met bijzondere effecten. Uw geschiktheid wordt bepaald door een cosmetisch arts. Het betreft een veilige behandeling met een uiterst kleine kans op complicaties. In enkele gevallen zal de arts u een alternatieve en/of chirurgische correctie adviseren. Doorgaans is de vorm van zowel de mannelijke als vrouwelijke kaaklijn goed te corrigeren met fillers. Acura Medisch Centrum werkt met verschillende hyaluron fillers. Welke filler bij u het beste kan worden gebruikt, kan de arts u vertellen tijdens een intakegesprek. Afhankelijk van het te behandelen gebied zal dan ook direct gekeken worden hoeveel fillers de kaaklijn nodig heeft, om een natuurlijk resultaat te bereiken. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Dit maakt de fillers uiterst veilig, met een minimale kans op allergische reacties.

Effecten fillers kaaklijn

De behandeling is doorgaans snel gedaan. U bent meestal niet langer dan 15 tot 30 minuten onder behandeling. Een en ander is afhankelijk van de grootte van het behandelgebied. De fillers voor de kaaklijn worden met fijne naaldjes in de huid aangebracht. U kunt het gevoel van kleine speldenprikjes ervaren. Op de injectieplaatsen ontstaan soms tijdelijke rode verkleuringen en blauwe plekjes. Deze verschijnselen verdwijnen vanzelf en zijn niet iets waar u zich zorgen over hoeft te maken. Fillers kaaklijn is een behandeling met directe effecten. Acura Medisch Centrum werkt met tijdelijke synthetische en hyaluron fillers, die natuurlijke effecten en resultaten geven. Het gebruik van permanente fillers voor cosmetische behandelingen is in Nederland bij wet verboden. De effecten die bereikt worden met tijdelijke fillers houden wel langere tijd aan. De zichtbaarheid hangt samen met het soort filler dat gebruikt wordt. Gemiddeld zijn de effecten na ongeveer 12 maanden verdwenen. Daarna kunt u een nieuwe behandeling ondergaan. Met de fillers wordt uw kaaklijn verstrakt en krijgt uw gezicht mooie contouren.

Synthetische of hyaluron fillers voor de kaaklijn?

Tijdelijke fillers kunnen zowel synthetisch als op basis van hyaluronzuur zijn. Welke soort filler het beste bij uw situatie past, wordt door de cosmetisch arts bekeken tijdens het intakegesprek. De verschillende soorten fillers hebben allemaal kenmerkende eigenschappen, waarbij de synthetische fillers de aanmaak van het lichaamseigen collageen bevorderen en stimuleren. Tijdens het intakegesprek legt de arts de diverse fillers nader toe en laat u voorbeelden zien van de resultaten die bereikt kunnen worden. Zowel synthetische als hyaluron fillers worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken en afgevoerd. Effecten van synthetische fillers kunnen soms wat langer aanhouden. Laat u daarom deskundig informeren over de mogelijkheden en verschillen tussen fillers. Artsen hebben belang bij het behalen van een positief resultaat. Als u tevreden bent, is de behandelend arts dat doorgaans ook. Door uw wensen en verwachtingen van een filler behandeling duidelijk te maken, wordt het mogelijk voor de arts om het gewenste effect te realiseren. Heeft u echter een onnatuurlijk verwachtingspatroon, dan zal de arts dit bijstellen. Tegenvallende resultaten hebben vaak niets te maken met de arts of de kliniek waar de behandeling is uitgevoerd, maar met verkeerde of onrealistische verwachtingen.

Vrijblijvend consult fillers voor de kaaklijn

Cosmetische behandelingen hebben, net als iedere andere medische ingreep, altijd een zekere kans op bijwerkingen en complicaties. Bereid u daarom goed voor op de behandeling die u overweegt. Laat u informeren en adviseren door meerdere klinieken. Op de dag van de filler behandeling is het belangrijk dat u op ontspannen manier en met vertrouwen in de behandelstoel plaatsneemt. Zowel voor uzelf als voor de behandelend arts verloopt de behandeling dan op aangename wijze. Het intakegesprek bij Acura Medisch Centrum is vrijblijvend en heeft geen verplichtingen. U bepaalt zelf of, waar en wanneer u een filler behandeling uit laat voeren. Tijdens het intakegesprek ontvangt u van de arts een persoonlijk behandelplan met een gedetailleerde prijsopgave. Meer weten? Maak telefonisch of via e-mail een afspraak bij Acura Medisch Centrum.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een filler behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘fillers kaaklijn’ een consult inplannen voor een filler behandeling of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu