fbpx

Fillers Kerkrade

Overweegt u fillers in Kerkrade of omgeving? Huidveroudering, rimpelvorming en de afname van volume in uw gezicht. Het zijn typische verschijnselen die komen naarmate de jaren vorderen. Rond het 30e levensjaar nemen zowel de stevigheid als de rekbaarheid van uw huid af. Bij de een ontstaan hierdoor op jongere leeftijd rimpels en lijntjes dan bij de ander. De plaats waar rimpels zichtbaar worden verschild, evenals de hoeveelheid. Naast een erfelijkheidsfactor is ook uw levensstijl van invloed op het huidverouderingsproces. Overweegt u iets aan uw rimpels en plooien te laten doen? Een behandeling met fillers in de omgeving van Kerkrade biedt natuurgetrouwe effecten bij mannen en vrouwen.

Fillers Kerkrade.
Fillers Kerkrade.
Fillers als gezichtsbehandeling

Fillers worden onder meer toegepast om statische rimpels op te vullen en het volume van ingevallen wangen te verbeteren. Ook neus- en kincorrecties worden met fillers uitgevoerd. Na een filler behandeling zijn de contouren van uw gezicht verbeterd en heeft u weer een frisse uitstraling. Hoelang de effecten zichtbaar zijn hangt af van het soort filler dat wordt gebruikt. Acura Medisch Centrum werkt met de bewezen en veilige fillers van:

 • Stylage
 • Ellansé
 • Juvéderm
 • Juvenus

Fillers bestaan hoofdzakelijk uit hyaluronzuur en andere lichaamseigen stoffen. Uw huid krijgt meer elasticiteit en de collageen productie wordt bij onder meer Ellansé fillers gestimuleerd. Welke filler bij u wordt gebruikt, hangt af van de gewenste behandeling en de hoeveelheid die benodigd is om een optimaal effect te bereiken. U krijgt hierover advies tijdens een intakegesprek met een ervaren arts. Tegenwoordig zijn de lip fillers om lippen op te vullen ook erg populair in zowel Nederland als het buitenland.

Kin- of neuscorrectie met fillers in Kerkrade of omgeving

Knobbeltjes, bobbeltjes of deukjes in en op uw kin en neus kunnen erg storend zijn. Gaat uw voorkeur voor een behandeling niet direct uit naar een operatieve ingreep? Een kin- of neuscorrectie met fillers biedt dan uitkomst. In sommige gevallen zijn de resultaten die bereikt worden met een filler behandeling hetzelfde als wanneer u kiest voor een volwaardige chirurgische operatie. Het voordeel van een filler behandeling is dat er geen narcose en/of verdoving aan te pas komt en dat er van een lange herstelperiode absoluut geen sprake is. Effecten van de behandeling zijn direct zichtbaar en de kans op een van de volgende bijwerkingen is klein:

 • Lichte zwellingen, roodheid en blauwe plekken.
 • Jeuk en irritatie op de injectieplaatsen.
 • Allergische reacties.

Heeft u na een filler behandeling last van bijwerkingen? Deze zijn van voorbijgaande aard. Na een aantal dagen verdwijnen ze vanzelf. Direct na het injecteren van de fillers in de neus of kin kunt u de kliniek verlaten. Van specifieke instructies na de behandeling is ook geen sprake. Geadviseerd wordt om de eerste drie uur na het injecteren niet over de behandelde gebieden te wrijven en/of te drukken. De behaalde effecten houden 9 maanden tot 3 jaar aan. Zowel het soort filler als uw levensstijl zijn hierbij van invloed. Voor een optimaal resultaat adviseert de arts u een bepaalde filler tijdens het eerste consult bij Acura Medisch Centrum in Weert.

Verjongen van handen en decolleté

Uw handen laten verjongen met behulp van fillers in Kerkrade of omgeving? Net zoals het verjongen van uw decolleté kunnen ook uw handen opgefrist worden met hyaluronzuur fillers. Met name de huid van uw decolleté verouderd eerder en sneller dan uw gezichtshuid. Met een kortdurende filler behandeling, ongeveer 30 minuten, ziet uw decolleté er weer jeugdig uit. Hetzelfde geldt voor uw handen. Lange en veelvuldige blootstelling aan onder meer de zon doet de huid van uw handen verouderen. Naast groeven en rimpels worden de aders beter zichtbaar. Het volume neemt af, waardoor uw handen er ouder zien dan uw werkelijke leeftijd. Ook hier kan een filler behandeling een oplossing betekenen. Ziet u op tegen de injecties? Door uw huid voorafgaand aan de behandeling in te smeren met een verdovende crème, voelt u vrijwel niets van de kleine prikjes.

Kosten filler behandeling

Fillers of injectables worden bij Acura Medisch Centrum jaarlijks honderden keren toegepast. De resultaten die met een behandeling bereikt worden, zijn tijdelijk. Aangezien uw gezichtsvorm en structuur verandert, kunnen de fillers hier op afgestemd worden. Iets wat bij permanente fillers niet het geval zou zijn. Zo behoudt uw gezicht altijd een natuurgetrouwe uitstraling, zonder dat u een emotieloze gezichtsuitdrukking heeft of last heeft van een snavelmond. U kunt lachen, fronsen of boos kijken zonder dat de fillers u daarbij hinderen. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Afhankelijk van type filler per ml ( in samenspraak met arts) tussen €350 en €445

Tijdens een persoonlijk intakegesprek ontvangt u een exacte prijsopgave met een behandelplan. De arts adviseert daarin welke filler wordt gebruikt in welke hoeveelheid. Direct een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek? Bel naar 0495 – 54 78 48, vul het onlinecontactformulier in of stuur een e-mail naar contact@acuramedischcentrum.nl.

Gratis en vrijblijvend een fillers consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘fillers Kerkrade’ een consult inplannen voor een behandeling met injectables? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu