fbpx

Fillers kosten

Hier vindt u alles over fillers kosten en aanbiedingen. Ouder worden heeft effect op uw huid. Zo ontstaan de eerste fijne lijntjes en rimpels. Uw wangen kunnen volume verliezen. Ouder worden hoort bij het leven. De een heeft er echter meer moeite mee dan de ander. Tegenwoordig is het prima mogelijk om ouder te worden en er toch jeugdig uit te blijven zien. Fillers vullen rimpels op een natuurlijke manier op. Uw gezicht ziet er fris en stralend uit. De kosten van fillers lopen zeer uiteen. Het vergelijken van de fillers tarieven loont vaak de moeite.

Fillers kosten.
Fillers kosten.
Overzicht fillers kosten

Wat u precies betaalt voor een filler behandeling, hangt af van meerdere factoren. Naast uw wensen en verwachtingen worden fillers kosten bepaald door het soort filler en de hoeveelheid die gebruikt wordt. Bovendien lopen de fillers kosten uiteen bij de klinieken en aanbieders van dit soort behandelingen. Geadviseerd wordt dat op het moment dat u een filler behandeling overweegt, u bij meerdere klinieken een prijsopgave aanvraagt. Vergelijken van kosten voor fillers stelt u in staat een weloverwogen keuze te maken. Let bij het bekijken van de kosten van fillers op dat de inhoud van de prijsopgaves overeenkomt. Is er sprake van dezelfde soort filler en dezelfde hoeveelheid die gebruikt wordt? Als het andere fillers zijn en uiteenlopende hoeveelheden krijgt u een vertekend beeld. Een filler behandeling is voor iedereen anders. Het is moeilijk om aan de hand van bijvoorbeeld online prijslijsten een duidelijk inzicht te krijgen in de exacte kostprijs van een behandeling. Klinieken en aanbieders van fillers geven online op prijsoverzichten aan wat het aanbrengen van een bepaalde filler kost. Een daadwerkelijke prijsopgave die zich toespitst op uw situatie ontvangt u in de regel tijdens een intakegesprek bij een cosmetisch arts.

Samenstelling fillers kosten

Elke kliniek is vrij om eigen tarieven voor fillers te hanteren. De ene kliniek is daardoor duurder dan de andere. Naast de naam en locatie van de kliniek zijn filler kosten gebaseerd op onder andere:

 • Het gebied dat u laat behandelen. Het opvullen van een enkel lijntje zal minder kosten dan wanneer u uw wangen of lippen op laat vullen voor meer volume.
 • De filler die gebruikt wordt. Acura Medisch Centrum werkt met fillers van Stylage, Juvéderm en Juvenus. Daarnaast kan het gebruik van een synthetische fillers, Ellansé, geadviseerd worden. De arts zal tijdens het intakegesprek een advies geven voor een filler.
 • Hoeveel ML fillers wordt gebruikt. Het spreekt voor zich dat wanneer er meer filler wordt gebruikt, de fillers kosten toenemen.

Om een juiste inschatting te maken en u van gerichte fillers kosten te kunnen voorzien, nodigen de cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum u graag uit voor een intakegesprek.

Aantrekkelijke fillers kosten

Een filler behandeling met uitstekende resultaten hoeft niet duur te zijn. Pas daarentegen wel op met het gebruik maken van op het eerste zicht aantrekkelijke aanbiedingen. Tegenwoordig zijn zogenaamde groepskortingen voor cosmetische behandelingen gemeengoed geworden. Hoe aantrekkelijk een goedkope filler behandeling ook lijkt, let op met wie u in zee gaat. Waar wordt de behandeling uitgevoerd? Welk soort filler wordt gebruikt? Zijn er bestaande ervaringen van of met de aanbieder? Het is niet per definitie gezegd dat goedkope fillers kosten geen of onvoldoende resultaten geven. Voorzichtigheid is echter wel op zijn plaats. Laat uw gezondheid altijd op de eerste plaats komen en kies voor een ervaren cosmetisch arts als het aankomt op het uitvoeren van cosmetische behandelingen. De cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden binnen het eigen vakgebied. U kunt rekenen op kwalitatief hoogwaardige zorg en uitstekende resultaten. Uiteraard voor betaalbare prijzen.

Persoonlijke fillers behandeling kosten

Storende rimpels worden met behulp van tijdelijke fillers opgevuld. Uw lippen en wangen krijgen meer volume. Wilt u meer weten over de voordelen en toepassingsmogelijkheden van fillers? Zowel in Amsterdam als Weert beschikt Acura Medisch Centrum over moderne privéklinieken. In beide steden kunt u terecht voor zowel een intakegesprek als de filler behandeling zelf. Het eerste consult, intakegesprek, is vrijblijvend. U neemt zelf de beslissing voor een behandeling. De cosmetisch arts zal u informeren en toelichten over het verloop van de ingreep. U kunt voorbeelden van bereikte resultaten bekijken en de arts zal aan de hand van uw verwachtingspatroon een nauwkeurige inschatting maken van wat realistisch gezien mogelijk is. Te hoge of onnatuurlijke verwachtingen worden bijgesteld, zodat u tevreden kunt zijn met de effecten die bereikt worden. U ontvangt tijdens het intakegesprek een persoonlijke prijsopgave. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Meer weten of een afspraak maken? Acura Medisch Centrum is telefonisch bereikbaar. U kunt ook een e-mail sturen of het online contactformulier invullen.

Fillers kosten FAQ

Er zijn bepaalde vragen die vaak terugkomen over de fillers kosten. De meest voorkomende vragen hebben we voor u in het onderstaande overzicht opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Hoe worden de kosten voor een filler behandeling samengesteld?
De tarieven verschillen per kliniek en zijn gebaseerd op meerdere factoren. Medebepalend voor de kostprijs van een behandeling is het gebied dat u laat behandelen, het soort filler dat gebruikt wordt, de naam en locatie van de kliniek. Meestal is de ervaring van de behandelend arts ook van invloed op de uiteindelijke prijs.

2. Wat kost een filler behandeling bij Acura Medisch Centrum?
Iedere filler behandeling is anders. Het laten opvullen van een fijn lijntje kost minder dan wanneer u meerdere gebieden tegelijkertijd laat behandelen. Tijdens een intakegesprek worden uw wensen en verwachtingen besproken. De arts kan een nauwkeurige inschatting maken en u ontvangt een persoonlijke prijsopgave.

3. Is een filler behandeling duur?
Een goede, kwalitatief hoogwaardige filler behandeling hoeft niet duur te zijn. Acura Medisch Centrum staat bekend om de aantrekkelijke en betaalbare tarieven voor uiteenlopende cosmetische behandelingen. De artsen zijn BIG-geregistreerd en uw veiligheid is gewaarborgd. Binnen de kliniek is brede ervaring met het toepassen van zowel de filler als botox behandeling.

4. Worden fillers kosten vergoed door mijn zorgverzekeraar?
De basisverzekering heeft geen vergoedingsmogelijkheden voor fillers. Sommige aanvullende zorgverzekeringen bevatten wel vergoedingen voor cosmetische behandelingen. Dit verschilt sterk per verzekeraar. De mogelijkheden staan vermeld in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.

5. Kan ik korting krijgen op fillers kosten?
Klinieken hanteren soms aanbiedingen. Dit geldt ook voor fillers. Het kan voordelig zijn om van zo’n aanbieding gebruik te maken. Om zeker te zijn dat u de behandeling ondergaat die u voor ogen heeft, is het goed om vooraf kennis te maken met de behandelend arts. Een andere mogelijkheid om korting te krijgen is vragen om korting. Let op de eventuele voorwaarden die van toepassing zijn om van de korting gebruik te kunnen maken.

6. Is een filler behandeling in het buitenland goedkoper?
Grote cosmetische ingrepen zijn in het buitenland geregeld goedkoper dan in Nederland. Voor kleinere behandelingen, zoals fillers, gaat dit meestal niet op. Heen en weer reizen brengt extra kosten met zich mee die het verschil van de behandelprijs al snel vervagen. Reist u bovendien naar een kliniek in een land als Turkije dan zult u ter plaatse vaak ook overnachten, wat nog meer kosten met zich meebrengt.

7. Waarom kies ik voor een filler behandeling?
Zeker als u nog niet toe bent aan een ingrijpende chirurgische behandeling zoals een facelift, bieden fillers een uitkomst. Op subtiele wijze kunnen lijntjes worden opgevuld en ziet uw gezicht er jonger en minder vermoeid uit. De resultaten, zijn afhankelijk van de gebruikte filler, zo’n 9 tot 24 maanden zichtbaar. Daarna kan de behandeling herhaald worden.

8. Is een filler behandeling veilig?
Ja. De fillers die gebruikt worden bestaan voor het merendeel uit hyaluronzuur, een lichaamseigen stof. Voor een mooi, natuurlijk resultaat kiest u voor een cosmetisch arts met aantoonbare ervaring met filler behandelingen. Fillers behoren tot de meest toegepaste en meest veilige cosmetische behandelingen.

9. Kan een filler behandeling gecombineerd worden?
Ja. Tijdens een intakegesprek bij de cosmetisch arts kunt u aangeven wat uw wensen zijn en welke behandelingen uw voorkeur hebben. De arts bekijkt uw huid aandachtig en zal een persoonlijk behandelplan overhandigen.

10. Kan ik een goedkope filler aanbieding vertrouwen?
Probeer reviews of ervaringsverhalen te lezen van de kliniek en/of de behandelaar die de aanbieding doet. Goedkope behandelingen kunnen net zo goed of slecht zijn als een dure variant. Ga zelf kennis maken en vertrouw op het gevoel dat u heeft bij een kliniek en arts.

11. Hoe vind ik meer informatie over fillers kosten?
Vergelijk de prijzen van de diverse aanbieders met elkaar. Internet biedt hiervoor overzichtelijke vergelijkingssites als hulpmiddel. U kunt ook de klinieken van uw voorkeur zelf benaderen en vragen om een prijsopgave. Om objectief te zijn, is het belangrijk om te vergelijken op basis van dezelfde zones die u laat behandelen. Bij persoonlijke prijsopgaves worden de kosten vaak nader toegelicht.

12. Laat ik een filler behandeling in Nederland toepassen?
Ja. Vaak loont het kosten technisch niet om voor een filler behandeling naar het buitenland te gaan. Daarnaast kunt u met de cosmetisch artsen in Nederland in uw eigen taal communiceren en is het eenvoudig om uw wensen en verwachtingen weer te geven. De kwaliteit van de filler behandelingen in Nederland is hoog en de resultaten die worden bereikt zijn uitstekend.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een filler behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘fillers kosten’ een consult inplannen voor een filler behandeling of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu