fbpx

Fillers lippen

Bent u op zoek naar fillers voor de lippen, ook wel lipvergroting genoemd? Net als uw ogen zijn uw mond en lippen de blikvangers van uw gezicht en uitstraling. Een mooie mond met volle lippen geven u een jeugdig, fris uiterlijk. Niet iedereen heeft van nature volle lippen die passen bij uw gezichtsuitdrukking. Fillers lippen geven uw lippen meer volume en uw gezicht de uitstraling die het verdient.

Fillers lippen.
Fillers lippen.
Cosmetische fillers lippen behandeling

Stoort u zich aan uw lippen of wilt u een mooiere glimlach door vollere lippen? Fillers voor de lippen is een vrij eenvoudige cosmetische behandeling, die uitgevoerd door een ervaren specialist een uiterst veilige behandeling is. De behandeling wordt voorafgegaan door een uitgebreid eerste consult met een cosmetisch arts. Deze bespreekt met u alles wat te maken heeft met de lipvergroting door middel van fillers lippen. Zowel de mogelijkheden, voordelen, resultaten, risico’s en bijwerkingen worden met u besproken. De arts hoort graag uw wensen en verwachtingen, zodat u een eerlijk advies krijgt over een eventuele filler behandeling voor de lippen. Lipfillers is een behandeling waar een grote groep mensen, mannen en vrouwen, voor in aanmerking komt. Toch kan een cosmetisch arts u een andere behandeling adviseren. In enkele gevallen kan een fillers behandeling gecombineerd worden met een andere cosmetische ingreep. Het eerste consult is bij Acura Medisch Centrum vrijblijvend.

Fillers voor volle lippen

Met realistische verwachtingen worden de mooiste resultaten bereikt. Heeft u verwachtingen die niet of moeilijk waargemaakt kunnen worden, dan zal de cosmetisch arts dit aangeven tijdens het consult. Besluit u om een filler behandeling voor de lippen uit te laten voeren, dan worden op de dag van de behandeling eerst foto’s gemaakt van uw lippen. Deze foto’s worden aan uw medisch dossier toegevoegd. Daarna zal de arts met een fijne injectienaald de fillers in uw huid injecteren. Verdoven is bij een filler behandeling niet nodig. De injecties voelen aan als kleine speldenprikjes en worden doorgaans niet als pijnlijk ervaren. Naast dat fillers voor de lippen een uiterst veilige cosmetische behandeling is, is het bovendien een kortdurende ingreep. De behandelduur bedraagt doorgaans niet meer dan 15 tot 20 minuten. Direct na de behandeling kan het behandelde gebied, uw lippen en de huid rond uw mond, zowel rood als licht gezwollen zijn. In de uren nadat de fillers in de lippen zijn aangebracht, trekken de verkleuringen en de zwellingen weg. Eventuele blauwe plekjes zijn soms iets langer zichtbaar. Deze kunnen gecamoufleerd worden, totdat ze na een paar dagen zijn verdwenen. Na de behandeling zijn de eerste resultaten direct zichtbaar. Fillers geven een tijdelijk effect, waarbij de duur verschilt van persoon tot persoon. Afhankelijk van het soort filler dat gebruikt worden houden de resultaten zo’n 6 tot 12 maanden aan. Daarna kan de filler behandeling herhaald worden. De mooiste resultaten worden bereikt als de juiste verhoudingen gevonden worden. Voorkom dat uw lippen niet bij de rest van uw gezicht passen. De ervaren cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum streven naar natuurlijke resultaten.

Diverse fillers bovenlip en onderlip

Fillers maken uw lippen voller. Fillers geven uw gezicht een jeugdige uitstraling. Fillers zijn geschikt als cosmetische behandeling bij mannen en vrouwen. Maar wat is de beste filler die bij u past? Acura Medisch Centrum werkt met verschillende goedgekeurde fillers, die allen hun effect hebben bewezen. Welke filler wordt gebruikt om uw lippen op te vullen, wordt door de cosmetisch arts bepaald tijdens het intakegesprek. De filler die wordt gebruikt sluit aan bij uw wensen en verwachtingen. Als u een behandeling overweegt en daarvoor de verschillende prijzen en mogelijkheden met elkaar vergelijkt, let dan altijd op het soort filler dat gebruikt wordt. De ene filler is de andere niet. Hetzelfde geldt voor de hoeveelheid filler die geïnjecteerd zal worden. Een behandeling met fillers is persoonlijk. Iedereen heeft immers andere lippen, maar ook andere wensen en verwachtingen van een filler behandeling. Wist u dat u invloed heeft op de resultaten? De behandelend cosmetisch arts geeft tips en adviezen mee voor na de behandeling. Door deze tips nauwkeurig op te volgen, heeft u direct positieve invloed op het eindresultaat. Heeft u van nature dunne lippen of stoort u zich aan de uitstraling van uw mond? Wellicht dat lipfillers een geschikte oplossing bieden. De behandeling met fillers wordt door Acura Medisch Centrum in beide klinieken, Amsterdam en Weert, toegepast. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Maak kennis met de behandelend cosmetisch arts en de ervaren medewerkers van de kliniek. U kunt professionele uitleg over een filler behandeling verwachten. De arts laat u voor en na foto’s zien van bereikte resultaten van eerder uitgevoerde filler behandelingen. Na het intakegesprek heeft u alle tijd om een beslissing te nemen. Acura Medisch Centrum is telefonisch en via e-mail bereikbaar.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een filler behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘fillers lippen’ een consult inplannen voor een filler behandeling of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu