fbpx

Fillers Maastricht

Overweegt u fillers in Maastricht of omgeving? Fillers zijn bedoeld om plooien en rimpels te verzachten en de huid meer volume te geven. Stoort u zich aan dieper wordende rimpels? Zijn uw wangen wat ingezakt, waardoor uw gezicht een wat oudere uitstraling heeft. Een behandeling met fillers in de omgeving van Maastricht is een uitstekend alternatief voor een chirurgische ingreep zoals een facelift. Uw eigen, natuurlijke uitstraling blijft behouden maar dan met een fris tintje.

Fillers Maastricht.
Fillers Maastricht.
Werking van tijdelijke fillers

De gevolgen van het lichaam en de huid die verouderen worden op verschillende manieren zichtbaar. Uw huid wordt slapper door het verlies aan elasticiteit. Rimpeltjes, kraaienpootjes, ingevallen wangen, een verslapte kaaklijn en iet wat afhangende mondhoeken zijn natuurlijke gevolgen van het ouder worden. Veel mensen storen zich aan de tekenen van een lichaam dat ouder wordt. Verlangt u naar een frisse, jeugdige uitstraling? Krijgt u regelmatig te horen dat u er, ondanks een goede nachtrust, moe uitziet? Een filler behandeling geeft nieuw volume op de plaatsen waar dit is verdwenen. Rimpeltjes en lijntjes worden subtiel weggewerkt en uw wangen krijgen meer volume. Fillers worden met een fijne naald direct in het betreffende gebied ingespoten. De artsen van Acura Medisch Centrum werken naar volle tevredenheid met tijdelijke fillers.

 • Ellansé. Een uniek rimpelcorrectiemiddel dat de aanmaak van lichaamseigen collageen stimuleert. Rimpels en lijntjes worden gecorrigeerd. Ellansé geeft uw gezicht een frisse, natuurlijke uitstraling.
 • Stylage/Juvéderm/Juvenus. Deze filler van hyaluronzuurgel verbetert de conditie van uw huid. Daarnaast worden rimpels en lijntjes vervaagd. Stylage wordt ook gebruikt om uw lippen meer volume te geven. De effecten zijn natuurgetrouw.
Rimpelbehandeling met fillers in Maastricht of omgeving

Aan een filler behandeling gaat een vrijblijvend intakegesprek vooraf. Tijdens dit consult worden uw wensen en verwachtingen besproken. Hierbij wordt onder meer gekeken naar uw gezondheid, medisch verleden en medicijngebruik. De arts licht de behandeling nader toe en bespreekt daarbij ook de mogelijke complicaties en bijwerkingen. Bent u een geschikte kandidaat voor een filler behandeling? Dan wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. De filler behandeling zelf duurt niet lang, meestal niet langer dan een half uur. De bewuste filler wordt met behulp van een dunne, holle naald in het betreffende gebied geïnjecteerd. Na de behandeling kunt u naar huis. Geadviseerd wordt om de eerste drie uur na de filler behandeling niet in of over het behandelde gebied te wrijven. Fillers hebben als kenmerk dat direct na de injecties resultaat zichtbaar is. Afhankelijk van de soort filler die bij u wordt gebruikt houden deze effecten zo’n 6 tot 12 maanden aan. De filler wordt door uw lichaam op natuurlijke wijze afgebroken en verdwijnt uiteindelijk volledig. U kunt daarna zonder problemen een nieuwe filler behandeling overwegen.

Filler complicaties en bijwerkingen

Filler behandelingen die u door een ervaren arts toe laat passen, zijn relatief veilig. De behandeling kent ondanks dat een kleine kans op complicaties. Na de injectie(s) kunt u op de injectieplaatsen last hebben van lichte zwellingen, roodheid en/of blauwe plekjes. Deze verschijnselen trekken binnen een tot enkele dagen weg. Een enkele keer kan ook een allergische reactie op de gebruikte filler ontstaan. Bij hyaluronzuur fillers is deze kans echter uiterst klein. Heeft u na een filler behandeling last van onverklaarbare en/of aanhoudende klachten? Neem dan altijd contact op met de arts die de behandeling heeft uitgevoerd.

Aanbieding en prijzen fillers Maastricht of omgeving

Bent u woonachtig in de omgeving van Maastricht en overweegt u een filler behandeling? Het vergelijken van aanbiedingen en tarieven kan de moeite lonen. Het laten behandelen van rimpels en lijntjes met een niet operatieve behandeling is gewild. Cosmetische behandelingen zijn populair en steeds meer mensen weten de weg naar een ervaren cosmetisch arts te vinden. Acura Medisch Centrum, met een moderne privé kliniek in Weert, past de behandeling met fillers al jaren naar volle tevredenheid toe. Zowel mannen als vrouwen vertrouwen op de ervaring van de bij onze kliniek werkzame artsen en medewerkers. Er wordt gewerkt met verschillende fillers. Hoeveel een behandeling kost hangt af van het soort filler in uw situatie de beste resultaten geeft. Bent u benieuwd hoe een filler behandeling werkt? Maak een afspraak voor een intakegesprek. U kunt ons bereiken via 0495 – 54 78 48 of door een mail te sturen naar consult@acuramedischcentrum.nl.

Gratis en vrijblijvend een fillers consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘fillers Maastricht’ een consult inplannen voor een behandeling met injectables? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu