fbpx

Fillers neus

Overweegt u fillers voor de neus? De neus, het is iets waar we niet allemaal tevreden over zijn. Zowel de vorm als de grootte van de neus kan variëren. Het ideaalbeeld is een niet al te grootte, symmetrische neus met een optimale verhouding. Maar wat als u zich stoort aan uw neus en een chirurgische neuscorrectie toch net iets te ver gaat? Tegenwoordig kunt u kiezen voor neus fillers, waarmee afwijkingen en storende deukjes of knobbeltjes op veilige wijze opgelost worden. Fillers voor de neus zijn een veilig alternatief voor een ingrijpende operatie.

Fillers neus.
Fillers neus.
Corrigerende fillers neus

U kunt zich op diverse manieren storen aan uw neus. Misschien is uw neus gedeukt of heeft u last van een afgezakt neuspuntje. Met fillers voor de neus kunnen afwijkingen op een eenvoudige, veilige manier gecorrigeerd worden. Toch komt niet iedereen in aanmerking voor een filler behandeling. Een cosmetisch arts kan adviseren om voor een chirurgische neuscorrectie te kiezen. Dit kan het geval zijn als uw neusschot rechtgezet moet worden of als uw neus beschadigd is door een breuk. Niet alle neusproblemen kunnen met fillers voor de neus opgelost worden. Cosmetische afwijkingen zoals knobbeltjes, deukjes en andere oneffenheden kunnen bij de meeste mannen en vrouwen prima behandeld wordt met neus fillers. Het is een vaak toegepaste cosmetische behandeling, waarvoor u naar een ervaren cosmetisch arts gaat. Acura Medisch Centrum heeft vestigingen in Amsterdam en Weert. U wordt behandeld door ervaren artsen, die altijd op de hoogte zijn van recente en innovatieve ontwikkelingen binnen het betreffende vakgebied. Fillers maken optische veranderingen mogelijk en geven direct zichtbaar effect. Zo wordt een deuk niet verwijderd, maar opgevuld. Uw neus krijgt door de fillers een betere vorm. Een relatief kleine cosmetische ingreep geeft daardoor vaak al bijzonder mooie resultaten.

Tijdelijke fillers voor de neus

In Nederland is het gebruik van permanente fillers voor cosmetische doeleinden niet toegestaan. Acura Medisch Centrum werkt met de tijdelijke fillers van Stylage, Juvéderm en Juvenus. U kunt ook behandeld worden met tijdelijke synthetische neus fillers zoals onder andere Ellansé. Welke filler wordt gebruikt, kan door de cosmetisch arts geadviseerd worden tijdens een eerste consult in de kliniek. Verschillende mensen hebben verschillende wensen en uiteenlopende verwachtingen van een filler behandeling voor de neus. Aan de hand van uw neus en de problemen waar u zich aan stoort, kan de arts u een behandeling voorstellen. De haalbare resultaten worden verduidelijkt met voor en na foto’s van behandelingen die in de kliniek hebben plaatsgevonden. Het voordeel van fillers is dat u direct zichtbare verbeteringen ziet. Het is een veilige, pijnloze ingreep waarbij er geen sprake is van plaatselijke verdovingen. De hyaluron fillers worden met behulp van fijne naaldjes op de gewenste plaatsen in de huid geïnjecteerd. De injectieplaatsen kunnen na afloop licht opzwellen en blauwe plekken vertonen. Dit is normaal en deze verdwijnen na een aantal dagen vanzelf. Geeft de arts u adviezen en/of tips? Volg deze zoveel mogelijk op, het komt het resultaat ten goede. De duur waarin de effecten zichtbaar blijven, verschilt per gebruikte filler en per persoon. Gemiddeld zijn de resultaten en effecten zo’n 6 tot 12 maanden zichtbaar. Het is daarna mogelijk om de behandeling te herhalen.

Voordelen neus fillers

Fillers zijn een uiterst veilig alternatief voor een ingrijpende chirurgische neusoperatie. Voor de ingreep hoeft u niet onder narcose en wordt ook geen plaatselijke verdoving gebruikt. Het laten aanbrengen van neus fillers is een behandeling die maximaal 30 minuten duurt, waarbij u dezelfde dag uw activiteiten en werkzaamheden kunt hervatten. De kans op bijwerkingen, complicaties en ongemakken is erg klein. Hyaluron fillers bevatten de lichaamseigen stof hyaluronzuur, wat op een mooie manier de contouren van uw neus verbetert. De fillers worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken en de kans op allergische reacties is uiterst klein. De kosten voor fillers verschillen per kliniek en per soort filler. U betaalt voor een filler behandeling veel minder dan wanneer u een chirurgische neuscorrectie ondergaat. Vraag bij een aantal klinieken een prijsopgave op, zodat u in staat bent om optimaal te vergelijken. Besteed daarnaast aandacht aan het soort en de hoeveelheid filler die gebruikt wordt. Laat u vrijblijvend informeren en adviseren over de voordelen van neus fillers door de cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum. Stel de vragen die u heeft en geef aan wat u verwacht van een filler behandeling. De arts zal u een realistisch beeld schetsen van het te verwachten resultaat. Samen met u streeft de behandelend arts naar een natuurlijk gecorrigeerde neus, die past bij uw gezicht. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van fillers voor de neus? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek bij Acura Medisch Centrum.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een filler behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘fillers neus’ een consult inplannen voor een filler behandeling of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu