fbpx

Fillers prijzen

Wij hanteren zeer scherpe fillers prijzen. Fillers zijn populair en ideaal voor de behandeling van lijntjes en rimpels. Met slechts een paar kleine injecties worden rimpels mooi en natuurlijk opgevuld. Uw gezicht ziet er na een behandeling met fillers jeugdig en fris uit. Fillers kosten lopen uiteen en hangen nauw samen met uw wensen en verwachtingen van een behandeling. Vergelijken loont vaak de moeite.

Fillers prijzen vergelijken – Lipvergroting prijzen vergelijken

Het is tegenwoordig vrij eenvoudig om lipvergroting prijzen te vergelijken. Overweegt u om met behulp van fillers rimpels en lijntjes op te laten vullen? Het vergelijken van prijzen van fillers geeft inzicht in de mogelijkheden. Wat u betaalt voor een behandeling hangt van diverse factoren af. Iedere behandeling is persoonlijk en fillers prijzen worden door cosmetisch artsen gegeven tijdens een consult. Naast verschillende fillers kosten bij de diverse klinieken worden de prijzen ook bepaald door onder andere:

 • Het behandelgebied. Fillers kosten zijn voor een behandeling voor de lippen doorgaans hoger dan wanneer u een enkel klein lijntje op laat vullen.
 • Het soort filler. Acura Medisch Centrum werkt met diverse hyaluronfillers en synthetische fillers. Elke filler heeft unieke eigenschappen. Tijdens een intakegesprek kan de cosmetisch arts de meest geschikte filler in uw situatie adviseren.
 • Hoeveel filler wordt gebruikt? Het opvullen van fijne lijntjes heeft minder filler nodig dan wanneer u uw lippen voller laat maken.

De exacte prijs voor een behandeling met fillers kan de cosmetisch arts u geven, nadat deze u persoonlijk heeft gezien. Let bij het vergelijken van de verschillende tarieven goed op de inhoud van de prijs. Is er sprake van dezelfde soort en hoeveelheid filler? Vergelijken van verschillende fillers met een andere inhoud geeft een vertekend beeld en een mogelijk teleurstellend resultaat.

Persoonlijke fillers prijzen

Een behandeling met fillers is persoonlijk en zowel geschikt voor mannen als vrouwen. Iedereen heeft andere wensen en verwachtingen van een behandeling met fillers. Dit maakt dat de fillers prijs die u online ziet doorgaans slechts een indicatie is. Om een nog beter inzicht in de fillers prijzen te krijgen dan alleen met vergelijken van tarieven, kunt u bij meerdere klinieken een afspraak voor een consult maken. Tijdens het consult bespreekt de ervaren cosmetisch arts van Acura Medisch Centrum uw wensen en verwachtingen. Met behulp van onder meer een spiegel legt de arts de behandeling uit en wordt duidelijk welke resultaten u kunt verwachten. De arts kan u de prijs van fillers geven die gebaseerd zijn op uw situatie. Daarom is het belangrijk dat de arts met u kennismaakt tijdens een gesprek. Uw huid en probleemgebieden worden bekeken. Aan de hand daarvan kan een nauwkeurige inschatting gemaakt worden van de soort filler die gebruikt kan worden voor de beste resultaten. Het verloop van de behandeling wordt eveneens met u doorgenomen. Een filler behandeling is een veilige cosmetische ingreep, waarbij van plaatselijke verdovingen geen sprake is. De meeste mensen ervaren het als een pijnloze behandeling, waarbij het gevoel van speldenprikjes wordt ervaren.

Veilige behandeling met goede resultaten

Van bijwerkingen en complicaties is tijdens of na een filler behandeling nauwelijks sprake. Acura Medisch Centrum werkt uitsluitend met goedgekeurde fillers die hun effect reeds hebben bewezen. Kort na de behandeling kan de behandelde huid wat rood, zijn met soms wat blauwe plekjes. Hier hoeft u zich geen zorgen over te maken, beide verschijnselen verdwijnen in de dagen na de behandeling vanzelf. Resultaten zijn direct na de behandeling zichtbaar. Volg eventuele instructies en/of adviezen van de cosmetisch arts altijd op. Hiermee heeft u immers een positieve invloed op het uiteindelijke resultaat. De resultaten van fillers zijn tijdelijk en variëren per persoon. Gemiddeld zijn de effecten zo’n 6 tot 12 maanden zichtbaar. Indien gewenst kunt u daarna een nieuwe behandeling ondergaan. Op het moment dat u regelmatig een filler behandeling ondergaat, blijven de resultaten langer zichtbaar. Net zoals dat het geval is bij botox behandelingen. Bent u benieuwd naar de prijzen van fillers voor het opvullen van lijntjes? Wilt u meer weten over het laten opvullen van uw lippen? Acura Medisch Centrum beschikt over twee modern ingerichte privéklinieken in Amsterdam en Weert. Voor een filler behandeling kunt u zowel voor een intakegesprek als de behandeling zelf terecht in beide klinieken. De cosmetisch artsen hebben ruime ervaring met de verschillende fillers en streven samen met u naar een optimaal resultaat. U krijgt tijdens een consult foto’s te zien van resultaten zoals die in het verleden zijn bereikt. Neem relevante informatie over uw gezondheid en medische achtergrond mee naar het gesprek. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen en de arts zal de mogelijkheden nader toelichten. Een afspraak kunt u maken door telefonisch contact op te nemen of door het online contactformulier in te vullen.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een filler behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘fillers prijzen’ een consult inplannen voor een filler behandeling of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu