fbpx

Fillers Roermond

Overweegt u fillers in Roermond of omgeving? Rimpels, lijntjes en kraaienpootjes. Het zijn bekende tekenen van de huid die ouder wordt. Ze zijn niet alleen zichtbaar in uw gezicht, maar ook de huid van uw hals, decolleté en handen verslapt naar mate u ouder wordt. Mooi ouder worden is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Ziet uw gezicht er door de rimpelvorming ouder uit dan u werkelijke leeftijd? Overweeg u een rimpelbehandeling? Een behandeling met fillers in omgeving Roermond is geschikt voor mannen en vrouwen die een niet operatieve rimpelbehandeling overwegen.

Fillers Roermond.
Fillers Roermond.
Fillers in Roermond of omgeving als rimpelbehandeling

Rimpels en lijntjes die veroorzaakt worden door de huid die slapper wordt, kunnen op meerdere manieren opgevuld worden. Het opvullen van de rimpeltjes geeft uw gezicht een minder norse en minder vermoeide uitstraling. Filler behandelingen worden breder toegepast dan alleen ter vermindering van rimpels en lijntjes. Wist u dat een filler behandeling uw gezichtscontouren verbeterd? Of dat fillers geïnjecteerd kunnen worden om uw jukbeenderen te accentueren? Ingevallen wangen krijgen met behulp van een filler behandeling meer volume en afhangende mondhoeken worden verbeterd. Naast gezichtsbehandelingen worden fillers ook gebruikt bij een hand- en/of decolletéverjonging. Kincorrecties en het realiseren van een strakkere kaaklijn worden eveneens met een filler behandeling mogelijk gemaakt. Acura Medisch Centrum maakt alleen gebruik van tijdelijke fillers, voornamelijk op basis van hyaluronzuur. Tijdens een persoonlijk intakegesprek worden uw wensen en verwachtingen besproken en adviseert de behandelend arts welk soort filler het beste past bij uw situatie. Er wordt gewerkt met de volgende fillers:

 • Stylage
 • Ellansé
 • Juvéderm
 • Juvenus

Deze fillers zijn van hoogwaardige kwaliteit met elk een unieke werking. Het is mogelijk om het type filler dat gebruikt wordt volledig op uw wensen af te stemmen, zodat een optimaal effect wordt bereikt.

Fillers na de behandeling

De behandeling zelf wordt meestal zonder toepassing van een plaatselijke verdoving uitgevoerd. De bewuste fillers worden direct onder de huid geïnjecteerd. Hiervoor wordt een fijne naald gebruikt. Indien u erg gevoelig bent, kunt u in overleg met de behandelend arts de huid voor de filler behandeling met een verdovende crème insmeren. U voelt dan niets van de injecties. Een behandeling duurt meestal niet langer dan 30 minuten. De resultaten zijn direct zichtbaar. Een van de voordelen van een niet operatieve filler behandeling is het ontbreken van een herstelperiode. Uw meeste dagelijkse activiteiten en werkzaamheden kunnen meteen hervat worden. Kort na het injecteren van de fillers kunnen er lichte zwellingen, roodheid en blauwe plekjes zichtbaar zijn. Dit verdwijnt echter snel. In de eerste drie uren na de behandeling drukt of wrijft u niet over de behandelde gebieden. Van de behandelend arts ontvangt u een advies over sporten, sauna bezoeken, zwemmen en zonnebaden. De effecten van een behandeling met fillers in Roermond of omgeving houden 9 maanden tot 3 jaar aan. Geïnjecteerde fillers worden door het lichaam op natuurlijke wijze afgebroken. Eens de effecten volledig zijn verdwenen, kunt u een nieuwe behandeling overwegen.

Tarieven fillers in de omgeving van Roermond

De prijzen voor een filler behandeling lopen uiteen. Dit zult u zien op het moment dat u de mogelijkheden en prijzen met elkaar gaat vergelijken. Naast dure aanbieders komt u ook goedkope filler behandelingen in het buitenland tegen. Wees kritisch bij het vergelijken van de behandelaars. Welke soort fillers worden gebruikt? Hoe is de naamsbekendheid van de aanbieder? Hoeveel ervaring heeft een behandelend arts? Via de wet is vastgelegd dat in Nederland alleen tijdelijke fillers gebruikt mogen worden. Ziet u een behandeling waarbij een permanente filler wordt aangeboden? Kijk dan liever verder en ga op zoek naar een andere behandelaar. De complicaties, risico’s en bijwerkingen van zogenaamde permanente fillers zijn onvoldoende bekend. Jaarlijks worden door de ervaren artsen van Acura Medisch Centrum in Weert honderden filler behandelingen toegepast. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Afhankelijk van type filler per ml ( in samenspraak met arts) tussen €350 en €445

Hoeveel een behandeling exact kost, hangt onder andere af van het soort filler dat wordt gebruikt. U ontvangt een persoonlijk behandelplan met een overzichtelijke prijsopgave tijdens een intakegesprek.

Natuurlijke resultaten fillers

Bent u toe aan positieve opmerking over uw uiterlijk? De effecten die met fillers bereikt worden, zijn subtiel en natuurgetrouw. Naar aanleiding van uw wensen kan worden besproken wat er mogelijk is. Uw gezicht heeft na een filler behandeling een frisse, uitgeruste uitstraling met volle wangen en lippen om te stralen. Heeft u vragen over de behandeling? Wilt u weten wat de kosten zijn voor een rimpelbehandeling met fillers? U vindt Acura Medisch Centrum in het centrum van Weert, op korte afstand van Roermond. Een afspraak voor een gratis consult maakt u door te bellen naar 0495 – 54 78 48.

Gratis en vrijblijvend een fillers consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘fillers Roermond’ een consult inplannen voor een behandeling met injectables? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu