fbpx

Fillers Sittard

Overweegt u fillers in Sittard of omgeving? Klinkt een strakke, jeugdige en gladde huid u als muziek in de oren? Rimpels, ingevallen wangen en afgezakte mondhoeken geven uw gezicht een vermoeide, norse uitstraling. U kunt dit tegenwoordig op subtiele wijze laten behandelen. Bent u niet toe aan een operatieve facelift? Een behandeling met fillers in de omgeving van Sittard biedt vrouwen en mannen uitstekende, natuurlijke resultaten.

Fillers Sittard.
Fillers Sittard.
Injectables of fillers in Sittard of omgeving

Fillers, ook wel rimpelvullers of injectables genoemd, worden onder meer gebruikt om zowel fijne, matige als diepe rimpels op te vullen. Ook het verstevigen en vergroten van de lippen en het terugbrengen van volume in de wangen en onder de ogen wordt met een filler behandeling gedaan. Regelmatig wordt een filler behandeling toegepast om verstoorde gezichtscontouren te verbeteren. De resultaten die met dit soort niet operatieve behandelingen worden bereikt zijn goed. Uiteraard kent iedereen de voorbeelden van emotieloze gezichtsuitdrukkingen en snavelmonden bij mensen die iets te veel filler hebben laten injecteren. Acura Medisch Centrum gebruikt uitsluitend kwalitatief hoogwaardige, tijdelijke fillers. De ervaren artsen houden zich geregeld bezig met het injecteren van fillers en weten exact de juiste injectieplaatsen te bepalen voor een optimaal resultaat. Als vanzelfsprekend gaat de behandeling vooraf door een intakegesprek, waarbij uw geschiktheid voor de filler behandeling wordt bepaald. Fillers kunnen onder meer toegepast worden als en/of bij:

 • Rimpelbehandeling.
 • Het verbeteren en/of vergroten van het volume in onder meer uw wangen en onder de ogen.
 • Het behandelen van afgezakte mondhoeken.
 • Verminderen van wallen onder ogen.
 • Volume verbeteren in uw handen.
 • Kincorrectie en een strakkere kaaklijn.
 • Het verjongen van uw decolleté.

Welke behandeling in uw situatie de mooiste resultaten geeft en hoeveel lichaamsgebieden u kunt laten behandelen, wordt bekeken en bepaald tijdens het intakegesprek.

Waarom kiezen voor een filler behandeling?

Denkt u bij een filler behandeling al snel aan bekende mensen met te grote lippen of mensen die nog maar een gezichtsuitdrukking hebben? De gedachte aan een te veel aan filler kan beangstigend zijn als u verschillende rimpelbehandelingen met elkaar vergelijkt. Jaarlijks wordt de filler behandeling door onze artsen honderden keren toegepast. Bij de meeste mensen is het niet zichtbaar dat ze een cosmetische behandeling hebben ondergaan. De effecten van fillers zijn natuurgetrouw en bovendien tijdelijk. Het is een behandeling die meestal niet langer dan een half uur duurt en waarbij u direct zichtbare resultaten heeft. Van een herstelperiode is geen sprake. U kunt uw werkzaamheden meteen hervatten. Acura Medisch Centrum werkt uitsluitend met tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur, wat een lichaamseigen stof is. De kenmerken van hyaluronzuur fillers maken dat allergische reacties vrijwel uitgesloten zijn. Het lichaam breekt de filler op natuurlijke wijze af. Na 9 maanden tot 3 jaar is de stof volledig uit uw lichaam verdwenen en kan een nieuwe behandeling overwogen worden.

Veilige fillers, minimale kans op complicaties

Het aanbod fillers is gevarieerd en uitgebreid. Bij Acura werken de artsen voornamelijk met hyaluronzuur fillers van:

 • Stylage
 • Ellansé
 • Juvéderm
 • Juvenus

Elke filler heeft unieke kenmerken, waarmee het geschikt is voor de behandeling van bepaalde rimpels, lijntjes, verbeteringen en correcties. De veiligheid en effectiviteit is dankzij uitvoerig onderzoek en gebruik aangetoond. Wanneer de fillers zijn geïnjecteerd, blijven ze op hun plaats zitten. De kans op complicaties en bijwerkingen is, als de behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren arts, uiterst klein. Ongewenste reacties doen zich zelden voor. Wist u trouwens dat in dit geval de geïnjecteerde filler opgelost kan worden? Dat is een van de voordelen van hyaluronzuur fillers, de effecten kunnen eventueel ongedaan gemaakt worden met behulp van hyaluronidase. Na een filler behandeling kunnen kleine zwellingen en roodheid ontstaan. Soms zijn blauwe plekjes zichtbaar. Deze bijwerkingen zijn tijdelijk van aard, trekken vanzelf weg en zijn niet van invloed op het uiteindelijke resultaat van de filler behandeling.

Fillers prijzen

De tarieven van een filler behandeling lopen uiteen. In Limburg kunt u bij meerdere behandelaars terecht voor een rimpelbehandeling met tijdelijke fillers. Hoe worden deze tarieven bepaald? Naast de locatie en naamsbekendheid van de betreffende kliniek, telt ook de ervaring van een behandelend arts mee. Dit in combinatie met het soort filler dat wordt gebruikt, bepaald het tarief. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Afhankelijk van type filler per ml ( in samenspraak met arts) tussen €350 en €445

De exacte prijs van een behandeling is afhankelijk van de filler die bij u wordt gebruikt. Dit wordt bekeken tijdens een persoonlijk intakegesprek met de behandelend arts. Iedereen heeft immers andere wensen en verwachtingen van een cosmetische filler behandeling. Meer weten of gelijk een afspraak voor een gratis consult inplannen? U vindt Acura Medisch Centrum in het centrum van Weert. Wij zijn bereikbaar via 0495 – 54 78 48.

Gratis en vrijblijvend een fillers consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘fillers Sittard’ een consult inplannen voor een behandeling met injectables? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu