fbpx

Fillers Valkenswaard

Overweegt u fillers in Valkenswaard of omgeving? Heeft u moeite om de zichtbare tekenen van het ouder worden te accepteren? Vindt u het moeilijk om de rimpels en lijntjes in uw gezicht als gewoon te aanvaarden? Statische en dynamische rimpels, maar ook ingevallen wangen en afhangende mondhoeken worden met een rimpelvullende en volumeherstellende filler behandeling aangepakt. Een behandeling met fillers in de omgeving Valkenswaard heeft een natuurlijk effect als resultaat. Uw gezicht krijgt een frisse, jeugdige uitstraling waarbij de rimpels en lijntjes minder zichtbaar aanwezig zijn.

Fillers Valkenswaard.
Fillers Valkenswaard.
Permanente of tijdelijke fillers?

Zo rond uw 25e levensjaar gaat de huid al minder elastine en onderhuids bindweefsel aanmaken. Daarbij komt dat de huid minder goed vocht vasthoudt, waardoor deze geleidelijk aan begint te verslappen. Uw huid wordt minder elastisch. De eerste fijne lijntjes en rimpeltjes worden hierdoor zichtbaar. Dit proces begint bij de één op jongere leeftijd dan bij de ander. Het natuurlijke lichaamsproces kan beïnvloed en versneld worden door onder meer overmatige blootstelling van uw huid aan de zon, maar ook stress en roken laten hun sporen na op uw huid. Overweegt u na de zoveelste ‘de tijd staat je goed’ opmerking een niet operatieve rimpelbehandeling? Met behulp van een filler behandeling krijgt uw gezicht een voller karakter. Rimpels worden op eenvoudige wijze verminderd en uw ingevallen wangen zien er jeugdig uit. Acura Medisch Centrum, in Weert, werkt met tijdelijke fillers. Permanente fillers zijn in Nederland wettelijk verboden. De werking van dit soort fillers op lange termijn is onvoldoende bekend. Tijdelijke fillers zijn veilig in het gebruik en worden op termijn door uw lichaam op natuurlijke wijze afgebroken. Bovendien zijn tijdelijke fillers in de regel gebaseerd op lichaamseigen stoffen zoals hyaluronzuur, waardoor de kans op allergische reacties uiterst klein is. Een ander voordeel van tijdelijke fillers is dat u niet voor altijd vast aan de resultaten. Zo kunnen de effecten mee ontwikkelen met de vorming van uw gezicht door de jaren heen.

Risico’s van fillers in Valkenwaard en omgeving

Om het gewenste effect te bereiken, laat u fillers altijd injecteren door een ervaren arts. Kies voor een filler behandeling in een daartoe geschikte hygiënische en veilige omgeving. Het betreft doorgaans een zeer veilige cosmetische behandeling met een kleine kans op complicaties en/of bijwerkingen. Na het injecteren van de fillers kan de behandelde huid licht gezwollen en rood zijn. In sommige vallen zijn kleine blauwe plekjes zichtbaar. Van napijn is zelden sprake. Tijdens een intakegesprek bij een arts van Acura Medisch Centrum wordt besproken welk soort filler het beste past bij uw situatie. Naast het toelichten van de behandeling besteedt de behandelend arts tijd aan de eventuele complicaties die een filler behandeling met zich mee kunnen brengen. Aangezien de meeste fillers bestaan uit lichaamseigen stoffen is de kans op allergische reacties uiterst klein. Op de dag van de filler behandeling dient u in goede gezondheid te zijn. Als er sprake is van actieve ontstekingen en/of infecties, dan wordt de geplande behandeling uitgesteld. Artsen adviseren om geen fillers te laten injecteren korter of binnen 1 maand nadat een ontsteking of infectie ten einde is gekomen.

Veilige filler behandeling

Hoe ziet de uiteindelijke filler behandeling in Valkenswaard of omgeving eruit? Wat kunt u verwachten van de injecties? Op de behandeldag meldt u zich tijdig bij de kliniek in Weert. De arts neemt de behandeling nogmaals kort met u door. Vooraf is bepaald welke gebieden u laat injecteren met fillers en welk soort filler wordt geïnjecteerd. De behandeling vindt meestal plaats zonder verdoving. Bent u erg gevoelig of ziet u op tegen de naalden die gebruikt worden? Bespreek dit tijdens het intakegesprek met de arts. Wellicht dat u de huid vooraf mag insmeren met een verdovende crème. Met een dunne naald wordt de filler geïnjecteerd op de aangegeven plaatsen. Afhankelijk van de omvang van de behandeling bedraagt de behandeltijd doorgaans niet langer dan 30 minuten, waarna u de kliniek mag verlaten. Dagelijkse werkzaamheden en activiteiten kunnen vrijwel direct hervat worden. Vermijd de eerste drie uur na de behandeling wrijven en drukken op de behandelde gebieden.

De kosten van een filler behandeling

Cosmetische behandelingen zijn vaak erg persoonlijk. Dat geldt zeker voor het laten injecteren van fillers. Iedereen heeft eigen wensen en verwachtingen van fillers of injectables. De tarieven voor een filler behandeling lopen uiteen. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Afhankelijk van type filler per ml ( in samenspraak met arts) tussen €350 en €445

De exacte kostprijs wordt bepaald aan de hand van het gebied dat u laat behandelen en het soort filler dat daarbij wordt gebruikt. Laat u vrijblijvend voorlichten over een filler behandeling en de effecten die bereikt worden. Plan een gratis consult in door te bellen met 0495 – 54 78 48.

Gratis en vrijblijvend een fillers consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘fillers Valkenswaard’ een consult inplannen voor een behandeling met injectables? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu