fbpx

Fillers Venlo

Overweegt u fillers in Venlo of omgeving? De laatste jaren is het taboe rond cosmetische chirurgie en rimpelbehandelingen langzaam verdwenen. Het is niet langer alleen iets voor de ‘happy few’ of bekende mensen. Naarmate u ouder wordt verliest de huid elasticiteit en volume. Verslapping en rimpelvorming is hiervan een gevolg. Dankzij niet operatieve behandelingen zoals het laten injecteren van fillers in omgeving Venlo hoeft u zich niet te storen aan deze opvallende tekenen van het ouder worden. Vermoeidheid en een boze blik worden met fillers uit uw gezicht gehaald. Door het volume terug te brengen in uw gezicht, krijgt u een frissere uitstraling. Lip fillers zijn tegenwoordig ook erg populair.

Fillers Venlo.
Fillers Venlo.
Rimpels verminderen met een filler

Het ontstaan van rimpels gebeurt als gevolg van het ouder worden. De dunner en slapper wordende huid vormt rimpels, lijntjes en plooien. Uw wangen kunnen wat invallen en uw mondhoeken afhangen. Met een filler behandeling worden rimpels verminderd en uw gezichtscontouren verbeterd. Uw wangen en lippen krijgen meer volume en uw jukbeenderen worden op subtiele wijze geaccentueerd. Met de hedendaagse fillers kunnen diverse problemen behandeld worden. Iedere filler heeft eigen, unieke eigenschappen. Acura Medisch Centrum werkt met de hoogwaardige fillers van de merken:

 • Stylage
 • Ellansé
 • Juvéderm
 • Juvenus

Dit zijn tijdelijke fillers, waarvan de effecten tussen de 9 maanden en 3 jaar aanhouden. Tijdens een intakegesprek bespreekt een arts uw wensen en verwachtingen. Aan de hand daarvan wordt een bepaalde filler geadviseerd. Permanente fillers mogen tegenwoordig in Nederland niet meer worden gebruikt. De effecten zijn onomkeerbaar en de risico’s soms niet te overzien. Met het verstrijken van de tijd verandert uw lichaam. In geval van permanente fillers kan dit onder meer kapselvorming veroorzaken. De eens zo mooie, natuurgetrouwe resultaten geven dan andere effecten en mogelijk ook klachten.

Filler ervaringen

Jaarlijks worden honderden filler behandelingen toegepast. De ervaring heeft geleerd dat met tijdelijke fillers uitstekende effecten bereikt worden. De meeste mannen en vrouwen die een behandeling ondergaan, zijn uitermate tevreden met de natuurgetrouwe resultaten. Voor een goed resultaat kiest u een ervaren arts die de behandeling toepast in een hygiënische en veilige omgeving. Overweegt u een filler behandeling en bent u benieuwd naar ervaringen van anderen? Kliniekervaringen worden veel online gedeeld. Verschillende beautyblogs, vlogs en websites van magazines, tijdschriften en lifestyle glossy’s besteden regelmatig aandacht aan niet operatieve rimpelbehandelingen. U leest hoe anderen de behandeling zelf hebben ervaren, maar ook hoe de omgang met een arts is ervaren. Hoe u een intakegesprek, een behandeling en een resultaat ervaart is en blijft een persoonlijke mening.

Behandeling met fillers in Venlo of omgeving

Hoe de behandeling wordt toegepast, wordt tijdens het intakegesprek besproken. Meestal is het niet nodig om de huid vooraf te verdoven. Stelt u dit op prijs of is uw huid erg gevoelig? Dan kan de huid die behandeld wordt eventueel zo’n half uur voor de behandeling ingesmeerd worden met een verdovende crème. U voelt dan vrijwel niets van de fillers die geïnjecteerd worden. Het injecteren gebeurt met een fijne naald, direct in de aangeven gebieden. Al met al duurt een filler behandeling niet langer dan ongeveer 30 minuten. De arts zal de huid masseren om een gelijkmatige verdeling van de filler te bewerkstelligen. Na afloop kunt u direct uw werkzaamheden weer hervatten. Daarbij wordt geadviseerd om in de uren na de filler behandeling niet over de behandelde gebieden te wrijven en/of op de huid te drukken. Sporten, sauna bezoek en blootstelling aan de zon stelt u minimaal een dag uit. De resultaten van de behandeling zijn direct zichtbaar. Bereikte effecten lossen in de maanden tot jaren na de filler behandeling op. De geïnjecteerde stof wordt op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken.

Tarieven en mogelijkheden fillers

Fillers zijn vrij breed inzetbaar. Naast een rimpelbehandeling kunt u een neus-correctie, een handverjonging, een kin correctie en een verjonging van uw decolleté met behulp van fillers overwegen. Zeker als u niet zeker weet of u toe bent aan een meer ingrijpende cosmetische ingreep, zoals een facelift, kunt de effecten eerst bekijken met fillers. Het is een behandeling die niet als pijnlijk wordt ervaren en waarbij geen langere herstelperiode van toepassing is. Bent u toch niet helemaal tevreden met het bereikte resultaat? De fillers verdwijnen vanzelf uit uw lichaam en als u er sneller vanaf wilt kan dat met hyaluronidase. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Afhankelijk van type filler per ml ( in samenspraak met arts) tussen €350 en €445

Benieuwd naar de exacte kostprijs? Tijdens een intakegesprek bekijkt een arts uw huid en wordt een filler geadviseerd. Aan de hand daarvan kan het tarief bepaald worden. Het eerste consult is gratis en verplicht u tot niets. Bel ons op 0495 – 54 78 48 of stuur een mailtje naar consult@acuramedischcentrum.nl voor het maken van een afspraak.

Gratis en vrijblijvend een fillers consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘fillers Venlo’ een consult inplannen voor een behandeling met injectables? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu