fbpx

Fillers Venray

Overweegt u fillers in Venray of omgeving? Denkt u er over na om de tekenen van huidveroudering te laten behandelen? U bent niet de enige die zich stoort aan ingevallen wangen of diepe voorhoofdsrimpels. Met behulp van een geschikte filler wordt volume aangebracht. Rimpels worden met een filler zachter gemaakt en uw gezicht krijgt weer een frisse uitstraling. Wist u dat u ook met een filler uw dunne lippen wat op kunt laten vullen? De toepassingsmogelijkheden van fillers in omgeving Venray zijn uitgebreid. Het is een veilige behandeling met een natuurgetrouw resultaat.

Fillers Venray.
Fillers Venray.
Fillers voor en na

Zijn de resultaten wel natuurlijk? Kan ik na een behandeling nog lachen? De eerste vragen die u heeft bij het overwegen van een filler behandeling, gaan vaak over de resultaten. Het laten behandelen van rimpels en lijntjes is voor velen een grote stap. Dat u daarna een emotieloze gezichtsuitdrukking heeft, behoort niet tot de wensen en verwachtingen van een rimpelbehandeling. Tegenwoordig vindt u online tal van voorbeelden van filler behandelingen. Er worden onder andere veel voor en na foto’s getoond. Bekijk dit soort beelden met een open blik. Dezelfde foto’s worden soms bij verschillende aanbieders en/of klinieken getoond. Pas als u bij een kliniek naar een intakegesprek gaat, zal een arts u resultaten laten zien van behandelingen die ter plaatse zijn toegepast. Een en ander heeft te maken met de privacy wetgeving. Niet iedereen geeft immers toestemming om zijn of haar filler voor en na foto’s voor publicatie doeleinden te laten gebruiken. Door een filler behandeling toe te laten passen door een ervaren arts worden telerstellingen en onveilige situaties vermeden. Iemand die regelmatig een filler behandeling toepast, kent de juiste verhouding en weet op welke manier bij u de mooiste resultaten bereikt worden. Tegenwoordig zijn lip fillers om lippen op te vullen ook erg populair.

Voor- en nadelen van fillers in Venray of omgeving

Cosmetische behandelingen kennen voor- en nadelen. Dat is bij een filler behandeling niet anders.
Voordelen fillers:

 • Niet operatief. De behandeling is niet invasief en wordt zonder algehele of plaatselijke verdoving toegepast.
 • Frisse uitstraling. Die boze, vermoeide blik is verdwenen na een filler behandeling. Uw ingevallen huid krijgt meer volume en rimpels worden op subtiele wijze opgevuld.
 • Direct zichtbaar resultaat. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een botox behandeling zijn de resultaten bij de meeste fillers direct zichtbaar. Wordt bij u Ellansé gebruikt? Dan hebben de effecten enkele weken tijd nodig om zich te ontwikkelen. Dit wordt overigens door de arts tijdens het intakegesprek uitgebreid toegelicht.
 • Veilig. Filler behandelingen zijn relatief veilig, mits u ze uit laat voeren door een ervaren arts.

Nadelen fillers:

 • Complicaties en bijwerkingen. Ondanks de veiligheid van de behandeling bestaat er altijd een kans op complicaties. In geval van een filler behandeling zijn de bijwerkingen meestal tijdelijk van aard. U kunt hierbij denken aan lichte zwellingen, roodheid en blauwe plekjes.
 • Tegenvallend resultaat. Op het moment dat te veel filler wordt ingespoten, krijgt uw gezicht een onnatuurlijke uitdrukking.
 • Effecten zijn tijdelijk. De effecten die met fillers bereikt worden, zijn tijdelijk. Gemiddeld zijn de resultaten tussen de 9 maanden en 3 jaar zichtbaar. Dit is sterk persoonsgebonden en onder andere afhankelijk van het soort filler dat bij u wordt geïnjecteerd.
Behandeling en nazorg fillers

De filler behandeling duurt meestal niet langer dan ca. 30 minuten. Tijdens de behandeling wordt de filler met een dunne naald geïnjecteerd op de vooraf bepaalde plaatsen. De meeste mensen ervaren de behandeling niet als pijnlijk. Het kan echter voorkomen dat u wat angstig bent voor het gebruik van naalden. Schaamt u zich hier niet voor en bespreek dit met de behandelend arts tijdens het intakegesprek. Direct na de behandeling kunt u de kliniek verlaten en uw normale activiteiten hervatten. Let daarbij op dat u de eerste uren niet drukt of wrijft over de geïnjecteerde plaatsen en de omliggende gebieden. Stel daarom intensief sporten, zwemmen en een sauna bezoek een dag uit. Effecten zijn meteen na de behandeling zichtbaar. Met het verstrijken van de maanden wordt de aangebrachte filler in Venray of omgeving op natuurlijke wijze door uw lichaam afgebroken en afgevoerd. De rimpelvorming zal daarna verder gaan. U kunt dit voorkomen door een nieuwe filler te laten injecteren.

Betaalbare fillers Limburg

Het spreekt voor zich dat u een filler behandeling zoekt met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Cosmetische behandelingen hebben een prijskaartje en de kosten worden doorgaans niet door uw zorgverzekeraar vergoed. Acura Medisch Centrum levert hoogwaardige zorg en hanteert betaalbare tarieven. Het vergelijken van de verschillende filler tarieven kan de moeite lonen. U kunt bij Acura Medisch Centrum vertrouwen en rekenen op de inzet en zorg door ervaren artsen en professionele medewerkers. Meer weten of meteen een afspraak maken voor een gratis consult? U kunt ons telefonisch bereiken op 0495 – 54 78 48, mailen kan via consult@acuramedischcentrum.nl.

Gratis en vrijblijvend een fillers consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘fillers Venray’ een consult inplannen voor een behandeling met injectables? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu