fbpx

Fillers voor en na

Bent u op zoek naar fillers voor en na foto’s? Fillers zijn een vaak toegepaste cosmetische behandeling voor storende rimpels. Uw huid verliest met het verstrekken van de jaren zowel volume als elasticiteit. Het is een natuurlijk verschijnsel, waar de een zich meer aan stoort dan de ander. Fillers kunnen het volume herstellen, zonder dat er gelijk sprake is van een ingrijpende chirurgische ingreep zoals een facelift. Resultaten van fillers voor en na een behandeling geven u een realistisch beeld van de mogelijkheden.

Fillers voor en na.
Fillers voor en na.
Fillers voor en na behandeling

Stoort u zich aan de rimpeltjes in uw gezicht? Vindt u dat uw gezicht veel van haar originele volume heeft verloren? U bent niet de enige die op zoek gaat naar een behandeling tegen rimpels of volume herstel. Fijne lijntjes en rimpeltjes springen soms in het oog en bepalen mede uw gezichtsuitdrukking. Een behandeling met fillers kan het volume in uw gezicht herstellen en rimpeltjes opvullen. Acura Medisch Centrum werkt met verschillende soorten fillers die ieder unieke eigenschappen hebben. De goedgekeurde fillers hebben aangetoonde effecten en zijn veilige producten. Overweegt u een rimpelbehandeling, dan zijn fillers voor en na resultaten een uitgangspunt op uw voorbereiding. Zeker als u (nog) niet toe bent aan een ingrijpende facelift zijn fillers voor en na een prima alternatief. Een behandeling met fillers biedt een oplossing aan zowel mannen als vrouwen die zich storen aan lijntjes, rimpels en de contouren van het gezicht. De cosmetisch arts die de fillers voor en na met u bespreekt wil graag weten wat uw verwachtingen en wensen van een behandeling zijn. Het kan voorkomen dat de arts u geen geschikte kandidaat vindt voor een behandeling met fillers. De arts kan u dan een andere, meer passende behandeling adviseren.

Fillers voor en na foto’s – Lipvergroting voor en na foto’s

Hoe bepaalt u uw keuze voor een lipvergroting behandeling met fillers bij een specifieke kliniek? Fillers voor en na foto’s of fillers video’s geven u meer inzicht in de resultaten die behaald worden. Ondanks het gegeven dat een filler behandeling een van de veiligste cosmetische ingrepen is, bestaat er altijd een kans op bijwerkingen en complicaties. Soms voldoet het resultaat niet aan uw verwachtingspatroon. Het zijn factoren waar u in uw voorbereiding rekening mee dient te houden. Het internet is daarbij een handige informatiebron. U vindt en ziet hier tal van fillers voor en na foto’s. Een groot aantal klinieken en cosmetisch artsen plaatsen bereikte resultaten in de vorm van fillers voor en na foto’s online. Houd bij het bekijken van voor en na foto’s van fillers wel altijd rekening met het feit dat niemand hetzelfde is. Iedereen herstelt op zijn of haar eigen manier van een cosmetische behandeling. Dit zal de cosmetisch arts van Acura Medisch Centrum u ook vertellen tijdens het eerste consult. U krijgt ook van de arts fillers voor en na resultaten te zien zoals deze in de kliniek zijn bereikt. Hoe een resultaat zich ontwikkelt, hangt af van uw verwachtingspatroon. Belangrijk om te weten is dat de resultaten die bereikt worden met een filler behandeling tijdelijk van aard zijn. De duur van de resultaten verschilt per persoon en ligt tussen de zes tot twaalf maanden. Hoe de resultaten zich ontwikkelen hangt daarnaast nauw samen met het opvolgen van de adviezen die de cosmetisch arts u geeft. Indien de behandeling vaker wordt herhaald, blijven de resultaten langer zichtbaar.

Veilige fillers voor en na behandeling

De fillers die gebruikt worden door de cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum in Weert zijn veilig en van bewezen kwaliteit. Een aantal fillers is gebaseerd op het natuurlijke hyaluronzuur dat in het lichaam voorkomt. Van bijwerkingen is vrijwel nooit sprake. U kunt op de injectieplaatsen een aantal dagen kleine blauwe plekjes zien. Deze verdwijnen tijdens de dagen na de behandeling uit zichzelf. Fillers behoren daarmee tot de veiligste rimpelbehandelingen. Het is een pijnloze behandeling die, afhankelijk van het aantal gebieden dat u laat behandelen, niet langer duurt dan 30 minuten. Na de behandeling kunt u de kliniek verlaten en uw activiteiten hervatten. Overweegt u een filler behandeling en wilt u meer weten over de mogelijkheden? U krijgt uitgebreide informatie over de verschillende soorten fillers en de resultaten die bereikt worden tijdens een intakegesprek. Het intakegesprek is vrijblijvend en verplicht u tot niets. De arts kan met behulp van diverse hulpmiddelen waaronder een spiegel aangeven hoe de fillers u kunnen helpen. Naast het opvullen van lijntjes en rimpels kunnen fillers ook meer volume geven aan lippen en wangen. De arts overhandigt u een overzichtelijke prijsopgave, waarna u alle tijd heeft om een beslissing te nemen voor een filler behandeling.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een filler behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘fillers voor en na’ een consult inplannen voor een filler behandeling of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu