fbpx

Fillers wallen

Overweegt u fillers om wallen te verminderen? Donkere kringen of wallen onder uw ogen komen bij veel mensen voor. Maar wat kunt u eraan doen? Na een slechte nachtrust wordt menigeen ’s ochtends wakker met wallen. Vaak zijn deze de ochtend daarna weer verdwenen. Behoort u echter tot de groep die altijd donkere kringen of wallen onder de ogen heeft? Krijgt u vragen als “slecht geslapen?” of “bent u moe?”. Wallen kunnen uw gezicht een oudere, vermoeide uitstraling geven en uw zelfvertrouwen beschadigen. Fillers voor de wallen zijn een veilige oplossing. De cosmetische behandeling rekent op effectieve wijze af met ongewenste donkere kringen en wallen onder uw ogen.

Fillers wallen.
Fillers wallen.
Donkere kringen bestrijden met fillers wallen

Uw huid verandert naarmate u ouder wordt. Zowel de elasticiteit als het onderhuidse bindweefsel nemen af. In combinatie met vermoeidheid, slaaptekort, stress en plaatselijke vochtophopingen kunnen wallen ontstaan. Veel mensen ervaren wallen als hardnekkig. Uw gezicht krijgt een vermoeide blik, terwijl u zich helemaal niet moe hoeft te voelen. Een filler behandeling voor de wallen vermindert de donkere kringen, waardoor uw gezicht weer een jeugdige uitstraling krijgt. Het laten aanbrengen van fillers is een geliefde cosmetische behandeling bij mannen en vrouwen. De behandeling wordt door een groot aantal klinieken aangeboden. Zeker als u zich stoort aan de wallen, is het logisch om voor de eenvoudige fillers wallen behandeling te kiezen. Het gebied rondom uw ogen is kwetsbaar. De huid is dunner en het is belangrijk dat uw ogen niet beschadigd worden. Dat maakt wallen fillers behandeling tegelijkertijd een ingreep die u door een ervaren cosmetisch arts uit moet laten voeren. De BIG-geregistreerde cosmetisch artsen bij Acura Medisch Centrum volgen op regelmatige basis workshops, trainingen en bijeenkomsten op hun specifieke vakgebied. Men is op de hoogte van de laatste en nieuwste ontwikkelingen. U bent in vertrouwde handen tijdens de filler behandeling. Als u iets aan uw wallen wilt laten doen, kunt u ook kiezen voor de ooglidcorrectie of onderooglidcorrectie.

Hoe werken fillers voor de wallen?

Acura Medisch Centrum werkt met de goedgekeurde tijdelijke fillers van Stylage, Juvéderm en Juvenus. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. De fillers met daarin hyaluronzuur worden met behulp van fijne naalden direct in uw huid geïnjecteerd. De behandeling geeft het gevoel van kleine speldenprikjes. Een plaatselijke verdoving is niet nodig. Hyaluronzuur helpt bij het verbeteren van uw gezichtscontouren, het verminderen van rimpels, lijntjes, donkere kringen en wallen. Resultaten zijn meteen zichtbaar na het aanbrengen van de fillers. Het behandelde gebied kan wat rood verkleurd zijn, met kleine blauwe plekjes. Deze verschijnselen zijn niets om u zorgen over te maken. Ze verdwijnen in de dagen na de filler behandeling vanzelf. De effecten van de fillers zijn 6 tot 12 maanden zichtbaar. De ingebrachte stof wordt op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken. Daarna kunt u desgewenst de behandeling laten herhalen.

Welke filler behandeling voor de wallen bieden de beste oplossing?

Welke fillers en welke hoeveelheid fillers tijdens een behandeling wordt gebruikt, is puur persoonlijk. Advies hierover krijgt u van de cosmetisch arts tijdens een intakegesprek dat voor de behandeling plaatsvindt. Verschillende factoren bepalen het soort filler, alsmede de juiste hoeveelheid. Elke behandeling is anders. Het intakegesprek is zowel voor u als voor de behandelend arts belangrijk. Over en weer worden vragen gesteld, waarbij de arts interesse heeft in uw gezondheid, medische achtergrond en de verwachtingen die u heeft van een behandeling. U wordt gewezen op eventuele mogelijke complicaties die een filler behandeling kan hebben.

 • De huid rondom uw ogen is extra kwetsbaar. In enkele gevallen zijn blauwe plekken langer zichtbaar.
 • De hoeveelheid filler wordt nauwkeurig afgestemd. Dit om te voorkomen dat uw ogen door de fillers te dik worden.

Fillers zijn een veilige cosmetische behandeling als u de ingreep door een ervaren arts uit laat voeren. Een goede arts gebruikt de filler die het beste bij u en uw verwachtingen past.

Fillers wallen kosten

Afrekenen met donkere kringen en wallen onder uw ogen lukt meestal niet met de cosmetische producten die verkrijgbaar zijn. Bent u het camoufleren van de wallen zat en bent u op zoek naar een oplossing die wel werkt? Een grote groep mensen komt in aanmerking voor een filler behandeling. U kunt voor de behandeling terecht bij de klinieken van Acura Medisch Centrum in Weert. De resultaten die worden bereikt, zijn direct zichtbaar en houden tot 12 maanden aan. Op het moment dat u vaker fillers laat aanbrengen, houden de effecten zelfs vaak nog langer aan. Meer weten of een afspraak maken voor een intakegesprek? Maak dan een afspraak met Acura Medisch Centrum. U ontvangt een persoonlijke prijsopgave, waarna u een weloverwogen beslissing voor een behandeling kunt nemen. Het intakegesprek is vrijblijvend en verplicht u tot niets. U kunt de kliniek zowel telefonisch als via e-mail benaderen.

Fillers wallen FAQ

Er zijn bepaalde vragen die vaak terugkomen over fillers voor de wallen. De meest voorkomende vragen hebben we voor u in het onderstaande overzicht opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Kunnen wallen zonder ingrijpende operatie behandeld worden?
Wallen onder uw ogen geven uw gezicht een vermoeide, norse uitstraling. Vaak wordt ten onrechte gedacht dat alleen een operatieve ingreep als oplossing kan dienen. Zolang uw huid niet verslapt is, kunnen wallen uitstekend met fillers behandeld worden. Uw gezicht krijgt weer een jonge, frisse uitstraling.

2. Hoe kom ik met behulp van fillers van wallen af?
Fillers die onder uw ogen worden aangebracht kunnen op effectieve wijze afrekenen met donkere wallen. Door de fillers worden de onderliggende bloedvaatjes minder zichtbaar en heeft u een frisse gezichtsuitdrukking. Het is een kortdurende behandeling met goede resultaten. Op het moment dat de fillers door uw lichaam op natuurlijke wijze zijn afgebroken, kan de behandeling herhaald worden.

3. Helpen fillers tegen donkere kringen onder mijn ogen?
Een filler behandeling tegen wallen of donkere kringen kan effectief zijn. Voor het gewenste resultaat is het belangrijk om de oorzaak van de wallen te weten. Bij een verslapte, afhangende huid is een filler niet of nauwelijks effectief. Dit kan de cosmetisch arts tijdens een intakegesprek bekijken en met u bespreken.

4. Zijn fillers de beste oplossing voor wallen?
Donkere kringen en fillers hebben uiteenlopende oorzaken. De meest geschikte behandeling is afhankelijk van de oorzaak. Het is daarom niet zomaar te zeggen of fillers in uw geval de beste oplossing zijn. Soms wordt ook een combinatie van behandelingen voorgesteld.

5. Wanneer kunnen fillers wallen effectief behandelen?
Cosmetisch artsen kunnen wallen met fillers behandelen als uw wallen een andere oorzaak hebben dan ziekte, pigment, vermoeidheid of stress. Heeft u last van een verslapte, afhangende huid en vetwallen? Dan zal altijd een onderooglidcorrectie geadviseerd worden.

6. Hoeveel kost een filler behandeling voor wallen?
De kosten voor een filler behandeling zijn persoonlijk en hangen onder meer af van het soort filler en de hoeveelheid die gebruikt wordt. Wat een behandeling in uw situatie kost wordt tijdens een persoonlijk intakegesprek met u besproken.

7. Worden de kosten vergoed door mijn zorgverzekeraar?
Nee, als er geen sprake is van een medische noodzaak dan zal een zorgverzekeraar de kosten niet vergoeden. Eventuele mogelijkheden en voorwaarden leest u na in de polis van uw zorgverzekering en eventueel aanvullend zorgpakket.

8. Hoe zijn de resultaten van een filler behandeling bij wallen?
Direct na afloop van de behandeling is er zichtbaar effect. Op de injectie plaatsen kunnen wat kleine rode en blauwe plekjes aanwezig zijn. Maakt u zich hier geen zorgen over, deze verdwijnen vanzelf weer. De resultaten houden zo’n 6 tot 12 maanden aan en worden door uw lichaam op natuurlijke manier afgebroken. Fillers geven een natuurlijk resultaat en de behandeling kan, nadat de fillers zijn afgebroken, worden herhaald. Op het moment dat u de fillers vaker laat aanbrengen, blijven de resultaten langer zichtbaar.

9. Hebben fillers nadelen?
Wallen laten behandelen met behulp van fillers is veilig, zolang u de fillers door een ervaren cosmetisch arts aan laat brengen. Na de ingreep kunnen lichte zwellingen en blauwe plekjes zichtbaar zijn. In een enkel geval is er sprake van een allergische reactie. Afgeraden wordt om de eerste 24 tot 48 uur niet al te intensief te tillen, bukken of sporten. Houden de bijwerkingen aan of heeft u last van andere complicaties? Neem dan altijd contact op met de cosmetisch arts. In dat geval kan hyaluronidase ingespoten worden, waardoor het hyaluronzuur direct wordt opgelost.

10. Hoe lang duurt een filler behandeling bij wallen?
Het injecteren van de fillers gebeurt tijdens een snelle, kortdurende behandeling. Vooraf heeft de cosmetisch arts uitgelegd wat u van de behandeling kunt verwachten en is zowel het soort filler als de hoeveelheid die wordt ingespoten bepaald. Direct na afloop van de behandeling kunt u de kliniek zelfstandig verlaten.

11. Zijn fillers voor de wallen pijnlijk?
Nee, het injecteren van de fillers gebeurt met korte, fijne naaldjes en wordt doorgaans niet als pijnlijk ervaren. De behandeling wordt dan ook zonder verdoving vooraf toegepast. Ook van napijn is zelden tot nooit sprake.

12. Fillers of botox bij wallen?
Wallen kunnen niet met botuline toxine injecties opgelost worden. Afhankelijk van de oorzaak die de donkere kringen of wallen hebben, kunnen fillers het gewenste resultaat bieden. Laat u altijd adviseren en behandelen door een gespecialiseerde cosmetisch arts met aantoonbare ervaring met filler behandelingen.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een filler behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘fillers wallen’ een consult inplannen voor een filler behandeling of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu