fbpx

Filler behandeling Weert

Overweegt u fillers in Weert of omgeving? Vanaf een jaar of 30, als u over het toppunt van uw jeugd heen bent, ontstaan vaak de eerste lijntjes en rimpels. Uw ouder wordende huid verliest door lichaamseigen processen zowel elasticiteit als veerkracht. Het volume van de wangen en jukbeenderen neemt af. U ziet er soms ouder uit dan dat u werkelijk bent. Het is menseigen om pas als de rimpels en plooien storend aanwezig zijn op zoek te gaan naar een oplossing. Door tijdig de mogelijkheden van een behandeling met fillers in Weert te overwegen, behoudt uw gezicht een frisse uitstraling.

Fillers Weert.
Fillers Weert.
Veilige rimpelbehandeling met fillers

Stoort u zich aan fronsrimpels? Zien uw wangen er ingevallen uit? Fillers of injectables kunnen ook voor u een oplossing betekenen. Wat houdt een behandeling met fillers dan in? In feite bestaat een behandeling uit niets meer dan het injecteren van een opvullende stof. Acura Medisch Centrum maakt hiervoor gebruik van fillers die bestaan uit hyaluronzuur en andere lichaamseigen stoffen. De fillers worden met een fijne naald direct onder de huid geïnjecteerd, en vullen rimpels en plooien op. Diverse fillers hebben als eigenschap dat de natuurlijke aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd wordt. Uw gezicht krijgt een frisse, jeugdige uitstraling. Rimpels worden op subtiele wijze opgevuld. U kijkt weer met plezier in de spiegel. Een filler behandeling kan in principe bij zowel fijne, matige als diepe rimpels en plooien toegepast worden. Tijdens een intakegesprek bepaalt een ervaren arts hoeveel filler nodig is om een optimaal, natuurlijk effect te bereiken. Juist omdat de fillers die bij Acura gebruikt worden uit lichaamseigen stoffen bestaan, is de kans op allergische reacties uiterst klein. De filler behandeling behoort daarmee tot de meest veilige niet operatieve cosmetische rimpelbehandelingen. Heeft u na de behandeling last van zwellingen, roodheid of blauwe plekjes in het behandelde gebied? Dit komt soms voor en is niets om u zorgen over te maken. De verschijnselen zijn tijdelijk en trekken vrij snel vanzelf weg. Houden de verkleuringen aan? Maak hiervan melding bij de behandelend arts. Het bereikte effect van een filler behandeling blijft 9 maanden tot 3 jaar zichtbaar. Tegenwoordig zijn lip fillers om lippen op te vullen ook erg populair.

Fillers gezicht ervaringen

Natuurlijke rimpelvorming is een lichaamseigen proces dat zowel bij mannen als vrouwen voorkomt. Het is niet te voorkomen. De natuurlijke rimpelvorming kan echter wel beïnvloed en versneld worden door rimpelvorming die u zelf veroorzaakt. Onder invloed van onder meer een te veel aan UV-straling, overmatig alcohol gebruik, langdurig roken en een ongezond voedingspatroon neemt de elasticiteit van uw huid versneld af. Diepe rimpels maar ook verandering van het pigment zijn hiervan zichtbare gevolgen. Op het moment dat u een rimpelbehandeling overweegt, wilt u mogelijk meer weten over de filler ervaringen van anderen. Hoe heeft iemand de behandeling beleeft? Voldoen de resultaten van lip fillers aan een verwachtingspatroon? Zijn er verschillen tussen een filler behandeling in Nederland en het buitenland? Waar de prijzen voor fillers buitenland vaak goedkoop aangeboden worden, valt de uiteindelijke kostprijs geregeld hoger uit. U moet immers naar het buitenland heen en weer reizen en misschien ook ter plaatse verblijven. Deze kosten zijn niet bij filler prijs inbegrepen. Bereidt u zich goed voor op een filler behandeling. Vergelijk de verschillende mogelijkheden en tarieven met elkaar.

Waarom kiest u voor een behandeling met fillers in Weert?

Rimpelbehandelingen zijn populair. De tarieven en aanbieders zijn divers. Acura Medisch Centrum werd in 2018 tot Beste Kliniek van Nederland verkozen door Weekblad Elsevier. Onze artsen en medewerkers zijn specialisten in hun vakgebied. Jaarlijks worden bij onze kliniek honderden filler behandeling met uitstekende resultaten toegepast. U kunt bij Acura Medisch Centrum vertrouwen op:

 • Persoonlijke aandacht.
 • Hoogwaardige kwaliteit van zorg en dienstverlening.
 • Betaalbare tarieven met indien van toepassing mogelijkheden tot een gespreide betaling.
 • Gemiddelde klantwaardering van 8.7.
 • Gebruik van bewezen, veilige fillers.
 • Professionele nazorg.

De kosten voor een filler behandeling worden onder meer bepaald door het soort filler en de hoeveelheid die gebruikt wordt. Hoe weet u hoeveel filler er nodig is voor een optimaal resultaat? Dit wordt geadviseerd door een van onze ervaren artsen tijdens een vrijblijvend intakegesprek. U ontvangt een persoonlijk behandelplan met een overzichtelijke prijsopgave. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Afhankelijk van type filler per ml ( in samenspraak met arts) tussen €350 en €445

Het gesprek vindt plaats in de moderne omgeving van de privékliniek in het centrum van Weert. Onderwerpen als uw gezondheid, medicijngebruik, wensen en verwachtingen van een filler behandeling worden uitgebreid besproken. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Hoe maakt u een afspraak voor een gratis consult? Stuur een e-mail naar consult@acuramedischcentrum.nl of neem telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken via 0495 – 54 78 48.

Gratis en vrijblijvend een fillers consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘fillers Weert’ een consult inplannen voor een behandeling met injectables? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu