fbpx

Fillers Weert

Overweegt u fillers in Weert of omgeving? Mannen en vrouwen krijgen vroeg of laat te maken met fijne lijntjes, lach- en fronsrimpels. Rimpels geven sommige mensen een ongelukkig gevoel. U voelt zich soms ouder dan u werkelijk bent en u zit daardoor niet lekker in uw vel. Met injectables of fillers in Weert kunnen deze problemen op eenvoudige wijze gecorrigeerd worden. Fillers zijn ideaal voor het opvullen van rimpels, lijntjes, lippen en het volumeverlies in uw gezicht.

Fillers Weert.
Fillers Weert.
Fillers in Weert hebben uitgebreide toepassingsmogelijkheden

Ouder worden is onderdeel van het leven. Het hoort bij de natuurlijke lichaamsprocessen. Wordt u graag mooi ouder, zonder dat u zich stoort aan rimpels of kraaienpootjes? Dagelijks kijkt u in de spiegel. U verwacht dan een fris gezicht te zien, maar dan komt die dag dat de eerste rimpeltjes zichtbaar worden. En dan? Veel mensen hebben geen probleem met ouder worden en de lichamelijke veranderingen die dit proces met zich meebrengt. Bent u iemand die zich wél stoort aan zichtbare veroudering en rimpelvorming? Filler behandelingen bieden zowel mannen als vrouwen oplossingen op meerdere gebieden. Van het opvullen tot fronsrimpels tot het wegwerken van kraaienpootjes. Fillers hebben uiteenlopende toepassingsmogelijkheden en bieden tijdelijke effecten. Acura Medisch Centrum gebruikt verschillende goedgekeurde hyaluronfillers en synthetische fillers die natuurlijke resultaten geven. De fillers vullen rimpels op en geven uw huid en gezicht een frisse, jonge uitstraling. Voordat fillers geïnjecteerd worden, vindt een intakegesprek plaats bij een ervaren cosmetisch arts. De artsen van Acura Medisch Centrum zijn ervaren en volgen geregeld workshops. U bent zeker dat er wordt gewerkt met de nieuwste technieken en dat de arts samen met u streeft naar een optimaal resultaat.

Behandeling fillers Weert – Lipvergroting Weert

Als u in Weert een filler of lipvergroting behandeling overweegt, kunt u zich daarop voorbereiden. Online is veel informatie beschikbaar met betrekking tot diverse soorten fillers, de mogelijkheden en resultaten die bereikt worden. U kunt zich inlezen en ook het bekijken van fillers voor en na foto’s kan uw keuze voor een behandeling makkelijker maken. De filler behandeing is een veilige ingreep die tot één van de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen van Nederland behoort. Het gebruik van fillers geeft direct zichtbare resultaten en van bijwerkingen of complicaties is nauwelijks sprake. De behandeling kan worden toegepast bij een grote groep mannen en vrouwen. Slechts in enkele situaties zal de cosmetisch arts u een alternatieve behandeling adviseren. Bij het geven van een behandeladvies wordt altijd rekening gehouden met uw wensen, verwachtingen, huidige gezondheid, medische achtergrond en eventueel medicijngebruik. Voor een mooi resultaat is het belangrijk dat de cosmetisch arts over relevante informatie beschikt. Als u besluit om fillers bij Acura Medisch Centrum in Weert te laten injecteren, dan worden op de behandeldag foto’s van het te behandelen gebied gemaakt. Deze foto’s worden door de behandelend arts aan uw medisch dossier toegevoegd. De fillers worden zonder plaatselijke verdoving in de huid aangebracht. De meeste mensen ervaren kleine speldenprikjes, van echte pijn is geen sprake. Een complete filler behandeling duurt, afhankelijk van het gebied dat u laat behandelen, zo’n 15 tot 20 minuten. Na afronding van de ingreep kunt u de kliniek in Weert verlaten en uw activiteiten hervatten.

Natuurlijke resultaten fillers

Een behandeling met fillers geeft natuurlijke resultaten. Rimpeltjes en lijntjes worden op subtiele wijze opgevuld en uw lippen worden voller. Eerste resultaten zijn direct zichtbaar. Fillers geven tijdelijke resultaten. De duur waarin de effecten van de fillers zichtbaar zijn, varieert per soort filler en per persoon. Gemiddeld zijn de effecten zo’n 6 tot 12 maanden goed zichtbaar. Daarna kan de behandeling herhaald worden. Ervaringen uit het verleden hebben bewezen dat hoe vaker een behandeling wordt herhaald, hoe langer de effecten zichtbaar zijn. Door rimpeltjes op te laten vullen, krijgt uw gezicht een jeugdige uitstraling. U kijkt met plezier en zelfvertrouwen in de spiegel. Bent u benieuwd naar de kostprijs van een filler behandeling? Wilt u weten of uw lijntjes met fillers opgevuld kunnen worden? Acura Medisch Centrum heeft een modern ingerichte privékliniek in Weert en Amsterdam. De ervaren cosmetisch artsen vertellen u alles over de verschillende soorten fillers en de resultaten die hiermee bereikt kunnen worden. U kunt een afspraak maken voor een intakegesprek. Het gesprek is vrijblijvend en geeft u meer inzicht in de filler behandeling. De arts zal met verschillende hulpmiddelen aangeven wat u van een behandeling kunt verwachten. Tijdens het gesprek ontvangt u een overzichtelijke prijsopgave die volledig op maat is samengesteld. Meer weten of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met Acura Medisch Centrum. Onze professionele medewerkers staan voor u klaar en beantwoorden al uw vragen graag. Een e-mail sturen kan ook.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een filler behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘fillers Weert’ een consult inplannen voor een filler behandeling of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu