fbpx

Fractional laser reviews

Bent u benieuwd naar fractional laser reviews? Stel u voor dat huidproblemen, zoals dofheid, fijne lijntjes, hyperpigmentatie en acnelittekens plaatsmaken voor een glanzende, gezonde huid. Dat is wat een fractional laserbehandeling doet. De laserbehandeling is effectieve, veilige manier om huidproblemen aan te pakken. Fractional laser reviews laten zien hoe de ingreep verloopt en wat u van de dagen na de behandeling kunt verwachten.

Interessante fractional laser ervaringen

De fractional laserbehandeling staat ook bekend als laserpeeling. Rimpels, littekens en vlekken in uw gezicht verminderen zonder dat u daarvoor een ingrijpende chirurgische behandeling voor ondergaat. De hoogwaardige lasertechnologie geeft de plastisch chirurg de mogelijkheid om met extreme precisie de beschadigde huid te behandelen. Bij het lezen van fractional laser reviews, wordt duidelijk welke huidoppervlakken verbeteren door een laserbehandeling:

 • Littekens door acne en/of waterpokken.
 • Fijne lijntjes en rimpels rond de ogen, mond en op het voorhoofd.
 • Voor de zon beschadigde huid.
 • Lever- of ouderdomsvlekken.
 • Verbeteren van uw gezichtstint.
 • Moedervlekken.
 • Wratten.
Werkwijze fractional laserbehandeling

Een laserbehandeling draait om het effectief gebruik van licht- en warmtestralen. De chirurg gebruikt de laser om korte, geconcentreerde pulserende lichtstralen naar de onregelmatige, beschadigde huid te sturen. Zo wordt op zeer nauwkeurige wijze de beschadigde huid laag voor laag verwijdere. De gerichte aanpak van de fractional laser betekent dat er minder problemen of kansen zijn op hyperpigmentatie of het lichter worden van de huid. De buitenste huidlaag, de opperhuid, laat los en valt van het gezicht af. De laserbehandeling stimuleert tegelijkertijd de groei van collageen. Naarmate het behandelde gebied geneest, ziet u dat de nieuwe huid er gladder en steviger uitziet dan eerder.

Voorbereiding fractional laser

De fractional laserbehandeling is minimaal invasief, maar belastend voor de gezichtshuid. Zorg ervoor dat u op de behandeldag geen puistjes, open wonden of actieve infecties in het gezicht heeft. De arts heeft u het advies gegeven om een week voor de laserbehandeling het gebruik van acnemiddelen met retinoïden te stoppen. Voor de behandeling verdooft de arts uw gezichtshuid. Daarna vind de behandeling plaats, dit duurt 20 tot 30 minuten. Afhankelijk van uw geschiktheid bepaalt de arts op welke diepte de behandeling gebeurt. Fractional lasersessies zijn niet pijnloos. De meeste mensen ervaren een prikkelend, branderig gevoel. Om het gevoel te minimaliseren werken specialisten met een cooler. Na afloop van de lasersessie blijft de huid gekoeld door het aanbrengen van een speciale crème.

Uiterlijk na laserbehandeling

Fractional laser reviews zijn interessant, omdat mensen dikwijls beeldmateriaal bij hun review plaatsen. De foto’s laten zien hoe de gezichtshuid er na een lasersessie uitziet. Deze beelden kunnen confronterend zijn. De huid laat los en maakt plaats voor een nieuwe, stevige huid. Dit duurt meerdere dagen. Afhankelijk van uw levensstijl blijven de resultaten tot drie jaar behouden.

Risico’s en bijwerkingen fractional laser

Ondanks dat een fractional laser geen chirurgische ingreep is, bestaat er een reële kans op bijwerkingen en complicaties:

 • Toename van acne.
 • Bacteriële infectie.
 • Koortslip of herpes. Eventueel gebruikt u voor de behandeling een antiviraal geneesmiddel.
 • Hyperpigmentatie.
 • Langdurige roodhuid van de behandelde huid.
  Zwellingen.
Wanneer is fractional laser een oplossing?

Omdat de fractional laser grote impact heeft op de huid, is niet iedereen een geschikte kandidaat. Artsen behandelen mensen met actieve acne, een zeer donkere huid, diepe rimpels en een teveel aan huid niet met laser. Mensen met een donkere huidskleur hebben een aanmerkelijke grotere kans op hyperpigmentatie. Verzeker uzelf ervan dat u de ingreep niet laat toepassen door een onervaren specialist. Zoek een ervaren arts die specifieke en aantoonbare ervaring heeft met deze procedure. Brandwonden in uw gezicht wilt u ten koste van alles vermijden.

Checklist bij het zoeken van een specialist

Er zijn bepaalde vragen die u tijdens een consult bij een specialist stelt, om meer te weten te komen over zowel de arts als de kliniek.

 • Is er een BIG-registratie?
 • Is er ervaring met de fractional lasertechniek?
 • Zijn er voor en na foto’s van de procedure?
 • Ben ik geschikt voor een fractional laserbehandeling?
 • Waar en hoe vindt behandeling plaats?
 • Is er een herstelperiode?
 • Wat zijn de risico’s en bijwerkingen van de behandeling?
 • Welke resultaten kan ik verwachten?

Een ervaren specialist neemt de tijd om uw vragen te beantwoorden en de behandeling toe te lichten. Het consult is dikwijls toonaangevend voor de indruk en het gevoel dat u heeft van de kliniek en de arts. Wanneer u meerdere klinieken bezoekt, is het goed om de diverse ervaringen met elkaar te vergelijken.

Kosten fractional laserbehandeling

Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

1x Gezicht compleet€ 250
1x Regio*€ 75
3x Gezicht compleet€ 600
3x Gezicht compleet + Juvenus Biostimulatie€ 700

Als u kijkt naar andere klinieken dan ziet u dat de tarieven variëren. De prijzen zijn gebaseerd op de expertise en kwalificaties van de arts die de ingreep uitvoert, het type behandeling dat u ondergaat en de bekendheid van de kliniek. De meeste ziektekostenverzekeringen dekken geen cosmetische chirurgie. Soms is het mogelijk om een cosmetische ingreep in termijnen te betalen. Zorg ervoor dat u vooraf weet welke kosten er met de behandeling gemoeid zijn. Kiest u een specialist voor huidvernieuwing met lasertechniek? Onthoud dan dat de ervaring van de specialist en uw gevoel van comfort, vaak belangrijker zijn dat de uiteindelijke behandelkosten.

Persoonlijk consult

Oneffenheden in het gezicht zijn storend. Zeker acnelittekens, maar ook andere huidbeschadigingen zorgen voor een verandering in uw uiterlijk. Om de huid te verjongen en de beschadigingen weg te werken is een fractional laserbehandeling een optie. Het lezen van reviews geeft u een idee van de behandeling. Om een advies op maat te krijgen, is het nodig om naar een consult bij een specialist te gaan. Acura Medisch Centrum biedt een gratis consult aan. Uw huidproblemen worden bekeken, waarbij de specialist dieper ingaat op uw algehele gezondheid en medische geschiedenis. Er is tijd om vragen te stellen en fractional laser voor en na foto’s te zien. Een afspraak maakt u door telefonisch contact op te nemen met 0495 54 78 48 of door het invullen van het contactformulier.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu