fbpx

Fractionele C02 laser Amstelveen, Haarlem of Zaandam

Bent u op zoek naar een specialist voor de fractionele CO2 laser in Amstelveen, Haarlem, Zaandam of omgeving? Wilt u weer een mooie, stralende huid? Dan bent u bij onze kliniek in Amsterdam aan het juiste adres!
Door gebruik te maken van de fractionele CO2 laser laten wij uw huid zichzelf herstellen en verbeteren. De huidtherapeut maakt met de speciaal hiervoor ontwikkelde laser microscopisch kleine gaatjes in uw (gezichts)huid. Hierdoor gaat de huid zichzelf herstellen en vernieuwen, waardoor u een strakkere, egalere en gezondere huid overhoudt.

Fractional laser Amstelveen, Haarlem of Zaandam?
Fractional laser Amstelveen, Haarlem of Zaandam?
Fractionele CO2 laser in Amstelveen, Haarlem of Zaandam?

Niet alleen oneffenheden als acné en grove poriën worden verwijderd, maar ook de lijntjes rond uw ogen, mond en hals kunen worden aangepakt met de CO2 laser. Dot is vaak de beste methode om een algehele verbetering van uw huid te realiseren.
Bij zowel onze vestiging in Amsterdam als in Weert staan ervaren en vakkundige huidtherapeutes u graag te woord. We voorzien u graag van het beste advies en de beste behandeling met de CO2 laser. Wij staan bekend om de beste prijs-kwaliteit verhouding en een zeer hoge klanttevredenheid.

Wat is een gefractioneerde laser?

De gefractioneerde laser is een hoogwaardige laser die voor veel doeleinden inzetbaar is. Wanneer we ouder worden zien we dat aan de huid: de huid verliest elasticiteit waardoor er rimpels ontstaan, door invloeden van de zon ontstaan pigmentvlekken, ook wordt de structuur van de huid naarmate we ouder worden grover. Om al deze on-sierlijke eigenschappen aan de huid te verbeteren wordt de fractionele laser ingezet.

Het resultaat van een fractionele CO2 laser

De fractionele laser maakt microscopische gaatjes in de huid, waardoor de laser haar warmte afgeeft in de huid. De huid zet deze warmte om in nieuw collageen en elastine, dit zijn de bouwstenen van onze huid. Daarnaast ziet de huid deze kleine microscopische gaatjes als kleine wondjes waardoor er een herstelproces in de huid wordt geactiveerd. Door dit herstelproces vernieuwd de huid zich. Naast deze eigenschappen absorbeert de laser ook het opgestapelde pigment van pigmentvlekken, hierdoor zullen de pigmentvlekken verminderen of zelfs verdwijnen. Doordat er kleine gaatjes in de huid ontstaan zal het herstelproces ongeveer drie tot vijf dagen duren. De eerste resultaten zullen ongeveer met één maand te zien zijn. Gedurende het gehele herstelproces vernieuwt het huidoppervlak zich volledig en wordt er nieuw collageen en elastine aangemaakt.
De gefractioneerde laser zorgt voor een natuurlijk proces in de huid waarbij er geen gebruik gemaakt wordt van chemische stoffen, toxines of fillers. Daarom wordt deze laser gezien als een natuurlijke manier van huidverbetering en huidverjonging.
De meeste mensen hebben slechts 2 behandelingen nodig. Afhankelijk van de mate van huidverslapping, de reactie op het eigen herstelproces en de aanmaak van lichaamseigen collageen kan het behandelend gebied baat hebben bij een derde behandeling. Omdat uw huid blijft verouderen, kunnen vervolgbehandelingen bijdragen aan de strijd tegen het natuurlijke verouderingsproces.
De gefractioneerde laser wordt vaak ingezet in combinatie met Ultherapie omdat hierdoor de resulaten nog beter zijn. Waarbij de fractionele co2 laser werkt op rimpels, pigment en de huidstructuur, werk Ultherapie op verstrakking. Daarom vormen deze 2 behandelingen een prachtig resultaat waarbij vaak één behandeling al voldoende is.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een Fractionale CO2 laser behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘Fractionele CO2 laser in Amstelveen, Haarlem of Zaandam’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

Voor deze behandeling kunt u terecht bij:
Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu