fbpx

Fractionele C02 laser Amsterdam IJburg

Als u in Amsterdam IJburg op zoek bent naar een fractionele CO2 laser voor huidverjonging of huidverbetering, bent u bij Acura Medisch Centrum aan het juiste adres. Wij passen diverse behandelingen toe om fijne lijntjes en oneffenheden in de huid te verbeteren. Naast de laserbehandelingen bieden wij ook injectables behandelingen en cosmetische ingrepen als de MACS-lift aan. Om deze reden kunnen wij altijd eerlijk en objectief advies geven over welke optie bij u het beste resultaat zal geven.

Fractionele CO2 laser Amsterdam IJburg.
Fractionele CO2 laser Amsterdam IJburg.
Wat is een gefractioneerde laser?

De gefractioneerde laser is een hoogwaardige laser die voor veel doeleinden inzetbaar is. Wanneer we ouder worden, zien we dat aan de huid: de huid verliest elasticiteit, waardoor er rimpels kunnen ontstaan. Door invloeden van de zon ontstaan pigmentvlekken, ook wordt de structuur van de huid naarmate we ouder worden grover. Om al deze ontsierende eigenschappen aan de huid te verbeteren, wordt de fractionele laser ingezet.

Het resultaat van een fractionele CO2 laser in Amsterdam IJburg

De fractionele laser maakt microscopisch kleine gaatjes in de huid, waardoor de laser haar warmte afgeeft in de huid. De huid zet deze warmte om in nieuw collageen en elastine. Dit zijn de bouwstenen van onze huid. Daarnaast ziet de huid deze kleine microscopische gaatjes als kleine wondjes, waardoor er een herstelproces in de huid wordt geactiveerd. Door dit herstelproces vernieuwt de huid zich. Naast deze eigenschappen absorbeert de laser ook het opgestapelde pigment van pigmentvlekken, hierdoor zullen de pigmentvlekken verminderen of zelfs verdwijnen.
Omdat er tijdens de fractionele CO2 laser behandeling kleine gaatjes in de huid ontstaan, zal het herstelproces ongeveer drie tot vijf dagen duren. De eerste resultaten zullen na ongeveer één maand te zien zijn. Gedurende het gehele herstelproces vernieuwt het huidoppervlak zich volledig en wordt er nieuw collageen en elastine aangemaakt.
De gefractioneerde laser zorgt voor een natuurlijk herstelproces in de huid, waarbij er geen gebruik gemaakt wordt van chemische stoffen, toxines of fillers. Daarom wordt deze laser gezien als een natuurlijke manier van huidverbetering en huidverjonging.
De meeste mensen hebben slechts 2 behandelingen nodig. Afhankelijk van de mate van huidverslapping, het herstelproces en de aanmaak van lichaamseigen collageen kan het behandelend gebied baat hebben bij een derde behandeling. Omdat uw huid blijft verouderen, kunnen vervolgbehandelingen bijdragen aan de strijd tegen het natuurlijke verouderingsproces.
De gefractioneerde laser wordt vaak ingezet in combinatie met Ultherapie, omdat hierdoor de resulaten nog beter zijn. Waarbij de fractionele co2 laser werkt op rimpels, pigment en de huidstructuur, werk Ultherapie op verstrakking van de huid. Daarom vormen deze 2 behandelingen een prachtig resultaat, waarbij vaak één behandeling al voldoende is.

Het consult voor fractionel CO2 laser in Amsterdam IJburg

Tijdens het consult geeft de arts uitleg over de techniek en procedure van een laserbehandeling. Wij vragen u naar uw algemene gezondheidstoestand, zoals uw medische voorgeschiedenis, medicijngebruik, eventuele allergieën, etc. Zo vindt een behandeling met de fractionele CO2 laser in optimale omstandigheden plaats.
Ook bespreken we uw wensen en vertellen wij u wat de mogelijkheden van een huidverjonging met deze fractionele laser zijn. Wij proberen altijd zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. Uiteraard brengen we u op de hoogte van de mogelijke risico’s en complicaties. Tijdens het consult heeft u alle ruimte om vragen te stellen.

De fractionele CO2 laser kosten
1x Gezicht compleet€ 250
1x Regio*€ 75
3x Gezicht compleet€ 600
3x Gezicht compleet + Juvenus Biostimulatie€ 700
Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een fractionele CO2 laser behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘fractionale CO2 laser Amsterdam IJburg’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu