fbpx

Fruitzuurpeeling Amsterdam IJburg

Denkt u na over een fruitzuurpeeling in Amsterdam IJburg, om een mooiere huid te krijgen? Dan is het natuurlijk eerst belangrijk dat u weet wat een fruitzuurpeeling precies is. Fruitzuren, ook wel alpha hydroxy acids of simpelweg AHA’s genoemd, zijn niet meer weg te denken uit onze behandelingen voor huidverbetering. Fruitzuren zijn zuren welke afkomstig zijn uit natuurlijke bronnen. Dat kan een bepaald soort fruit zijn, zoals appels, aardbeien, citrusvruchten of druiven, maar dat hoeft niet. Ze worden ook gewonnen uit melk, rietsuiker en amandelen.

Fruitzuurpeeling Amsterdam Ijburg.
Fruitzuurpeeling Amsterdam Ijburg.

Een behandeling met een fruitzuurpeeling is een effectieve manier om huidproblemen zoals een doffe huid, huidveroudering, acné, oppervlakkige littekens en pigment aan te pakken. Afhankelijk van het huidprobleem wordt er gekeken naar een passende fruitzuurpeeling. Bij Acura Medisch Centrum werken wij met diepe en oppervlakkige peelings van het merk Dermaceutic. In deze peelingen zitten verschillende fruitzuren, welke een opitmale combinatie vormen van actieve bestanddelen.
De Milkpeel wordt ingezet bij een doffe huid, fijne lijntjes en een verlies aan stevigheid.
De Maskpeel wordt ingezet bij een vette huid met acné en grove poriën.
De Cosmopeel behandeld lijntjes, een oneffen huidstructuur, een doffe rokershuid en pigmentstoornissen.
Oppervlakkige peelingen vertonen geen bijwerkingen, bij diepere peelingen kan een tijdelijke roodheid ontstaan. De behandeling kan daarnaast soms wat schilvering veroorzaken. De roodheid verdwijnt doorgaans binnen 12 uur. Wanneer er schilvering ontstaat, ontstaat deze meestal na 2 dagen. De schilvering verdwijnt vervolgens ook weer na 48 uur. Een behandeling met een fruitzuurpeeling kan daarom makkelijk ingezet worden tussen alle bedrijven door.

Het resultaat van een fruitzuurpeeling

De resultaten zijn afhankelijk van de diepte van de fruitzuurpeeling. Hoe dan ook mag u verwachten dat de huidstructuur verbetert, dat fijne lijntjes en pigment minder zichtbaar worden en dat de productie van collageen wordt geactiveerd. Daarnaast zorgt het voor een verbetering van de resultaten van bijvoorbeeld een fractionele CO2 laser, botox en fillers. Wij werken met de producten van Dermaceutic, waarin hoge concentraties fruitzuren inzitten. Niet alleen ondersteunen deze producten de behandeling, het zijn op zichzelf ook prachtige producten welke dieper werken in de huid en de huid een echte oppepper geven.

Het fruitzuurpeeling consult

Afhankelijk van uw wensen zal tijdens het consult de huidtherapeute bepalen welke peeling het meest geschikt is voor uw huid. Ook zal er worden bepaald hoeveel fruitzuurpeelingen er ongeveer nodig zullen zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Dit kan variëren tussen de 1 en 5 behandelingen. Daarnaast geeft de huidtherapeute ook uitleg over de techniek en procedure van de behandeling.
Uiteraard brengen we u op de hoogte van de mogelijke risico’s en complicaties.  Tijdens het consult zal de huidtherapeute ook uitleg geven over het gebruik van de juiste huidverzorgingsproducten voor thuis. Wanneer u begint met chemische peelings, is het van belang dat u ook de juiste thuiszorgproducten gebruikt. Op deze manier kunt u uw huid laten wennen aan de gebruikte zuren tijdens de peeling. Dit draagt bovendien bij aan een optimaal resultaat.

De fruitzuurpeeling kosten
Milkpeel€ 75
Easy Droxy Peel€ 125 € 100
Easy TCA Pain Control€195 €175
Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een TCA peeling behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘fruitzuurpeeling Amsterdam IJburg’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu