fbpx

Goedkoopste haartransplantatie

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Waar moet u allemaal op letten bij de goedkoopste haartransplantatie die u kunt vinden? Is dit wel betrouwbaar? Bij een haartransplantatie worden haren getransplanteerd van uw eeuwige haarkrans naar een kaal of kalend gebied. Het is een intensief proces, dat moet worden uitgevoerd door ervaren specialisten. Een haartransplantatie behandeling is een ingreep die jaarlijks alleen al in Nederland duizenden keren wordt uitgevoerd. Wanneer naar de ervaringen van deze mensen wordt gekeken, valt op dat er zowel positieve als negatieve ervaringen online worden gedeeld. Een goedkope haartransplantatie hoeft niet per se slechter te zijn dan een duurdere haartransplantatie. In dit artikel wordt toegelicht waar u op dient te letten, bij het selecteren van een haarkliniek.

Goedkoopste haartransplantatie.
Goedkoopste haartransplantatie.
Wat kost de goedkoopste haartransplantatie behandeling?

De kosten van een haartransplantatie kunnen sterk verschillen per haarkliniek.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Haartransplantatie op afbetaling?

Voor veel mensen zijn dit behoorlijke kosten. Om deze reden is het bij verschillende klinieken mogelijk om een haartransplantatie op afbetaling te doen. Vindt u dit ook eventueel interessant?
Voordat u beslist om een haartransplantatie in delen te betalen, is het verstandig om te bedenken of dit financieel haalbaar is. Geld lenen is uiteindelijk namelijk altijd duurder dan wanneer u in één keer betaalt. Haartransplantatie in termijnen betalen is dus duurder, maar dit heeft wel als voordeel dat u het geld niet direct al bij de hand hoeft te hebben. Kunt u maandelijks een bepaald bedrag missen? Dan is dit mogelijk wel een interessante optie voor u. Meestal wordt er 50 tot 200 euro per maand gevraagd als betaling. In sommige gevallen moet u wel eerst een aanbetaling doen.

Goedkoop is duurkoop? Geldt dat ook voor haartransplantatie?

We raden u aan zich niet blind te staren op de goedkoopste FUE haartransplantatie. Net als bijvoorbeeld bij het aanschaffen van het goedkoopste product (denk bijvoorbeeld aan een auto), wordt namelijk vaak ingeleverd op kwaliteit. Bij een haartransplantatie kan kwaliteit worden uitgedrukt in de kennis en ervaring van de behandelend arts en het medisch team. Als er sprake is van geringe ervaring en kennis, is de kans groot dat het resultaat niet wordt zoals u van tevoren had verwacht. Het gaat wel om uw eigen lichaam, waarvan u er slechts één heeft.

Het is bijvoorbeeld mogelijk dat er na de haartransplantatie sprake is van een onnatuurlijke haarlijn, onvoldoende dekking van het getransplanteerde haar, veel grafts die niet gaan groeien, etc.
Er kan dus behoorlijk veel verkeerd gaan bij een haartransplantatie. Kijk daarom niet alleen naar de haartransplantatie prijs, maar naar de prijs-kwaliteit verhouding. Acura Medisch Centrum staat bekend om de hoge kwaliteit behandelingen die worden aangeboden. Dit in combinatie met zeer scherpe tarieven voor de cosmetische ingrepen. Ook voor de haartransplantatie behandeling geldt dit. U kunt onder andere een beeld krijgen van de kwaliteit, door ervaringen van andere mensen te bestuderen op verschillende fora en andere sites.

Goedkoopste haartransplantatie FAQ – Veelgestelde vragen

Er zijn bepaalde vragen die vaak terugkomen over de goedkoopste haartransplantatie haaruitval. De meest voorkomende vragen hebben we voor u in het onderstaande overzicht opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Waar kan ik terecht voor de goedkoopste haartransplantatie?
Prijzen vergelijken levert interessante inzichten op. Om de goedkoopste haartransplantatie te vinden, is het belangrijk om te vergelijken op basis van hetzelfde aantal grafts dat getransplanteerd wordt. Kijk wat er verder bij de prijs is inbegrepen en hoe de nazorg en controles zijn geregeld. Ga niet blind af op de laagste prijs, maar kijk naar de prijs-kwaliteitsverhouding.

2. Is de kwaliteit van een goedkope haartransplantatie onvoldoende?
Nee, dat hoeft zeker niet het geval te zijn. Door u vooraf te verdiepen in zowel de haarkliniek en de behandelend arts weet u onder meer hoe anderen de ingreep ervaren hebben en welke resultaten bereikt worden. Vraag daarnaast tijdens een intakegesprek naar aantoonbare ervaring van de haartransplantatie specialist. Een gedegen voorbereiding voorkomt dat u achteraf teleurgesteld bent.

3. Wat kan ik verwachten van de goedkoopste haartransplantatie?
Ook een goedkope haartransplantatie kan uitstekende resultaten geven. Zolang u kiest voor een ervaren haartransplantatie specialist die de ingreep uitvoert in een geschikte omgeving, is er geen reden om aan te nemen dat het resultaat te wensen overlaat.

4. Waarom is een haartransplantatie in Turkije goedkoop?
Turkse haarklinieken kunnen lagere tarieven berekenen, omdat zowel de personeelskosten als de algemene kosten voor het operationeel houden van de kliniek lager liggen dan in Nederland.

5. Wat is de kwaliteit van een goedkope haartransplantatie in Turkije?
Verschillende Turkse haarklinieken beschikken over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. Jaarlijks reizen duizenden mannen en vrouwen van over de hele wereld naar Turkije voor een haartransplantatie. Over het algemeen is de kwaliteit van de zorg en de ingreep goed, al dient u vooraf goed op te letten met wie u ‘in zee’ gaat.

6. Wanneer is er sprake van een goedkope haartransplantatie?
Kosten voor een FUT en FUE haartransplantatie variëren sterk. Wat in uw ogen een goedkope, betaalbare ingreep is, is dat voor iemand wellicht niet. Vooraf een budget bepalen is niet evident. Vraag eens eerst wat prijzen op en ga aan de hand daarvan keuzes maken.

7. Waar vind ik informatie over goedkope haartransplantaties?
Online zijn diverse websites, blogs en fora actief waar cosmetische ingrepen worden besproken. U kunt hier informatie vinden over de behandeling zelf, maar ook haarklinieken, behandelend artsen en kosten worden besproken.

8. Hoe is de ervaring met goedkope haartransplantaties?
De manier waarop iemand een haartransplantatie en het uiteindelijke resultaat ervaart is erg persoonlijk. Goedkoop betekent niet direct dat het resultaat teleurstellend zal zijn. De duurste haartransplantatie geeft immers ook geen garantie op het beste resultaat.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘goedkoopste haartransplantatie’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting samenwerkingspartner
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu