fbpx

Goedkope botox

Wilt u op de botox kosten besparen? Een goedkope botox behandeling klinkt natuurlijk erg interessant, maar is dit nu wel verstandig? Het is tenslotte wel uw lichaam waar u iets aan laat doen. Dan is het niet alleen fijn als de botox behandeling goedkoop is, het is minimaal net zo belangrijk dat u ook kiest voor kwaliteit. En de kwaliteit kan sterk verschillen per kliniek. Daarom is het verstandig om van tevoren goed onderzoek te doen naar de prijs en kwaliteit van diverse klinieken. Het wordt tegenwoordig steeds eenvoudiger om de kwaliteit van diverse klinieken te vergelijken. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u dit het beste kunt doen. Acura Medisch Centrum staat voor goedkope botox behandelingen met de beste prijs kwaliteit verhouding. In dit artikel zullen we toelichten waarom we dat op deze manier kunnen en mogen stellen.

Goedkope botox?
Goedkope botox?
Grote kwaliteitsverschillen onder injectables

Er bestaan zeer grote kwaliteitsverschillen onder injectables. Het is daarom dus erg belangrijk dat u eerst goed onderzoek doet naar de verschillende mogelijkheden om iets aan ongewenste rimpels te doen, voordat u een kliniek en arts uitkiest.
Tegenwoordig zijn er een groot aantal klinieken die injectables behandelingen aanbieden. Er bestaan ook verschillende merken injectables en soorten injectables. Over het algemeen wordt er onderscheid gemaakt tussen botox en fillers.
Wanneer u kiest voor fillers, kunt u kiezen voor het bekende hyaluronzuur, een lichaamseigen stof. Het is echter ook mogelijk om uw eigen vet te gebruiken om ongewenste rimpels en lijnen op te vullen. De term ‘filler’ geeft direct aan dat het om een opvulmiddel gaat. Na verloop van tijd zal de filler uit het lichaam gaan, waardoor er een nieuwe behandeling nodig is.
Als u kiest voor een botox behandeling, kiest u voor een behandeling met botuline toxine. Deze stof zorgt voor een tijdelijke verslapping of verlamming van bepaalde spieren. Hierdoor is het ook mogelijk om iets te doen aan ongewenste rimpels en lijntjes in het gezicht of andere plekken. Daarnaast heeft botox ook nog diverse andere toepassingsmogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan botox tegen overmatig zweten, botox tegen migraine en botox tegen tandenknarsen.

Goedkope botox met optimale kwaliteit bij Acura Medisch Centrum

Wij staan bekend om de cosmetische ingrepen die wij aanbieden, tegen eerlijke prijzen. Met bijvoorbeeld een ooglidcorrectie zijn wij tot 50 procent goedkoper dan veel concurrenten. Dit geldt ook voor de botox behandeling. Wij werken met de beste producten, met ervaren artsen en dit tegen zeer scherpe prijzen. Ervaar het zelf en kom snel langs voor een gratis en vrijblijvend consult. U kunt tijdens het consult uw wensen aan onze artsen voorleggen en uw verwachtingen uiten. Samen met de arts kunt u bespreken wat er mogelijk is en hoe u weer de jonge en vitale uitstraling krijgt, die u graag zou willen hebben. De injectables behandelingen zijn altijd van tijdelijke aard.

Gratis en vrijblijvend consult inplannen voor een botox behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘goedkope botox’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu