fbpx

Goedkope facelift

Vindt u dat uw gezicht er ouder uit ziet dan hoe u zich voelt? Vaak kunnen rimpels, fijne lijntjes en groeven veel ergernissen opwekken. Wilt u weer een jeugdig gezicht hebben, met een frisse uitstraling? Overweeg dan de mogelijkheid van een facelift. Een cosmetische ingreep die komt met een behoorlijke kostprijs. Als u een goedkope facelift wenst te ondergaan, dan is het vergelijken van prijzen en specialisten een uitgangspunt. Alternatieven voor een facelift zijn onder andere de threadlift, botox en fillers.

Goedkope facelift?
Goedkope facelift?
Goedkope facelift, hoge kwaliteit en service

Uiteraard is het kostenplaatje van een goedkope facelift van belang. Het is echter belangrijk dat de facelift die goedkoop is niet in een teleurstelling verandert. Een facelift is een chirurgische ingreep die doorgaans onder algehele narcose wordt uitgevoerd. De ingreep gaat gepaard met risico’s en mogelijke complicaties. Een goedkope facelift is zeker mogelijk, maar let op dat u wel kiest voor een kliniek en cosmetisch chirurg waarbij een goede kwaliteit en professionele service boven alles gaan.

Waar moet u op letten bij een goedkope facelift?

Het toepassen van een facelift is erop gericht uw huidplooien en rimpels weer strak te trekken. Om dit te kunnen realiseren, zal een cosmetisch chirurg een incisie maken net voor uw oor bij de haargrens. Diverse soorten facelift behandelingen kunnen worden toegepast. Van een klassieke volledige facelift tot een minder ingrijpende mini-lift of S-lift. Afhankelijk van de methode die wordt toegepast, zal de kostprijs van de goedkope facelift worden bepaald. Bij het eventuele vergelijken van tarieven zijn de uitgebreidheid van de facelift en het aantal zones die behandeld worden belangrijk. Er zit een groot verschil tussen een natuurlijke facelift zonder operatie en een full facelift. Laat u daarom altijd professioneel voorlichten door de cosmetisch chirurgen van Acura Medisch Centrum.

Prijzen goedkope facelift vergelijken

Een goedkope facelift is een cosmetische ingreep die zowel in het binnen- als buitenland bij diverse schoonheidsklinieken wordt uitgevoerd. U kunt het idee krijgen dat met name de buitenlandse klinieken groot zijn in het aanbieden van een goedkope facelift. De prijzen kunnen in het buitenland lager liggen, omdat de arbeidskosten minder hoog zijn dan in Nederland. Als u echter objectief prijzen vergelijkt en de eventuele reis- en verblijfskosten bij de prijs van de goedkope facelift optelt, is het verschil vaak helemaal niet zo groot. Het begrip goedkoop is dan ook relatief. Want waarom zou u naar een buitenlandse kliniek gaan waar u misschien wordt geconfronteerd met communicatieproblemen of nazorg die niet goed is geregeld?
De Nederlandse klinieken kennen onderling ook grote verschillen in zowel de kwaliteit, behandeling, nazorg en prijs. Hoe belangrijk is voor u de combinatie van prijs en kwaliteit? Vindt u het prettig als het gehele proces professioneel en goed verloopt, dus ook nadat de facelift is uitgevoerd? Het zijn allemaal aspecten die bij een goedkope facelift van doorslaggevend belang kunnen zijn.

Kies voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een facelift is waarschijnlijk niet iets waar u dagelijks mee bezig bent. U overweegt een ingrijpende klassieke facelift, een MACS-lift, een mini-lift of natuurlijke facelift zonder operatie en daarvoor wilt u graag behandeld worden door een ervaren specialist. Acura Medisch Centrum heeft ervaren cosmetisch chirurgen die u tijdens een eerste consult volledig informeren over de mogelijke behandeling die het beste bij uw wensen en verwachtingspatroon past. Het is belangrijk dat u zich begrepen en welkom voelt. Ontspannen de behandeling ondergaan heeft immers een positief effect op het eindresultaat. Neem naar het eerste consult een overzicht mee van de vragen die u heeft. De arts zal zelf ook een aantal vragen aan u stellen. Dit om inzicht te krijgen in uw medisch verleden en uw huidige gezondheidstoestand. Een kwalitatief hoogwaardige behandeling is een eerste opstap naar een frisser en jeugdiger uiterlijk. U ontvangt een prijsvoorstel voor de complete ingreep, waarna u een weloverwogen beslissing kunt nemen om een facelift te ondergaan.

Goedkope facelift FAQ

Er zijn bepaalde vragen die vaak terugkomen over goedkope facelift. De meest voorkomende vragen hebben we voor u in het onderstaande overzicht opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Wat is een goedkope facelift?
Een goedkope of de goedkoopste facelift is een kwalitatief hoogwaardige facelift die door cosmetische klinieken als Acura Medisch Centrum wordt uitgevoerd. Het is een betaalbare facelift die gericht is op een jeugdige, frisse uitstraling.

2. Wie komt er voor een goedkope facelift in aanmerking?
Mannen en vrouwen krijgen vroeg of laat te maken met tekenen van het ouder worden. Dit is een natuurlijk proces dat zich onder meer uit in het ontstaan van rimpeltjes, kraaienpootjes en een verslappende gezichtshuid. Tijdens een facelift worden zowel het onderhuidse bindweefsel als uw spieren strak getrokken. Het resultaat hiervan is een jeugdige uitstraling en een frisse blik. De meeste mensen die een facelift laten uitvoeren zijn tussen de 40 en 70 jaar. De mogelijkheden voor een behandeling zijn onder meer afhankelijk van uw gezondheid en eventueel medicijngebruik. Uw geschiktheid wordt bepaald door een ervaren cosmetisch arts.

3. Is een facelift goedkoop en pijnlijk?
Afhankelijk van het soort facelift dat bij u wordt uitgevoerd, wordt u plaatselijk verdoofd of volledig onder narcose gebracht. U voelt van de ingreep niets. Na de facelift en na het uitwerken van de verdoving kan napijn ontstaan. U kunt een pijnstiller gebruiken en van de arts ontvangt u instructies om de behandelde huid te koelen. Dit helpt zwellingen tegen te gaan en te beperken. De pijn neemt in de uren en dagen na de ingreep vanzelf af.

4. Waar moet ik extra op letten bij een goedkope facelift?
Het spreekt voor zich dat u meerdere prijsopgaves aanvraagt. Let hierbij op het soort facelift dat u wordt aangeboden. De prijsverschillen zijn behoorlijk. Naast het soort ingreep dat wordt aangeboden, telt ook de verdovingswijze mee en dient u aandacht te besteden aan hoe de nazorg is geregeld. Het kan een geruststellend gevoel geven om te weten dat u ook na afloop van de facelift een beroep kunt doen op de behandelend cosmetisch arts.

5. Is een goedkope facelift ook echt goedkoop?
Een facelift is een ingrijpende cosmetisch chirurgische ingreep, die u voor een goed resultaat door een ervaren cosmetisch arts uit laat voeren. Aantrekkelijk geprijsde acties betekenen niet direct dat u met inferieure kwaliteit te maken heeft. Wees altijd alert op de inhoud van een aanbieding en zoek online naar ervaringen met de betreffende aanbieder en/of behandelend arts.

6. Hoe kan ik mezelf voorbereiden op een facelift?
De facelift heeft geen aparte voorbereidingen nodig. Doe het enkele dagen voor de ingreep rustig aan en zorg dat u op tijd bij de kliniek bent, zodat u op ontspannen wijze de behandeling in gaat. Rokers wordt geadviseerd om ruim van tevoren te stoppen met roken. Om goed te kunnen herstellen van de ingreep, heeft uw lichaam behoefte aan een optimale doorbloeding. Roken heeft hierop een slechte invloed. Rook ook niet in de weken die volgen op de facelift.

7. Hoe zie ik eruit na de facelift?
Na de facelift krijgt u een bandage en/of drukverband rond uw gezicht. Het is de bedoeling dat u de bandage laat zitten volgens instructies van de arts. Uw huid krijgt hierdoor de kans om te herstellen en de zwellingen worden zoveel mogelijk tegengegaan. De eerste week ziet uw gezicht er blauw, rood en gezwollen uit. Na een week verbetert dit sterk en na gemiddeld twee weken zijn zowel de blauwe plekken als de zwellingen nagenoeg verdwenen.

8. Wat zijn de kosten van de goedkoopste facelift?
De kosten van de facelift zijn onder andere afhankelijk van het soort ingreep dat wordt uitgevoerd. Het betreft een persoonlijke behandeling waarbij iedereen die een facelift overweegt eigen wensen en verwachtingen heeft. Tijdens een intakegesprek worden de mogelijkheden die bij u passen met u besproken. De arts maakt een persoonlijk behandelplan en geeft u een overzichtelijke prijsopgave.

9. Worden de kosten van een facelift vergoed?
Nee. Zorgverzekeraars vergoeden geen cosmetische ingrepen zoals een facelift. Vaak is de reden voor een facelift puur cosmetisch en is er op geen enkele manier sprake van een medische noodzaak.

10. Kan ik direct na de behandeling aan het werk?
Uw gezicht heeft tijd nodig om te herstellen van de ingreep. Zeker de eerste week na de ingreep ziet uw gezicht er niet fraai uit en draagt u een bandage om het herstel te bevorderen. De meeste mensen gaan na een week voorzichtig weer aan het werk. Zware lichamelijke arbeid en overige inspanningen dient u langer dan een week te vermijden. De behandelend arts kan aangeven wanneer het verantwoord is om terug aan het werk te gaan.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een facelift?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘goedkope facelift’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu