fbpx

Haar op hoofd tattoo

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij voeren de behandeling haar op hoofd tatoeëren niet uit, maar kunnen u hier wel het e.e.a. over vertellen. We voeren wel bijvoorbeeld de FUE haartransplantatie, baardtransplantatie en mesotherapie behandeling uit.
Als u er over nadenkt om haar op uw hoofd te laten tatoeëren, is het belangrijk dat u zich eerst goed beseft hoe deze behandeling werkt. Daarnaast is het belangrijk dat u weet wat voor resultaten u hiervan kunt verwachten. Door u van tevoren goed in te lezen in de micro haar pigmentatie behandeling en diverse andere behandelingen tegen haaruitval, is het mogelijk om een weloverwogen keuze te maken.

Haar op hoofd tatoeëren.
Haar op hoofd tatoeëren.
Wat is haar op hoofd tatoeëren?

Wanneer iemand zegt dat hij of zij haar op het hoofd wilt laten tatoeëren, zijn er verschillende benamingen van deze behandeling. De meest gebruikte namen zijn micro haar pigmentatie en haar tatoeage. De laatste benaming geeft goed weer wat u van de behandeling kunt verwachten. Het lijkt erg op een normale tatoeage, alleen worden er met deze behandeling stoppels op de hoofdhuid getatoeëerd. Hierdoor lijkt het dus net alsof u weer haar heeft. De haar tatoeage is afgelopen jaren steeds populairder geworden. De voornaamste reden is dat de resultaten steeds natuurlijker worden en dat in principe iedereen hiervoor in aanmerking komt.
Wanneer u ervoor kiest om haar op het hoofd te laten tatoeëren, worden er met een hele fijne naald pigmenten in de hoofdhuid ingebracht. Er zijn doorgaans 3 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat, waarbij er tussen iedere behandeling 6 weken in moeten zitten. In deze 6 weken kan de huid herstellen. Er kan vaak worden gekozen tussen permanente en semi-permanente pigmenten. Permanente pigmenten zullen normaal gesproken altijd zichtbaar blijven. Semi-permanente pigmenten zullen sneller oplichten en vaak al binnen een jaar helemaal niet meer zichtbaar zijn.

Haar op hoofd tatoeëren kosten

De kosten van haar op het hoofd laten tatoeëren, kunnen sterk verschillen per kliniek. De meeste klinieken rekenen tussen de 500 en 4.000 Euro voor een behandeling. De kosten zijn onder andere afhankelijk van de grootte van de behandeling en de kliniek waarvoor u kiest. Er zijn namelijk klinieken die lage prijzen hanteren en klinieken die hoge prijzen hanteren. De duurdere klinieken hoeven niet altijd beter te zijn. Het is daarom verstandig om altijd eerst uitgebreid onderzoek te doen, voordat u een behandeling ondergaat. Op deze manier kunt u online de kwaliteit en prijzen van de micro haar pigmentatie behandeling met elkaar vergelijken. We kunnen het ons voorstellen dat u het lastig vindt om de kwaliteit online te vergelijken. U kunt dit onder andere doen door naar ervaringen te zoeken van mensen die u reeds voor zijn gegaan. Daarnaast kunt u ook kijken naar voor en na foto’s van de behandeling.

Haar op hoofd tatoeëren ervaringen

Er zijn jaarlijks duizenden mensen die kiezen voor de zogenaamde haar tatoeage. Gelukkig zijn er daarom ook steeds meer mensen die hun ervaring met haar op het hoofd laten tatoeëren delen. Hierdoor is het mogelijk om een beter beeld te krijgen van het resultaat dat u mag verwachten. De MHP kliniek heeft de volgende ervaring doorgegeven van één van hun cliënten:
‘Toen ik er voor het eerst over hoorde, kon ik het bijna niet geloven. Micro haar pigmentatie om een mooie geschoren look na te bootsen. Online vond ik een aantal voor en na foto’s, waarvan ik erg onder de indruk was. Ik ben toen bij verschillende klinieken op consult geweest en heb uiteindelijk gekozen voor de MHP kliniek. Deze kliniek liet mooie resultaten zien en ze kwamen erg professioneel over tijdens het consult. Ik voelde me hier direct op mijn gemak. De behandeling zelf begon erg ontspannen, maar was na bijna een hele werkdag op een gegeven moment wel behoorlijk gevoelig. De tweede behandeldag was ook behoorlijk lang, maar de derde dag viel me mee. Ze noemden dit dan ook meer een touch-up behandeling. Het resultaat was echt heel mooi. Het grappige is dat ik het tegen bijna niemand in mijn omgeving heb gezegd en dat bijna niemand het had opgemerkt. Ik kreeg alleen van sommige mensen de opmerking dat het goed stond dat korte kapsel.’

Haar op hoofd tatoeëren of haartransplantatie?

Een haartransplantatie kan een prachtig en zeer natuurlijk resultaat geven, maar helaas komt niet iedereen hiervoor in aanmerking. Bij sommige mensen is er niet voldoende donorhaar om de kalende gebieden mee op te vullen. De micro haar pigmentatie behandeling of haar op het hoofd tatoeëren kan dan uitkomst bieden. Sommige mensen kiezen er ook voor om beide behandelingen met elkaar te combineren. De ene behandeling hoeft de andere behandeling dus niet uit te sluiten.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor behandeling om haaruitval tegen te gaan?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haar op hoofd tatoeëren’ een consult inplannen voor een FUE haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu